loader

Karkkipäivä-Sannin meikkisuosikit, porcelain

97772

Karkkipäivä-blogin Sannin meikkisuosikit Dermosilin valikoimasta: maailman paras BB-voide sekä kulmakynä, heleän persikkainen poskipuna sekä kaikille sopiva, helppoja perussävyjä yhdistävä luomiväripaletti. Setin viimeistelee ihana meikinpuhdistusaine!

34,70 € 29,90 €

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

Tuotetta ei ole vielä arvioitu

Karkkipäivä-blogin Sannin meikkisuosikit

Hei, olen Sanni, ja kirjoitan yhtä Suomen suurimmista ja vanhimmista kauneusblogeista, tänä keväänä jo 12-vuotta täyttävää Karkkipäivää. Olen pesunkestävä kauneustuotefriikki, niin harrastuneisuuden kuin ammattini puolesta. Hintatietoisessa perheessä kasvaneena olen aivan erityisen kiinnostunut edullisesta ja samalla laadukkaasta sekä elämyksellisestä kosmetiikasta. Siksi Dermosil on kuulunut lempisarjoihini jo kohta 20 vuotta. Dermosil edustaa kauneudenhoito-"karkkia", johon kaikilla on varaa..!"

Tähän settiin olen koonnut suosikkimeikkejäni Dermosilin valikoimasta: maailman parhaan BB-voiteen sekä kulmakynän, heleän persikkaisen poskipunan sekä kaikille sopivan, helppoja perussävyjä yhdistävän pigmenttisen luomiväripaletin. Viimeistelin setin ihanalla meikinpuhdistusaineella!

IDEAL BB VOIDE SPF 15 PORCELAIN Tasaisen sävyinen, heleän raikas iho on meikin a ja o. Dermosilin BB-voide on paras tuntemani BB-voide; se on ohut, äärimmäisen hyvin levittyvä ja kosteuttava ja tekee ihosta kauniin näköisen; ”my skin but better”. Ihon sävy tasoittuu ja pinnasta tulee kauniin kuultava – ja samalla kuitenkin lähes meikittömän näköinen. Ideal BB Cream sopii sinulle, joka haluat ihon näyttävän luonnolliselta. Kosteuttava ja ohut koostumus sopii loistavasti hieman ikääntyneellekin iholle! Minulla on keskivaalea iho ja oma Ideal BB Cream -sävyni on Natural Beige. Tässä setissä sävy Porcelain.

KULMAKYNÄ MEDIUM Tämän täydellisempää kulmakynää ja sävyä ei ole, Dermosilin kulmäkynä sävyssä Medium on ollut luottotuotteeni jo yhdeksän vuotta. Neutraali harmaanruskea sävy sopii täydellisesti pohjoismaalaiselle sävytykselle, niin vaaleille kuin tummillekin hiuksille.

POSKIPUNA SOFT APRICOT Poskipunalla tuon kasvoilleni tervettä sävyä ja eloisuutta, enkä voisi olla ilman poskipunaa. Pienikin sipaisu tuo merkittävän eron! Suosin persikkaisia, luonnollisia sävyjä ja Dermosilin Soft Apricot on juuri sellainen. Soft Apricot on kaunis mattainen sävy jossa on vaaleaa aprikoosia ja beigellä murrettua roosaa. Soft Apricot tuo kasvoille kauniin hehkun ja näyttää todella luonnolliselta.

LUOMIVÄRIPALETTI Valitsin tähän settiin Dermosilin mattaisen luomiväripaletin, jonka ruskea väriharmonia sopii kaikille. Sävyt ovat kauniit ja pigmenttiset, ja tummemmilla sävyillä voi myös tehdä rajauksen. Käytännöllisessä ja monipuolisessa paletissa on kermainen luonnonvaalea, viileä vaaleanruskea, kaakaoinen keskiruskea sekä harmaaseen taittava tummanruskea sävy. Vaaleammilla ruskeilla luot kauniin arkimeikin, harmaanruskea sävy sopii täydellisesti juhlavaan, tummaan smokey-eye-meikkiin.

MEIKINPOISTOAINE Hellävarainen ja hajusteeton, miedosti vaahtoava puhdistusaine meikin poistoon ja kasvojen puhdistukseen. Jättää puhtaan ja raikkaan tunteen iholle. Koostumus perustuu toiseen suosikkiini, Classic-sarjan Kasvopesuun, mutta Instant Makeup Remover on sitä miedompi.

Kategoria: Kasvot

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Tuotetta ei ole vielä arvioitu