loader

Valitse kategoria

Kynsilakat

4 tuotetta

Kynsilakka viimeistelee tyylin ja saa kynnet näyttämään vahvoilta ja kauniilta. Laadukas ja kestävä kynsilakka pysyy kynsillä kauniina...Näytä enemmän

Kynsilakka viimeistelee tyylin ja saa kynnet näyttämään vahvoilta ja kauniilta. Laadukas ja kestävä kynsilakka pysyy kynsillä kauniina pitkään. Oikean sävyinen kynsilakka voi tehdä tyylistä leikittelevän ja piristää niin arkea kuin juhlaa. Alus- ja päällyslakka takaavat, että kynsilakan väri pysyy intensiivisenä, kestävänä ja kiiltävänä. Valikoimistamme löytyy paras kynsilakka kaikkiin tarpeisiin.

Olemme kehittäneet luotettavia ja laadukkaita tuotteita jo yli 30 vuoden ajan. Voit luottaa pitkään kokemukseemme myös, kun tavoitteenasi on löytää paras kynsilakka. Dermosilin kynsilakat valmistetaan huolellisesti samojen periaatteiden mukaisesti kuin kaikki muutkin tuotteemme. Oman tuotekehityksen ansiosta voimme taata laadukkaat tuotteet. Hyvä kynsilakka on mielestämme paitsi laadukas, myös kestävä ja hellävarainen. Smoothing aluslakkamme onkin saanut Allergia-, Iho- ja Astmaliitolta allergiatunnuksen käyttöoikeuden.

Pinkki kynsilakka on kestosuosikki, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan ja kaikenikäisille käyttäjille. Dermosilin Smoothing aluslakka on suosittu pinkki kynsilakka, jota voi käyttää nimenomaan aluslakkana, mutta  myös yksistään,  jolloin lopputulos on neutraalin huoliteltu ja mattapintainen. Samainen tuote on kätevästi myös hoitava kynsilakka, joka tasoittaa epätasaisuudet kynnen pinnalta ja luo tasaisen pohjan kynsien lakkaukselle. Tasainen pohja saa kynsilakan näyttämään paremmalta ja kestämään kynnellä pidempään.

Onko sinulla haussa läpinäkyvä kynsilakka eli kirkas kynsilakka? Dermosil Gel effect on läpinäkyvä kynsilakka eli top coat kynsilakka, joka tekee lakatuista kynsistä upean täyteläiset ja antaa niille säihkyvän kiillon. Kyseessä onkin aivan uudenlainen päällyslakka, joka täytelöittää ja kirkastaa värillisen lakan sävyä, antaa kynsille upean kiillon ja pidentää lakkauksen kestoa. Levitä kynsille haluamasi sävyistä kynsilakkaa. Viimeistele lakkaus levittämällä kynsille kerros kirkasta kynsilakkaa eli Gel effect päällyslakkaa. Lopputulos on ihastuttavan kiiltävä ja tasainen, ihan kuin olisit käynyt manikyyrissä! Top coat kynsilakka onkin hyvä ottaa osaksi lakkausruttiinia, sillä se suojaa värilakkaa kulumiselta ja auttaa manikyyria pysymään kauniina pidempään.

Kynsilakan kuivuminen on asia, joka askarruttaa monia etenkin uuden kynsilakan hankkimista harkitsevia tai uutta kynsilakkaa kokeilevia. Se, kauanko kynsilakka kuivuu, riippuu pitkälti kynsilakasta. Tärkeintä onkin odottaa, että kynsilakka on kunnolla kuivunut, jotta se kestää virheettömänä kaikki arjen askareet. 

Kynsilakkasetti on mitä mainioin lahjaidea. Dermosilin Joulupakkaus Classic Beauty on kynsilakkalahjapakkaus, josta löytyvät joulun herkullisimmat kynsilakkasävyt. Lahjapakkaus pitää sisällään kolme näyttävän sävyistä kynsilakkaa arkeen tai juhlaan: syvän ruosteenpunainen, tummansininen ja violettiin vivahtava sävy. Hanki kynsilakkalahjapakkaus rakkaimmallesi tai hemmottele itseäsi!

Ota kokeiluun Dermosilin ihana kynsilakkasetti ja löydä uudet suosikkivärisi! Katso myös valikoimamme käsivoiteet, käsisaippuat ja ripsivärit.
 Näytä vähemmän

3685

Smoothing aluslakka

4,50 € / 6 ml

Osta
3730

Gel effect päällyslakka

4,50 € / 6 ml

Osta
-17%
Uusi
product image
8166

Kauniit kynnet -setti

14,30 € 11,90 € / 2 x 10 ml, 6 ml

Osta
Uusi
product image
7109

Kynsilakka summer coral

4,50 € / 6 ml

Osta