loader

Kynsilakka wonderful

9692

Kevään ihanin kynsilakkasävy yhdistää persikan ja korallin vivahteita. Laadukas kynsilakka pysyy kynsillä hyvin ja kuivuu nopeasti. Viimeistele kevätlook ihanalla kynsilakalla!

3,90 € / 6 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

2,5 / 5

Perustuu 3 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Kynsien lakkaus viimeistelee kevätlookin!

Viimeistele kevätlook ihastuttavalla kynsilakalla! Trendikäs uutuussävy wonderful on raikas keväinen sävy, jossa yhdistyy persikan ja korallin vivahteita. Kurkkaa myös toinen kevään uutuussävy fabulous. Ihanan värikkäät lakat luovat kynsille kauniin ilmeen ja tuovat iloa kevään odotukseen.

Laadukkaan siveltimen avulla kynsilakka on helppo levittää kynnelle tasaisesti. Kynsilakan koostumus luo peittävän kerroksen jo yhdellä levityskerralla, mutta halutessasi voit levittää sitä vielä toisen kerroksen. Kynsilakka pysyy kynsillä hyvin ja kuivuu nopeasti.

Tuote on hajustamaton ja vegaaninen.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Kynsilakat

Tarkoitus: Kynsien lakkaukseen.

Käyttöohje: Levitä kynsille ja anna kuivua.

Hajusteet: Hajustamaton

Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Styrene/Acrylates Copolymer, Sucrose Acetate Isobutyrate, Stearalkonium Hectorite, Benzophenone-1, Dimethicone, CI 15850, CI 77891, CI 19140, CI 77499

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Arvosana ja kommentit

2,5/5

reviewer avatar
Asiakaspalvelu .. 17.03.2021

Hei, pahoittelut että tuote ei vastannut odotuksia. Voit palautta tuotteen maksuttomasti, palautusohjeet löytyvät paketin mukana tulleesta palautuslomakkeesta. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään, mikäli sille on tarvetta.

reviewer avatar
Terhi K. 15.03.2021

Tuote oli melkoinen pettymys, odotin lakalta kuvien vaalean oranssia väriä mutta se olikin räikeä punaoranssi, juuri melkein tuo neon- oranssi. Lisäksi koostumus oli huonosti levittyvä ja harjalla tuli epätarkkaa jälkeä :( vaikka alla oli aluslakka. Mahtaako olla kyseessä joku erä jossa vikaa?

reviewer avatar
Virpi P. 09.03.2021

Väri paljon kirkkaampi, mitä kuvauksesta voi olettaa. Tulee mieleen 80-luku ja neonvärit.