loader

Kulma- ja ripsigeeli

9233

Sopii kaikensävyisille kulmakarvoille ja ripsille. Väritön geeli sisältää aktiivisia ainesosia, jotka hoitavat ja kosteuttavat kulmia ja ripsiä samalla, kun se antaa ripsille tuuheutta ja kulmille pitoa.

4,20 € / 6 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

3,8 / 5

Perustuu 15 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Tästä tuli uusi suosikkini erityisesti kulmien laitossa. Kulmaväri näyttää hyvältä koko päivän!

Tea L.

Dermosil Kulma- ja ripsigeeli sopii kaikensävyisille kulmakarvoille ja ripsille. Tuote antaa ripsille tuuheutta ja kulmakarvoille tukea samalla, kun se hoitaa ja ravitsee.

Dermosil Kulma- ja ripsigeeli on erinomainen meikkituote kulmakarvoille ja ripsille. Väritön geeli sisältää aktiivisia ainesosia, jotka hoitavat ja kosteuttavat kulmia ja ripsiä samalla, kun se antaa ripsille tuuheutta ja kulmille pitoa. Geeli tuntuu miellyttävältä, eikä tee kulmista kovan tuntuisia.

Ripsiin käytettynä tuote antaa ripsille tuuheutta. Voit käyttää geeliä yksistään tai yhdessä ripsivärin kanssa. Levitä geeliä ripsille ja anna kuivua. Geelin kuivuttua lisää päälle käyttämääsi ripsiväriä. Yksistään käytettynä Kulma- ja ripsigeeli antaa ripsille tukea ja erottelee ne kauniisti.

Kulmakarvoille tuote antaa pitoa ja auttaa myös kulmaväriä pysymään paikoillaan koko päivän ajan. Kulmat pysyvät siisteinä ja ojennuksessa. Voit käyttää tuotetta kulmiin yksistään tai kulmavärin kanssa. Levitä geeliä kulmille ja muotoile sormien avulla haluttuun muotoon. Voit valita kummin päin haluat tehdä – levittää ensin kulmageelin ja sen päälle kulmavärin tai levittää ensin kulmavärin ja muotoilla kulmat sen jälkeen kulmageelin avulla.

Tuote on vegaaninen.

Tuote on hajustamaton, ja se on saanut Allergia-, Iho- ja Astmaliiton myöntämän Allergiatunnuksen käyttöoikeuden.

AIA_FI_aariviiva_musta-webb.png

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Kulmat

Tarkoitus: Antaa tuuheutta ripsille ja tukea kulmakarvoille samalla, kun se hoitaa ja ravitsee.

Käyttöohje: Ripsiin laitettaessa levitä geeliä ripsille ja anna kuivua. Geelin kuivuttua voit halutessasi lisätä päälle käyttämääsi ripsiväriä. Kulmakarvoihin tuotetta laitetaan joko ennen tai jälkeen kulmavärin levityksen ja muotoillaan sormien avulla haluttuun muotoon.

Hajusteet: Hajustamaton

Aqua, Glycerin, PVP, Triethanolamine, Carbomer, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Hexylene Glycol, Propylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Spirulina Maxima Extract, Laminaria Digitata Extract, Fucus Vesiculosus Extract, Porphyra Umbilicalis Extract, Ascophyllum Nodosum Extract

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

Last Chance
(32)

Suu-nenäsuoja, 50 kpl

19,90 € / 50 kpl

Osta
Uusi
(0)

Puolukkashampoo 30 ml

1,90 € / 30 ml

Osta
Bestseller
(49)

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Osta
Uusi
(21)

Silottava hiusvoide

5,90 € / 100 ml

Osta

Viimeksi katsomasi tuotteet

Arvosana ja kommentit

3,8/5

reviewer avatar
Suvi K. 21.09.2021

Ei pidä sen kummemmin kulmia muodossa kuin ripsiä taivutettuina. Tuotetta tulee liikaa, lopputulos on märkä ja kuivuu hitaasti. Lisäksi kirvelee silmiä.

reviewer avatar
Laura S. 18.09.2021

Liian iso harja, jolla on vaikea levittää tuotetta tasaisesti. Tuotetta tulee ihan liikaa kulmiin ja se jää paksusti näkyviin. Tuotetta joutuu poistamaan erillisellä kulmaharjalla siistin lopputuloksen saamiseksi. Ei pidä kulmia paikoillaan vaan päin vastoin tuotetta tulee liikaa ja karvat valuu/painuu. Todella pettynyt tuotteeseen, sillä arvostelut oli kuitenkin pääasiassa hyviä niitä lukiessa.

reviewer avatar
Tea L. 23.11.2020

Tästä tuli uusi suosikkini erityisesti kulmien laitossa. Kulmaväri näyttää hyvältä koko päivän!

reviewer avatar
Sanna N. 08.11.2020

Tuote muuten ok, mutta itse harja on liian iso, pitkä, kömpelö. Lyhyempi ja kompaktinpi harja olisi parempi, ja ehdottomasti ns. kuminen.

reviewer avatar
satu T. 19.10.2020

Kaksi kertaa kokeillut ja silmäluomet turpoavat aivan valtaviksi, eli ei sovi kaikille!

reviewer avatar
Saija I. 04.10.2020

Tekee mitä lupaa. Käytän ripsivärin alla taivutuksen jälkeen ja oikaisen tällä myös harottavat kulmakarvat.