loader

Itseruskettava vaahto

3901

Kevyt ja kuohkea vaahto antaa ihollesi kauniin päivettyneen sävyn. Itseruskettava vaahto sopii sekä kasvojen että vartalon iholle, ja se on helppo levittää tasaisesti Levityshanskan avulla.

7,90 € / 150 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,0 / 5

Perustuu 45 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Todella hyvä tuote! Itseruskettaville ominainen tuoksu. Olen levittänyt hanskalla ja saanut joka kerta tasaisen, maltillisen rusketuksen. Lähtee iholta myös tasaisesti, ilman kuorintaakin!

Niina E.

Itseruskettava vaahto luo tasaisen rusketuksen iholle

Dermosil Itseruskettava vaahto tuo ihollesi asteittain kauniin luonnollisen ja päivettyneen sävyn samalla ihoa kosteuttaen. Vaahto sopii käytettäväksi sekä kasvojen että vartalon iholle, ja lopputulos on tasainen ja kestävä.

Levitä Itseruskettavaa vaahtoa puhdistetulle ja kuivalle iholle tasaisesti. Vaahto levittyy parhaiten Levityshanskan avulla, ja samalla vältyt kynsinauhojen ja sormivälien värjäytymiseltä. Kevyt ruskehtava väri helpottaa tuotteen tasaista levittämistä, sillä sen avulla näet mille alueille vaahto on jo levittynyt. Vältä tuotteen levittämistä kulmakarvoille tai hiusrajaan. Ole varovainen levittäessäsi vaahtoa silmänympärysiholle. Anna ihon kuivua hyvin ennen kontaktia tekstiilien kanssa. Levittäessä tuotetta käsin, pese kädet huolellisesti käytön jälkeen.

Saat parhaimman lopputuloksen, kun käytät Itseruskettavaa vaahtoa säännöllisesti useamman päivän peräkkäin.

Vaahto sisältää kosteuttavia ainesosia, joten se ei kuivata ihoa. Tuotteessa on raikas mieto tuoksu.

Näiden vinkkien avulla onnistut:
* Ennen ensimmäistä levityskertaa kuori iho jo edellisenä päivänä ja kosteuta huolellisesti.
* Kosteuta erityisesti myös kyynärpäät ja polvet.
* Poista säärikarvat edellisenä päivänä.
* Aloita levittäminen pyörivin liikkein sääristä ja etene ylöspäin.
* Lopuksi annostele vielä aivan pieni määrä voidetta kämmenselkään ja levitä kämmenselkien avulla voide molempiin käsiin sekä ranteisiin.

Itseruskettavat tuotteet eivät suojaa ihoa auringon säteilyltä, joten muista aina suojata iho aurinkosuojatuotteilla oleskellessasi auringossa.

Tuote on vegaaninen.

Säilytä ja kuljeta pullo aina pystyasennossa.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Itseruskettavat

Tarkoitus: Tuomaan kasvojen ja vartalon iholle kaunista päivettynyttä sävyä.

Käyttöohje: Levitä vaahtoa Levityshanskan avulla puhtaalle ja kuivalle iholle. Vältä kulmakarvoja ja hiusrajaa. Ole varovainen levittäessäsi vaahtoa silmänympärysiholle. Pese kädet huolellisesti levityksen jälkeen ja anna ihon kuivua hyvin ennen kontaktia tekstiilien kanssa.

Ihotyyppi: Normaali

Hajusteet: Hypoparfum®

Aqua, Glycerin, Dihydroxyacetone, Pentylene Glycol, Ethoxydiglycol, PPG-5-Ceteth-20, Caramel, Parfum, Saccharide Isomerate, Sodium Metabisulfite, Caprylyl/Capryl Glucoside, Decyl Glucoside, Sodium Benzoate, Citric Acid, Maltodextrin, Sodium Citrate

Ostetaan yleensä yhdessä

product bundle image

Itseruskettava vaahto 7,90 €

+
product bundle image

Levityshanska 5,40 €

13,30€
molemmat tuotteet yhteensä

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Arvosana ja kommentit

4,0/5

reviewer avatar
Heidi P. 14.05.2021

5 tähteä toimivuudesta, levittyy hanskalla hyvin ja tasaisesti, pysyy muutaman päivän. Kuivuu suht nopeasti Kaksi tähteä lähtee kammottasta parfyymimaisesta hajusta.

reviewer avatar
Bettan K. 01.05.2021

Todella hyvä tuote ja luonnollinen lopputulos!

reviewer avatar
Maija K. 24.07.2020

Hajuun tottuu. Sävyn ja koostumuksen ansiosta helppo levittää. Ei erityisen pysyvä/kestävä, vaikka laittaisi peräkkäisinä päivinä. Lähtee seuraavassa pesussa pois. Irtoaa myös hikoillessa noroina. Irtoava väri voi olla myös tuo vaahdon oma ”merkkiväri” Itselle ei tullut näppylöitä. Sävy omalla suomalaisen sävyisellä iholla nippanappa sopiva, ettei liian oranssi. Helppo levittyvyys ja sävy niin isot plussat että käytän silti. Huonompiakin tuotteita löytyy.

reviewer avatar
Niina E. 20.07.2020

Todella hyvä tuote! Itseruskettaville ominainen tuoksu. Olen levittänyt hanskalla ja saanut joka kerta tasaisen, maltillisen rusketuksen. Lähtee iholta myös tasaisesti, ilman kuorintaakin!

reviewer avatar
Janniina S. 12.06.2020

reviewer avatar
Päivi M. 11.06.2020

Tuoksu on hyvä! Oon tosi valkoinen ihonväriltäni mutta silti en tästä kauheata väriä saa. Parhaiten tarttuu jalkapöytään. Hyvä ensimmäiseksi itseruskettavaksi, koska levittyy tasaisesti ja on todeeeeelllaa kevyt.