loader

Intohimona tuotekehitys

Raaka-aineet

Käytämme tuotteissamme ainoastaan korkealaatuisia raaka-aineita, jotka valitaan huolella vastaamaan ihon- ja hiustenhoidon erilaisiin tarpeisiin. Suosimme kotimaisia ja pohjoismaisia raaka-aineita aina, kun se on mahdollista. Aktiiviset ainesosat, erilaiset uutteet ja öljyt tekevät tuotteistamme tehokkaita. Pidämme huolen siitä, että tuotteemme ovat hoitavia, kosteuttavia ja erityisen ihoystävällisiä.

Pakkaukset

Valitsemme tuotteillemme pakkauksen aina tuotteen käyttötarkoituksen mukaan. Etsimme jatkuvasti kestäviä, viisaita ja vastuullisia vaihtoehtoja. Minimoidaksemme jätteen määrän, olemme aina välttäneet tuotteiden kaksinkertaista pakkaamista. Käytämme tuotteen pakkaamisessa pahvista ulkopakkausta ainoastaan silloin, kun se on tuoteturvallisuuden vuoksi välttämätöntä.

Laadunvarmistus

Kiinnitämme erityistä huomiota laadun tarkkailuun toimitusketjun jokaisessa vaiheessa. Kansainväliset laatustandardit kuten ISO 22716, ISO 9001:2008 ja ISO 14001:2004 kertovat siitä, että laatu on osa jokaisen Dermosil-työntekijän arkea.

Tule mukaan vaikuttamaan

Asiakkaidemme ajatukset ja tuotekommentit ovat tuotekehityksellemme kullanarvoisia ja olemme kiitollisia kaikesta palautteesta. Haluamme luoda tuotteita, jotka tuovat avun juuri Sinun ihosi tarpeisiin. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme, jätä tuotekommentti tai keskustele ja jaa kokemuksesi verkkokauppamme Foorumissa.

Vastuullisesti iholla

Dermosil-tuotteet on suunniteltu ja valmistettu suurella sydämellä, laadukkaasti ja vastuullisesti. Ihoystävällinen valikoimamme sisältää tehokkaita ja ihoystävällisiä tuotteita jokaisen tarpeisiin. Kannamme vastuuta taloudesta, ympäristöstä ja yhteiskunnasta.