loader

Inspiraatiota

Uutuudet

Alkusyksyn raikas ilma kutsuu nauttimaan puhtaasta luonnosta. Luonto tarjoaa tehokkaita raaka-aineita, joista parhaimmat, vitamiinipitoiset superfoodit, on rakkaudella valikoitu tuotteisiimme. Tutustu kauden raikkaisiin uutuuksiin ja antaudu syksyn ihanaan syleilyyn.

Asiakaslehti

Ihoanalyysi

Artikkelit

Live Shopping

Kesätuotteet

Aurinkoa, lomailua ja leppoisaa oleilua! Niistä on nautinnollinen kesä tehty. Vietätpä kesääsi missä ja miten tahansa, nämä käytännölliset tuotteet pitävät ihostasi hyvää huolta, jotta sinä voit keskittyä oleelliseen eli kesästä nauttimiseen. Aloita huoleton kesä jo tänään!

Lahjavinkit

Aina on hyvä aika ilahduttaa läheistä. Mieltä löydät ihanimmat ihoa hellivät lahjapakkaukset arkiseen ihonhoitoon tai hemmotteluhetkiin – toivottu ja käytännöllinen lahja, joka ilahduttaa takuuvarmasti!

Lähetä lahja

Top 10 suosikit

Tässä on kymmenen Dermosilin kaikkien aikojen suosituinta tuotetta. Näitä ihon- ja hiustenhoidon tuotteita sekä meikkejä asiakkaamme suosivat vuodesta toiseen. Löydätkö bestsellereidemme joukosta oman luottotuotteesi?

Ihoapteekki

Goodwill

Ihotyypit

Omenatuotteet

Nauti Classic-sarjamme klassikkotuotteiden raikkaasta uutuustuoksusta koko perheen voimin. Uudessa tuoksussa voit aistia vihreän omenan raikkauden sekä makean päärynän mehukkuuden.

Avainlipputuotteet

Avainlippu pullon kyljessä on merkki suomalaisesta työstä. Valmistamme monet saippuamme Pohjanmaalla Korsnäsissä, omalla saippuatehtaallamme. Käytämme ainoastaan korkealaatuisia ja luotettavia raaka-aineita ja suosimme kotimaisia sekä paikallisia raaka-aineita. Tehtaamme kaikki tuotteet ovat vegaanisia.

Allergiatunnustuotteet

Allergia-, iho- ja astmaliitto on myöntänyt lukuisille tuotteillemme Allergiatunnuksen. Kyseiset ihonhoito-, hiustenhoito- ja meikkituotteet ovat hellävaraisia ja hajusteettomia. Allergiatunnuksen käyttöoikeus annetaan tuotteille, jotka eivät yleisesti ärsytä tai herkistä ihoa saatikka aiheuta muita allergisia oireita.

Foorumi

DermoLABS