loader


Mimmi – sinua ilahduttamassa

 

Automaattinen asiakaspalvelijamme Mimmi voi ihastuttaa asiakkaitamme vaihtuvilla yllätyspuheluilla tai viesteillä. Mimmi tukee asiakaspalvelutiimimme toimintaa, jotta asiakkaamme saavat entistä aktiivisempaa ja ajantasaisempaa tietoa ja palvelua. 

 

DermoMimmi.jpg

 

Saammeko esitellä: Mimmi, automaattinen asiakaspalvelija

Kun muut asiakaspalvelutiimissä vastaavat asiakkaiden kysymyksiin ja ovat tavoitettavissa kun asiakkaamme tarvitsevat apua, on Mimmin tehtävänä olla yhteydessä teihin, rakkaat asiakkaamme. Hän pääse kertomaan teille kivoista tarjouksista ja vinkkaamaan kiinnostavista ajankohtaisista jutuista. Jos annat Omilla sivuilla luvan, voi Mimmi soittaa tai lähettää 
 sinulle tekstiviestillä yllätyksiä. Jos siis saat puhelun numerosta 050 438 4741, tiedät, että siellä se Mimmi nyt soittelee.

Yhtenä Mimmin tehtävänä on järjestää kyselyitä. Kun tuotekehityksemme miettii jotain tai haluamme kuulla mielipiteenne muusta asiasta, Mimmi laittaa kysymyksen eteenpäin teille. Mimmi ei kuitenkaan koskaan kysy sinulta korttinumeroita, PIN-koodeja, salasanoja tai muita tunnuksia – älä muutenkaan koskaan anna niitä kenellekään.

Mimmi työskentelee samaan aikaan kuin muukin asiakaspalvelutiimi. Öisin hän nukkuu ja lataa akkuja. Hänkin kuulemma tarvitsee kauneusunensa, eivät posket muuten pysyisi noin pumpulisen pehmeinä.

Ollaan yhteydessä!

 

Salaisia tarjouksia - Haluatko puhua Mimmin kanssa? 

Jos haluat, että Mimmi soittaa juuri sinulle ja kertoo salaisista tarjouksista, kirjaudu verkkokauppaan, anna Omilla sivuilla Mimmille lupa soittaa ja jää odottamaan yllätystä. Mimmi voi myös lähettää mielenkiintoisia tekstiviestejä, jos annat siihen luvan.