loader

Usein kysytyt kysymykset

 • Lehti ja uutiskirjeet

  • Kuinka usein asiakaslehtenne ilmestyy?

   Dermosil-asiakaslehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa, tammi-, maalis-, touko-, heinä- syys- ja marraskuussa. Lehti on voimassa kaksi kuukautta kerrallaan ja se lähetetään automaattisesti kaikille aktiivisille asiakkaillemme. Suuren postitusmäärän vuoksi asiakkaat saavat lehden joko ilmestymiskuukauden alussa tai viimeistään sen puolivälin aikoihin. Voit tarkistaa tai päivittää lehden tilaustilanteen Omilla sivuillasi kohdassa Omat tiedot.

  • Olen rekisteröitynyt nettisivuillenne, mutta en saa asiakaslehteänne kotiin. Mistä tämä johtuu?

   Rekisteröityessäsi olet luonut tunnukset verkkokauppaamme, mutta Dermosil-asiakaslehden automaattinen postitus käynnistyy vasta ensimmäisestä tuotetilauksesta. Siinä yhteydessä sinulle perustetaan oma asiakasnumero. Yksittäisen lehden voit tilata kätevästi verkkokaupastamme kohdassa Asiakaspalvelu – Asiakaslehti.

  • En saa enää Dermosilin lähettämiä sähköposteja, kuten tilausvahvistuksia tai uutiskirjeitä. Mistä tämä johtuu?

   Olemme huomanneet, että lähettämämme sähköpostit saattavat Googlen Gmail-sähköpostipalvelussa ohjautua suoraan Tarjoukset-kansioon. Mikäli näin käy, viestit eivät näy saapuneiden viestin joukossa ja ne voivat jäädä huomaamatta. Lähettämämme viestit voi tällöin lukea Tarjoukset-kansiossa. Voit myös siirtää viestin Saapuneet-kansioon, jolloin sähköpostin pitäisi osata ohjata seuraava saapuva viestimme suoraan tähän kansioon. Joissain tapauksissa lähettämämme viestit voivat ohjautua myös Roskaposti-kansioon. Tällöin viesti kannattaa siirtää Saapuneet-kansioon, jolloin sähköposti tajuaa ettei kyseessä oleva viesti ole roskapostia.

  • Mistä voin tilata sähköisen uutiskirjeen?

   Verkkokauppaamme rekisteröitynyt asiakas voi tilata Dermosil-uutiskirjeen Omien sivujen Omat tiedot -kohdassa. Mikäli et ole vielä rekisteröitynyt sivuillemme, mutta haluat saada sähköisen uutiskirjeemme, voit syöttää sähköpostiosoitteesi verkkokauppamme alaosan kohtaan Tilaa uutiskirjeemme.

  • En halua enää saada uutiskirjettä, mistä voin perua tilauksen?

   Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen uutiskirjeestä löytyvän linkin kautta tai Omien sivujen Omat tiedot -kohdasta.

 • Dermosil-asiakkuus

  • Olen unohtanut salasanani, miten saan uuden salasanan?

   Verkkokaupan oikeassa yläkulmassa on kohta Kirjaudu/Rekisteröidy. Sitä klikkaamalla löydät unohtuneen salasanan uusimistoiminnon. Syötä toimintoon sähköpostiosoitteesi, jolla olet rekisteröitynyt verkkokauppaamme ja paina Lähetä. Saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset itse luomaan ja tallentamaan haluamasi uuden salasanan.

  • Olen unohtanut salasanani ja yritän tilata uutta. Järjestelmä ei tunnista sähköpostiosoitettani. Missä vika?

   Salasanan uusimistoiminto tunnistaa sähköpostiosoitteen, jolla on rekisteröidytty verkkokauppaamme. Tarkista, että syöttämäsi sähköpostiosoite on se, jolla olet rekisteröitynyt. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut eikä sinulla enää ole pääsyä vanhaan sähköpostiosoitteeseesi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

  • Sähköpostiosoitteeni muuttui. Miten saan uuden sähköpostiosoitteen tietoihini?

   Jos olet rekisteröitynyt verkkokauppaamme ja sähköpostiosoitteesi on sen jälkeen muuttunut, voit itse päivittää uuden sähköpostiosoitteesi olemassa olevaan tiliisi. Kirjaudu verkkokauppaamme vanhalla sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi. Omien sivujen kohdasta Omat tiedot pääset tallentamaan uuden sähköpostiosoitteen tietoihisi. Samalla siitä tulee uusi sisäänkirjautumistunnuksesi.

  • Sähköpostiosoitteeni muuttui ja rekisteröidyin uudella osoitteellani. Mihin aiemmat bonuspisteeni katosivat?

   Tilauksesta säästyvät bonuspisteet tallentuvat aina sen tilin alle, jolla kyseinen tilaus tehdään. Jos olet tehnyt kokonaan uuden rekisteröitymisen, mahdolliset aiemmin säästämäsi bonuspisteet ovat jääneet aiemman rekisteröitymisesi tilille. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme asian selvittämiseksi. Useita erillisiä rekisteröitymisiä kannattaa välttää, koska muutoin tilaus- ja bonuskertymä jakautuvat eri tileille.

  • Jouduin keskeyttämään tilauksen tekemisen ja palatessani en ollut enää kirjautuneena verkkokauppaan. Mistä tämä johtuu?

   Järjestelmä kirjaa sinut automaattisesti ulos asiakastililtäsi, mikäli et ole aktiivinen verkkokaupassa 60 minuuttiin.

 • Tilaaminen

  • Olen saanut kampanjakoodin. Miten käytän sen?

   Voit syöttää kampanjakoodin kassalla Kampanjakoodi-kenttään ja painaa Käytä. Voit käyttää vain yhden koodin tilausta kohden.

  • Olen alle 18-vuotias ja haluaisin tilata teiltä tuotteita, käykö se?

   Tuotteidemme tilaaminen edellyttää vähintään 18 vuoden ikää. Alle 18-vuotiaalta vaaditaan aina huoltajan tekemä tilaus.

  • Onko tilaukseni jo matkalla?

   Lähetämme sinulle sähköpostiviestin tai tekstiviestin, kun tilauksesi on pakattu ja lähtenyt varastoltamme, jos olet niin valinnut Omien sivujen Omat tiedot -osiossa.

  • Haluaisin tilata vain yhden tuotteen. Onko mahdollista tilata alle 60 eurolla?

   Myös pienemmät, alle 60 euron tilaukset ovat mahdollisia, mutta tällöin tilaukseen lisätään toimituskulut toimitustavan mukaisesti. Yli 60 euron tilaukset toimitamme aina ilman toimituskuluja. Gold-asiakkaamme saavat kaikki yli 25 euron tilaukset ilman toimituskuluja. Toimitustapoihin ja -maksuihin voit tutustua tarkemmin tilaus- ja toimitusehdoista.

  • Voinko vielä tehdä lisätilauksen, kun unohdin tilauksesta muutaman tuotteen?

   Tilaukseen on mahdollista tehdä lisäys, mikäli tilausta ei ole maksettu tilaushetkellä ja tuotteita ei ole vielä pakattu. Jos tilauksen tekee verkkokaupassa ja valitsee maksutavaksi Dermosil-laskun, voi tilaukseen heti sen tehtyään lisätä tuotteita puolen tunnin ajan. Muussa tapauksessa on oltava yhteydessä asiakaspalveluun. Lisäyksiä tai muutoksia ei voida tehdä tilauksiin, jotka maksetaan Paytrailin tai Klarnan kautta. Tuotteita ei voi poistaa tilauksesta. Haluamme tarjota asiakkaillemme nopean toimituksen, joten tilaukset etenevät nopeasti keräilyvaiheeseen. Erikseen lähetettävistä alle 60 euron lisätilauksista veloitamme toimituskulut 4,90 € tai 6,50 €, mikäli tilaus toimitetaan kotiinkuljetuksella. Ilmoita tilausvahvistusnumero lisätilauksen yhteydessä.

  • Sain vain osan tilaukseni tuotteista, osa puuttuu kokonaan. Mistä tämä johtuu?

   Kyseessä voi olla monipakettilähetys, eli tilaamasi tuotteet on pakattu kahteen tai useampaan laatikkoon. Monipakettilähetyksen erilliset paketit kulkevat itsenäisesti kuljetuksessa ja niillä on omat lähetyksenseurantatunnuksensa. Paketit voivat tulla perille eri aikaan. Monipakettilähetyksen pakettikortissa on tieto pakettien määrästä ja omilta sivuilta voi myös tarkistaa sekä pakettien määrän että niiden lähetystunnukset. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään myös tässä asiassa.

  • Laskuni on kadonnut, mitä tehdä?

   Ei hätää! Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme, niin lähetämme sinulle kopion laskusta.

  • Mikä on Klarna?

   Klarna on pankki, joka syntyi vuonna 2005 tavoitteenaan tarjota turvalliset ostokokemukset verkossa. Klarna tekee verkkokauppaostamisesta turvallista, nopeuttaa ostosten tekemistä ja antaa joustavuutta takaisinmaksuun. Klarna tuli maksutavaksi verkkokauppaamme Dermosil-laskun rinnalle syksyllä 2019.

  • Voiko bonustuotteita vaihtaa?

   Verkkokaupan kautta tehdyistä tilauksista asiakas saa aina bonuspisteitä, joilla hän saa itse heti tilauksen yhteydessä valita bonustuotteet kulloinkin ajankohtaisesta bonustuotevalikoimastamme. Puhelimitse, postitse ja faksilla tehdyissä tilauksissa bonustuotteet määräytyvät automaattisesti laskun loppusumman mukaan. Sääntömme molemmissa bonusjärjestelmissä on, että emme vaihda bonustuotteita.

  • Olen hoitanut työpaikkani ryhmätilausta. Voimmeko vielä tilata työporukalla? Miten ryhmätilauksen voi tehdä nykyään?

   Ryhmätilauksen voi tehdä edelleen tuttuun tapaan työpaikalla, mutta se onnistuu myös verkkokaupassa uuden Ryhmätilauksen avulla. Lue lisää verkkokaupan Ryhmätilauksesta.

 • Verkkosivut

  • Miksi sivusto ei aukea oikein ja mitä minun tulee huomioida, jos konetta käyttävät lisäkseni myös muut?

   Verkkoselaimet hyödyntävät välimuistia avatessaan uudelleen sellaisia sivuja, joissa olet jo kertaalleen käynyt. Latausajan lyhentämiseksi selain voi käyttää koneelle jo aiemmin tallennettua versiota sivusta, sen sijaan että se lataisi sivun kokonaan uudelleen. Tämä sujuvoittaa sivustojen käyttöä, mutta voi myös aiheuttaa ongelmia, mikäli selaimelle on tallentunut vanhentunutta sisältöä tai jos konetta käyttää useampi henkilö. Selaimelle tallentuneiden tietojen poistaminen, eli välimuistin ja sivuhistorian tyhjentäminen, voi ehkäistä ja ratkaista häiriötilanteita sekä välttää selaimelle tallentuneiden tietojen latautumista muille käyttäjille. Välimuistin ja sivuhistorian tarkistaminen ja tyhjentäminen tapahtuu eri selaimissa hieman eri tavalla. Selainkohtaisia ohjeita löytyy mm. selaimen Ohje/Help-toiminnosta sekä internetistä. Yleensä toiminto löytyy selaimen asetuksista tai työkaluista. Yleisimmissä selaimissa (mm. Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge) toimintoon pääsee pc-koneilla näppäinyhdistelmällä Ctrl+Shift+Delete. Tarkista aina ennen pikanäppäinkomentojen käyttöä onko näppäinyhdistelmä omaan laitteeseesi oikea tapa suorittaa haluamasi toiminto.

 • Tuotteet

  • Mistä voi ostaa Dermosilin tuotteita?

   Voit ostaa Dermosilin tuotteita vain Dermosilin omasta, kotimaisesta verkkokaupasta osoitteesta www.dermosil.fi. Suomalainen Dermosil kehittää, valmistaa ja myy ihonhoidon ja hiustenhoidon tuotteita sekä meikkejä. Kun tilaat tuotteita Dermosilin verkkokaupasta, saat ne omalta varastoltamme itsellesi suoraan, ilman välikäsiä.

  • Miksi hajustamaton tuote tuoksuu?

   Koska tuotteeseen ei ole lisätty mitään hajusteita, raaka-aineiden ominaistuoksu voi tuntua tuotteessa. Hajustamattoman tuotteen raaka-aineet voivat antaa esimerkiksi voiteelle hieman lääkemäisen tuoksun.

  • Sopivatko tuotteenne herkkäihoisille?

   Sensitive-sarjan Allergia-, Iho ja Astmaliiton Allergiatunnuksella merkityt tuotteet sopivat hyvin myös herkkäihoisille. Tunnus kertoo tuotteesta, joka on tutkittu eikä sisällä hajusteita tai aineita, jotka yleisesti ärsyttävät tai herkistävät. Jos sinulla on kovin herkkä iho, voit ensin kokeilla tuotetta kyynärtaipeen iholle parina päivänä varmistuaksesi tuotteen sopivuudesta.

  • Mitä tuotteita voin käyttää raskauden ja imetyksen aikana?

   On olemassa melko vähän tutkimuksia siitä, miten erilaiset kosmeettiset aineet vaikuttavat raskauden tai imetyksen aikana. Siksi on aina suositeltavaa pysytellä mahdollisimman paljon perustuotteissa, kuten hajusteettomissa Allergia-, Iho ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeuden saaneissa perustuotteissa.

  • Onko valikoimassanne vauvoille ja pienille lapsille sopivia tuotteita?

   Sensitive-sarjasta löytyy runsaasti myös vauvoille ja pienille lapsille sopivia, hajustamattomia tuotteita, joille on myönnetty myös Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeus. Verkkokaupan valikoista Ihonhoito ja Hiukset löydät kohdan Käyttäjätyyppi, jonne on koottu vauvoille ja lapsille sopivat tuotteet.

  • Kuinka kauan tuote säilyy avattuna?

   Voiteet ovat tuoretuotteita kuten elintarvikkeetkin ja säilyvät parasta ennen -päivämäärään tuotteen ollessa avaamaton ja käyttämätön. Avaamisen jälkeen voidaan pääsääntönä pitää, että voidetuote säilyy 3-6 kuukautta avaamisesta säilytysolosuhteista riippuen. Sen jälkeen se on syytä vaihtaa uuteen. Tuotteessa voi olla myös ns. PAO-merkintä (Period After Opening), jossa on erikseen mainittu kuukausimäärä kuinka kauan tuote säilyy avaamisen jälkeen.

  • Sisältävätkö kuorintatuotteenne muovirakeita?

   Ympäristöohjelmamme mukaisesti käytämme kuorintatuotteissamme vain luonnollisia kuorivia ainesosia kuten riisinjyvämurskaa, sokeria tai mantelinkuorta. Muovirakeita emme käytä.

  • Käytättekö tuotteissanne parabeeneja?

   Emme käytä tuotteissamme parabeeneja. Kaikki tuotteemme on valmistettu parabeenittomina vuoden 2015 alusta saakka.

  • Testataanko Dermosil-tuotteita eläinkokeilla?

   Dermosil ei ole testannut eikä testaa tuotteitaan tai raaka-aineitaan eläinkokeilla. Noudatamme EU-aluetta koskevaa kosmetiikan eläinkoekieltoa. Eläinkoekiellot ovat tulleet voimaan EU:ssa asteittain vuodesta 2004 alkaen. Maaliskuussa 2013 päättyi viimeinen eläinkoekieltojen siirtymäaika. Kiellot koskevat sekä valmiita tuotteita että ainesosia. Olemme valinneet avoimen tiedotuspolitiikan eläinkokeettomuudesta, emmekä katso aiheelliseksi liittyä maksullisille eläinkoevapaiden tuotteiden listoille, sillä sama lainsäädäntö koskee kaikkia toimijoita. Toimintaamme ohjaavat laatu- ja ympäristöjohtamisjärjestelmät, mistä todisteena meillä on ISO 9001:2008 ja ISO 14001:2004 –sertifikaatit. Näihin liittyvät auditoinnit tapahtuvat kerran vuodessa. Toimintamme on valvottua ja sertifioitua erittäin kattavasti.

  • Mistä Dermosil-kosmetiikkatuotteet tulevat?

   Dermosil-tuotteiden tuotekehitystyö tehdään pääkonttorillamme Korsnäsissä Pohjanmaan rannikolla. Pääkonttorin yhteydessä on uusi tehtaamme, jossa valmistamme suurimman osan suihku- ja käsisaippuoistamme. Muut Dermosil-kosmetiikkatuotteet valmistetaan Suomen lisäksi Ruotsissa, Tanskassa ja muissa EU-maissa. Ainut poikkeus on Kuorintasukat (3713). Ne valmistetaan Kiinassa, koska kyseistä tuotetta ei ole ollut saatavilla Euroopasta. Tuotteet tulevat tehtailta varastollemme Korsnäsiin, mistä ne myös postitetaan suoraan asiakkaillemme.

  • Miksi aiemmin tilaamani tuote on poistunut valikoimasta?

   Tuotteen poistumiselle valikoimasta on harvoin vain yhtä selkeää syytä. Kehitämme jatkuvasti tuotevalikoimaamme. Kehitystyössä meitä ohjaavat sekä asiakkaiden toiveet, kauneudenhoidon trendit, myyntimäärät että lainsäädäntö ja tutkimustyö, jotka vaikuttavat esimerkiksi ainesosien käyttöön. Kehitystyö on välttämätöntä myös erinomaisen hinta-laatusuhteen säilyttämiseksi. Osa valikoimamme tuotteista on Limited Collection -tuotteita, joita on myynnissä vain rajoitettu erä.

  • Pumppu ei toimi tilaamassani pullossa. Mikä avuksi?

   Jotta pumppu toimisi kuten pitää, sen lukitus tulee avata ensimmäisellä käyttökerralla. Lukitus avataan kiertämällä pumpun painikeosaa neljänneskierros avaussuuntaan. Mikäli painike vain pyörii ympäri eikä lukitus avaudu, silloin pumppu ei ole riittävän tiukasti pullossa kiinni. Tällöin auttaa, jos pumppua ensin löyhdyttää pullon suusta kiertämällä pumpun kiinnitysrengasta pullosta vastapäivään. Sen jälkeen pumppu kiristetään tiukasti takaisin pulloon kiinni. Tämän jälkeen painikkeen lukitus avataan, jolloin pumpun pitäisi toimia normaalisti.

 • Ryhmätilauksen aloittaminen

  • Kuinka aloitan ryhmätilauksen?

   Yhteyshenkilönä voit aloittaa ryhmätilauksen päävalikossa olevan Tilaa ryhmässä -painikkeen kautta. Perustaessasi DermoPlus-ryhmää, valitset yhteyshenkilönä ensin ryhmälle nimen, päivämäärän, jolloin tilaus lähetetään ja sen jälkeen voit lähettää kutsut jäsenille. Perustaessasi DermoClassic-ryhmää valitset ryhmälle nimen ja sen jälkeen voit itse nimetä ryhmäsi jäsenet. Viimeistä tilauspäivää ei tarvitse valita eikä lähettää kutsuja jäsenille, koska yhteyshenkilönä sinä hoidat kaiken verkkokaupassa.

  • Mitä eroa on DermoPlus- ja DermoClassic-ryhmätilauksilla?

   DermoPlus-ryhmässä kaikki ryhmän jäsenet ovat kirjautuneet verkkoon. Jokainen ryhmän jäsen lisää oman tilauksensa verkkokaupassa ja ryhmän yhteyshenkilö vahvistaa tilauksen. DermoClassic-ryhmässä ryhmän yhteyshenkilö hoitaa kaiken koko ryhmän puolesta. Yhteyshenkilö kerää ryhmän jäsenten tilaukset, lisää ne verkkokaupassa ja tekee tilauksen kaikkien puolesta.

  • Kuka saa bonusta ryhmätilauksesta?

   Ryhmän yhteyshenkilö saa bonusta omista ostoistaan, mutta myös ryhmän jäsenten ostoista. Ryhmän jäsenet saavat bonusta omista ostoistaan. Jos ryhmätilauksen tekee DermoClassic-ryhmänä tilauslomakkeen kautta, ainoastaan yhteyshenkilö saa bonusta koko ryhmän tilauksesta.

  • Kuka maksaa ryhmän tilauksen?

   Ryhmän yhteyshenkilö maksaa koko ryhmän tilauksen, kun tilaus lähetetään. Tarjoamme useita erilaisia maksutapoja. Ryhmän jäsenet hoitavat maksunsa yhteyshenkilölle.

 • Tietoa tilaajaryhmän yhteyshenkilölle

  • Miten voin kutsua jäseniä tilaajaryhmääni?

   DermoPlus-ryhmän yhteyshenkilönä voit lähettää kutsut heti perustaessasi tilaajaryhmän tai myöhemmin Omien sivujen ja Tilaa ryhmässä -toiminnon kautta tai siirtymällä Kassalle ja klikkaamalla Muokkaa ryhmää. Yhteyshenkilö voi lähettää kutsuja sähköpostilla, teksiviestillä, WhatsAppin, Facebookin tai Messengerin kautta. Yhteyshenkilö voi myös kutsua jäseniä ryhmäänsä jakamalla kutsulinkin omavalintaiseen chat-ryhmäänsä tai oman sähköpostinsa kautta. DermoClassic-ryhmän yhteyshenkilönä voit manuaalisesti nimetä ryhmäsi jäsenet Oma ryhmäni -sivulla. Näin saat eriteltyä tilaukseesi ryhmäsi eri henkilöiden tilaukset, kun teet tilauksen tilauslomakkeen kautta. Yhteyshenkilö voi lähettää kutsuja sähköpostilla, teksiviestillä, WhatsAppin, Facebookin tai Messengerin kautta. Yhteyshenkilö voi myös kutsua jäseniä ryhmäänsä jakamalla kutsulinkin omavalintaiseen chat-ryhmäänsä tai oman sähköpostinsa kautta.

  • Mistä löydän ryhmäni?

   Yhteyshenkilö löytää ryhmänsä Omilta sivuilta ja Tilaa ryhmässä -linkin kautta tai siirtymällä Kassalle ja napsauttamalla Muokkaa ryhmää. Yhteyshenkilön ryhmätilaus on aktiivinen kassalla siihen päivään asti, joka valittiin viimeiseksi tilauspäiväksi. Uutta ryhmää ei tarvitse luoda, vaikka viimeinen tilauspäivä on päättynyt. Kun olet luonut ryhmätilauksen, olet automaattisesti ryhmätilaustilassa. Täällä näet kaikki jäsenesi, voit poistaa ja kutsua uusia jäseniä sekä muuttaa tilauksesi viimeistä päivämäärää. Ryhmän nimeä ja kuvaa on myös mahdollista muuttaa.

  • Milloin yhteyshenkilön on tehtävä omat ostoksensa ryhmän tilaukseen?

   Yhteyshenkilön täytyy lisätä omat ostoksensa tilaukseen tilauspäivänä, ennen koko ryhmän tilauksen lähettämistä. Kun ryhmän jäsenet ovat tehneet tilauksensa, ne näkyvät yhteyshenkilön kassalla, kunnes hän lähettää koko ryhmän tilauksen.

  • Mistä näen, kuka ryhmäni jäsenistä on lähettänyt tilauksensa?

   Yhteyshenkilö näkee kaikki ryhmänsä jäsenten lähettämät tilaukset kassalta tai Omilta sivuilta kohdasta Ryhmätilaus.

  • Voinko poistaa ryhmän jäsenten tilauksia?

   Kun ryhmän jäsen on lähettänyt tilauksen yhteyshenkilölle, yhteyshenkilö voi poistaa jäsenen tilauksen kassalla, mikäli tilausta ei ole vielä lähetetty Dermosilille. Tämän jälkeen ryhmän jäsen voi halutessaan tehdä uuden tilauksen yhteyshenkilölle.

  • Miten saan poistettua ryhmätilauksen?

   Yhteyshenkilö voi kassalla poistaa tilaajaryhmän jäseniä. Jokainen ryhmän jäsen voi myös valita kassalla Oma tilaus ja tehdä tilauksen yksin, ilman ryhmää. Mikäli haluat poistaa tilaajaryhmän kokonaan ja luopua yhteyshenkilön tehtävästä, voit ottaa yhteyttä Dermosil-asiakaspalveluun.

  • Säilyvätkö ryhmääni kuuluvat jäsenet ryhmässäni tilauksen lähetyksen jälkeen?

   Tilauksen lähetyksen jälkeen ryhmän jäsenet säilyvät ryhmässä ja uusi ryhmätilaus luodaan automaattisesti. Yhteyshenkilö pääsee valitsemaan uuden tilauspäivämäärän ryhmälleen.

  • Missä voin seurata kenet olen kutsunut ryhmääni?

   Mikäli yhteyshenkilö on lähettänyt kutsun kopioimalla ja liittämällä kutsulinkin omaan sähköpostiin, tai lähettänyt linkin WhatsAppin, Facebookin, Messengerin kautta tai tekstiviestitse, voi vastaanottajat tarkistaa näistä kanavista.

  • Kuinka saan yhteyden ryhmäni jäseniin?

   Jos haluat muuttaa tilauksen päivämäärää, voit samalla lähettää viestin ryhmäsi jäsenille. Jos haluat vain keskustella ryhmäsi jäsenten kanssa muista tilaukseen liittyvistä asioista, voit aloittaa keskustelun haluamasi kanavan, esimerkiksi WhatsAppin tai Facebookin kautta. DermoPlus-ryhmätilaajina saatte käyttöönne ryhmätilaajien oman sivuston, jossa voitte keskustella oman ryhmänne kesken yksityisessä chatissa.

  • Mitkä tarjoukset ja kampanjat koskevat ryhmiä, ja milloin ryhmän jäsen ja yhteyshenkilö voivat hyödyntää niitä?

   Kun ryhmän jäsen vahvistaa kassalla oman tilauksensa, koskevat hänen tilaustaan vahvistamishetkellä voimassa olevat hinnat, tarjoukset ja kampanjat. Mikäli tuotteella on tietyn ajan voimassa oleva tarjous tai kampanja, saattavat saman ryhmätilauksen jäsenet saada tuotteen eri hintaan, riippuen siitä, onko tarjous tai kampanja ollut voimassa silloin, kun tilaaja hyväksyy tilauksensa. Tämä koskee myös ryhmätilauksen yhteyshenkilön omaa tilausta. Jos tarjous ei ole voimassa enää sillä hetkellä, kun Classic-ryhmän yhteyshenkilö lähettää koko ryhmän tilauksen, tuotetta ei saa tarjoushinnalla.

 • Tietoa tilaajaryhmän jäsenille

  • Koska tilaus lähetetään eteenpäin?

   Kun yhteyshenkilö luo ryhmätilauksen, hän valitsee tilaukselle samalla viimeisen tilauspäivän. Yhteyshenkilö lähettää ryhmän tilauksen ennalta sovittuna viimeisenä tilauspäivänä tai sen jälkeen.

  • Voinko osallistua useampaan tilaajaryhmään?

   Yhteyshenkilö tai tilaajaryhmän jäsen voi olla mukana vain yhdessä ryhmässä kerrallaan. Ryhmän jäsen voi itse erota tilaajaryhmästä ja liittyä mukaan toiseen tilaajaryhmään, kun hänellä ei ole käynnissä tilausta missään ryhmässä.

  • Voinko muuttaa tilaustani?

   Jos haluat tehdä lisäyksen tilaukseesi, lähetä vain uusi tilaus yhteyshenkilölle. Uusi tilauksesi liitetään aiempaan tilaukseesi. Yhteyshenkilösi on luonut ryhmälle sivun, josta löytyy kaikki tarvittava tieto. Ryhmän sivu löytyy kirjautumalla sisään ja klikkaamalla Omat sivut -kohdassa Ryhmätilausta. Ryhmän oman sivun alta löytyy lähetetty tilauksesi. Klikkaamalla viimeksi lähettämäsi tilauksen, löydät kohdan “Muokkaa tilausta”. Klikkaamalla tätä, voit poistaa tilauksesi.

  • Missä voin tarkistaa tilaukseni?

   Voit tarkistaa oman tilauksesi Omilta sivuilta kohdasta Ryhmätilaus tai menemällä kassalle ja klikkaamalla Muokkaa ryhmää.

  • Voinko osallistua ryhmätilaukseen, vaikka en itse käytä verkkokauppaa?

   Kyllä. Voit lähettää listan haluamistasi tuotteista tilaajaryhmän yhteyshenkilölle ja hän voi lisätä tilauksesi osaksi ryhmätilausta.

  • Mitkä tarjoukset ja kampanjat koskevat ryhmiä, ja milloin ryhmän jäsen ja yhteyshenkilö voivat hyödyntää niitä?

   Kun ryhmän jäsen vahvistaa kassalla oman tilauksensa, koskevat hänen tilaustaan vahvistamishetkellä voimassa olevat hinnat, tarjoukset ja kampanjat. Mikäli tuotteella on tietyn ajan voimassa oleva tarjous tai kampanja, saattavat saman ryhmätilauksen jäsenet saada tuotteen eri hintaan, riippuen siitä, onko tarjous tai kampanja ollut voimassa silloin, kun tilaaja hyväksyy tilauksensa. Tämä koskee myös ryhmätilauksen yhteyshenkilön omaa tilausta. Jos tarjous ei ole voimassa enää sillä hetkellä, kun Classic-ryhmän yhteyshenkilö lähettää koko ryhmän tilauksen, tuotetta ei saa tarjoushinnalla.