loader


Ota yhteyttä!


Mikä kasvovoide on paras ihotyypilleni? Entä mikä ripsiväri sopii herkille silmille? Asiakaspalvelussamme sinua auttavat ihonhoidon ammattilaiset, jotka osaavat vinkata juuri oikeat tuotteet tarpeisiisi. Lisäksi autamme sinua mielellämme tilauksiin liittyvissä kysymyksissä.

Pystymme palvelemaan sinua parhaiten, jos sinulla on valmiiksi esillä mahdollinen tilausnumerosi tai tuotenumero, jota kysymyksesi koskee. Usein kysyttyihin kysymyksiin löydät vastaukset täältä.

 

Dermosil_aspa-2.jpg

 

Puhelinpalvelu

Tavoitat meidät puhelimitse numerossa 020 746 6400

ma–pe 8.30–16

Puhelun hinta soittajalle on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %) ja ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaan puhelumaksu


Verkkokaupan chat- ja sähköpostipalvelu

Tavoitat meidät verkkokauppamme chatissa (ruudun oikean alakulman kuvake) sekä sähköpostitse osoitteessa info@dermosil.fi ma–to 8.30–20.00, pe 8.30–16, la klo 10–15 ja su klo 16–20.

 

Voit ottaa meihin yhteyttä myös Facebookissa.

 

Korsnäsin puoti

Korsnäsin pikkupuotimme on auki arkisin klo 12–16, tervetuloa! Puodistamme löydät uutuustuotteita sekä muita kauden must have -tuotteita. Koko valikoima on ostettavissa verkkokaupastamme.
 

Palaute

Otamme mielellämme vastaan kommentteja tuotteistamme ja muita kehitysideoita. Jos haluat vastauksen palautteeseesi, lähetäthän meille myös nimesi, sähköpostiosoitteesi ja muut yhteystietosi, jotta voimme vastata sinulle mahdollisimman nopeasti.

 

Haluatko lähettää laskun Dermoshopille? Lue lisää täältä.
 

Yhteystiedot

Dermoshop Oy
Västanlidintie 50
66200 Korsnäs
Suomi