loader


Tulostettavat lomakkeet
 

Ryhmätilauslista

Jos tilaat Dermosi-tuotteita ryhmässä, esimerkiksi työkavereiden kanssa, ryhmätilauslista voi olla hyödyksi. Ryhmätilauslista on tarkoitettu tilaajaryhmän sisäiseen käyttöön tilauksen tekemisen helpottamiseksi, mutta sillä ei tehdä varsinaista tilausta.

Tilauslomake

Tilauslomakkeella voit lähettää tilauksesi meille postitse. Huomaathan, että helpoiten ja nopeiten tilauksen teet verkkokaupassamme. Postitse lähetetyn tilauksen saapuminen Dermoshopiin kestää monta arkipäivää. Postitilaukset käsitellään aina niiden ehtojen mukaisesti, jotka ovat voimassa tilauksen käsittelyhetkellä.

Tilauksen maksutiedot

Tulostettava lomake ryhmätilauksen yhteyshenkilöille. Lomakkeeseen voit kirjoittaa ryhmätilaajan tilaustiedot ja tilinumeron, johon maksu tulee suorittaa. Lomaketta voivat halutessaan hyödyntää kaikki yhteyshenkilöt tilauksen jättötavasta riippumatta.

Goodwill-lomake

Koululuokat, yhdistykset ja järjestöt voivat perustaa Goodwill-varainhankintakampanjan ja kerätä varoja helposti Dermosil-verkkokaupassa. Tulostettava lomake auttaa ryhmää varainhankintakampanjan markkinoinnissa.