loader

Herkulliset edut Dermosil-asiakkaille

Dermosil-asiakkaana saat itsellesi paitsi huippuihania tuotteita, myös aimojoukon kutkuttavia etuja, jotka tuovat elämään pientä säihkettä. Annas kun kerromme, miksi Dermosil-asiakkuus on niin ihanaa.

 

Laadukkaat tuotteet lahja iholle

Laadukkaat_tuotteet.jpg

Kun valitset Dermosil-tuotteen, on kuin antaisit lahjan ihollesi. Tuotekehityksessä inspiroidumme etenkin asiakkaistamme ja meille on tärkeää, että kaikki voivat nauttia hyvinvoivasta ihosta ja hiuksista. Tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu suurella sydämellä, laadukkaasti ja vastuullisesti. Dermosil-tuotteet tarjoavat parasta laatua parhaaseen hintaan. Lue lisää meistä.

Bonusta joka ostoksesta ​

Bonus.jpg
Jokainen ostoksesi kerryttää bonuspisteitä, joilla voit hankkia itsellesi Dermosil-tuotteita bonuskaupastamme. Voit hyödyntää bonuspisteet heti tilauksesi yhteydessä ja valita bonustuotteita bonuskaupan vaihtuvasta valikoimasta. Saat siis aina valita hieman ekstra-tuotteita mukaan tilaukseesi! Lue lisää bonuspisteistä ja tutustu ajankohtaiseen bonusvalikoimaan.

 

 

Palkitseva kanta-asiakasohjelma

Kanta_asiakas_ohjelma-GOLD.jpg
Haluamme palkita aktiivisimpia asiakkaitamme kullanarvoisilla eduilla. Gold-asiakkaille tarjoamme kausittain vaihtuvia upeita Gold-tarjouksia, aina ilmaiset toimituskulut yli 25 euron tilauksille, bonustuotteita koko tuotevalikoimasta ja ainutlaatuisia elämyksiä. Lue lisää kanta-asiakasohjelmastamme.

Yhdessä kiinni etuihin

Group_order.jpg
Tilauksen tekeminen yhdessä työkavereiden tai ystävien kanssa on mainio tapa hankkia Dermosil-tuotteita ja päästä nauttimaan tilaamiseen liittyvistä eduista. Yhdessä tilaamalla säästää helposti toimituskuluissa ja jokainen tilaajaryhmän jäsen pääsee hyödyntämään verkkokaupan ajankohtaisia kampanjoita. Lue lisää ryhmätilauksesta.

 

Kirsikkana kakun päällä

Tarjouksia_verkkokaupassa.jpg

Vaihtuvia tarjouksia verkkokaupassa – tilaa uutiskirjeemme ja seuraa meitä sosiaalisessa mediassa,
niin saat aina tuoreinta tietoa ajankohtaisista kampanjoista. Inspiraatiota, ideoita ja ajankohtaisia kuulumisia
ihon- ja kauneudenhoidosta löydät myös kuusi kertaa vuodessa ilmestyvästä asiakaslehdestämme, ja verkkokaupan artikkeleista. 

 


Muodostamme asiakkaidemme kanssa tiiviin yhteisön ja sinäkin kuulut iloiseen Dermosil-tiimiin! Haluamme tarjota kanavia osallistumiselle ja kohtaamiselle, sillä parhaat ideat syntyvät yhdessä. Meidän ammattitaitomme yhdistettynä sinun kokemukseesi synnyttää alati uudistuvan valikoiman tuotteita, joiden koti on Suomen suurin kosmetiikan verkkokauppa. Tervetuloa mukaan!