loader

 

Tietoa tilaajaryhmän yhteyshenkilölle

Voit luoda oman ryhmän verkkokaupassa Ryhmätilaus-sivulta

1. Kirjaudu sisään ja luo ryhmä. Voit nimetä ryhmän, valita ryhmällesi kuvan ja asettaa tilaukselle viimeisen tilauspäivämäärän. 

2. Nyt on aika kutsua ystävät mukaan! Voit valita milla tavoin haluat ottaa yhteyttä ystäviisi tai työtovereihisi – sähköpostitse, Facebookin, Messengerin tai WhatsAppin kautta. Voit myös kopioida suoran linkin ja liittää sen haluamaasi chat-ryhmään. 

3. Valmista! Olet nyt luonut ryhmän. Jäsenet voivat kirjautua sisään ja aloittaa ostosten teon päättymispäivään mennessä. Huomioithan, että ryhmän yhteyshenkilönä sinun on tehtävä myös oma tilaus. Voit tarkistaa oman ja ryhmäsi jäsenten tilaukset milloin tahansa siirtymällä kassalle ostoskorin kautta. Tilaukset tallennetaan sinne, josta voit lähettää ne eteenpäin asetetun päivämäärän mentyä umpeen. Älä unohda lähettää tilausta! 

4.Jos haluat muuttaa tilauksen päättymispäivää tai lisätä/poistaa ryhmän jäseniä, voit tehdä sen Omien sivujen ja Ryhmätilaus-kohdan kautta tai menemällä kassalle ja klikkaamalla Muokkaa ryhmää. 

5. Uuden tilauksen aika. Kun olet lähettänyt ryhmätilauksen, kaikki jäsenet pysyvät automaattisesti ryhmässä ja voitte tehdä uuden ryhmätilauksen milloin tahansa. Valitse vain uusi päättymispäivämäärä ryhmän tilaukselle ja ilmoita siitä ryhmälle. 

Tervetuloa Dermoilemaan!