loader

bertil's – kotimainen ravintolisäsarja

bertil’s-tuotteet valmistetaan bertil’s healthin omalla tehtaalla Pietarsaaressa. Tuotesarjaan kuuluu laaja valikoima parhaista raaka-aineista valmistettuja yksittäisiä hivenaineita, vitamiineja ja hyvinvointisi tueksi jo valmiiksi räätälöityjä yhdistelmätuotteita.

bertil's ravintolisät

bertil'sin tarina

Apteekkari Bertil Pomoell avasi apteekkinsa oven aina, kun joku siihen koputti. Hän toivotti tulijan tervetulleeksi kysymällä lämpimään tapaansa: "Miten voit tänään?”

Vastauksen kuultuaan Bertil valmisti lääkkeen asiakkaan tarpeeseen, usein reseptin itse laatien.

Elettiin 50-lukua Kruunupyyssä, ja auttaminen oli Bertilille kutsumus. Lääkehoidon lisäksi hän halusi auttaa ihmisiä pysymään terveinä, koska terveyttä oli hänen mukaansa helpompi hoitaa kuin sairautta. Bertil oli aikansa edelläkävijä, joka hyödynsi biologian, kasvitieteen ja farmasian tuntemustaan kehittäessään tuotteita ihmisten hyvinvointiin. Tätä tarkoitusta varten hän perusti oman terveystuotetehtaan Pietarsaareen vuonna 1960.

Tänä päivänä apteekkarin kehittämä ravintolisäsarja tunnetaan nimellä bertil’s. Toimintaperiaatteemme ovat samat kuin yli 60 vuotta sitten: parhaat raaka-aineet, laatu ja aktiivinen tuotekehitys. bertil’s-ravintolisistä löydät modernit ja laadukkaat vaihtoehdot moneen eri tarpeeseen. Kiitos, kun valitset kotimaisen bertil’sin.