loader

bertil´s Hemoglobiini

9797

Veriarvojen ja jaksamisen tueksi

Vatsaystävällinen

Kotimainen hyvinimeytyvä ja vatsaystävällinen rautaa ja kuparia sekä B- ja C-vitamiineja sisältävä monipuolinen yhdistelmätuote veriarvojen tueksi. Gluteeniton, laktoositon, sokeriton, vegaaninen.

16,60 € / 90 tabl.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

Tuotetta ei ole vielä arvioitu

Vatsaystävällinen ravintolisä veriarvojen ja jaksamisen tueksi

Kotimainen bertil´s Hemoglobiini tarjoaa monipuolista tukea veriarvoille. Se vahvistaa veren hemoglobiiniarvoja täydentämällä rautavarastoja ja lisäämällä samalla uusien punasolujen määrää.

bertil´s Hemoglobiini sisältää vatsaystävällistä aminohappokelatoitua rautaa sekä C- ja B-vitamiineja, jotka edistävät normaalia punasolujen ja hemoglobiinin muodostumista sekä auttavat vähentämään väsymystä. Kupari edistää raudan kuljetusta kehossa ja tukee siten sen toimintaa.

bertil`s Hemoglobiinin voit nauttia vapaasti esimerkiksi kahvin, teen ja kalsiumvalmisteiden kanssa, sillä ruoan ainesosat eivät häiritse imeytymistä. Monipuolinen koostumus piristää nopeasti ja kohottaa veriarvoja n. 1 kk säännöllisen käytön myötä.

Parasta ennen 01/2024 loppua.

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää:

Rautaa 25 mg (179 %*), kuparia 0,5 mg (50 %*), C-vitamiinia 40 mg (50 %*), B1-vitamiinia 1,5 mg (136 %*), B2-vitamiinia 1,6 mg (114 %*), B6-vitamiinia 1,4 mg (100 %*), B12-vitamiinia 3,75 mcg (150 %*), folaattia 250 mcg (125 %*)

*) Osuus päivän saantisuosituksesta. 

Ainesosat: Täyteaine selluloosajauhe, rautabisglysinaatti, maltodekstriini, L-askorbiinihappo, happamuudensäätöaine trikalsiumfosfaatti, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat, kuparibisglysinaatti, riboflaviini, tiamiinihydrokloridi, pyridoksiinihydrokloridi, glukosamiinimetyylitetrahydrofolaatti Quatrefolic®, metyylikobalamiini.

Ei sisällä gluteenia, laktoosia, sokeria eikä eläinperäisiä ainesosia.

Kategoria: Bertil's

Tarkoitus: Kotimainen ravintolisä. Veriarvojen ja jaksamisen tueksi, vatsaystävällisesti.

Käyttöohje: Annostus: 1 tabletti päivässä. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytys lasten ulottumattomissa. Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojattuna. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Suosittelemme sinulle

Uusi
(0)
4102

Vitamin E Käsivoide mini

3,20 € / 50 ml

Osta
Uusi
(1)
4082

Sensitive Intiimipesuvaahto

7,90 € / 150 ml

Osta
Bestseller
(53)
3083

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Osta
Uusi
(0)
9857

Käsisaippua muuttolinnut

5,90 € / 500 ml

Osta

Viimeksi katsomasi tuotteet

Tuotetta ei ole vielä arvioitu