loader

bertil´s Unisin

9802

Nukahtamisen ja unen tueksi

Kotimainen bertil´s Unisin on melatoniinia, sitruunamelissaa, kärsimyskukkaa ja l-teaniinia sisältävä nukahtamista helpottava monipuolinen ravintolisä. Gluteeniton, laktoositon, sokeriton, vegaaninen.

16,60 € / 90 tabl.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

Tuotetta ei ole vielä arvioitu

Ravintolisä nukahtamisen ja unen tueksi

Kotimainen bertil’s Unisin on tehokas ja monipuolinen yhdistelmävalmiste, joka sisältää mieltä rauhoittavia ja nukahtamisaikaa lyhentäviä tehoaineita. Melatoniini on kehollemme tuttu ”pimeähormoni”, joka auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Sitruunamelissa (Melissa officinalis) ja kärsimyskukka (Passiflora incarnata) ovat tunnettuja mielen levottomuuteen käytettyjä yrttejä. Vihreästä teestä tunnettu L-teaniini vahvistaa bertil’s Unisinin monipuolisuutta. Kokeile, kuinka 1 tabletin annos rauhoittaa mieltä myös päivällä kiireen keskellä.

Parasta ennen 04/2024 loppua.

Vuorokausiannos 2 tablettia sisältää: Sitruunamelissauutetta 150 mg, kärsimyskukkauutetta 100 mg, L-teaniinia 75 mg, melatoniinia 1,5 mg.

Ainesosat: Täyteaine selluloosajauhe, sitruunamelissa (Melissa officinalis) -uute 17 %, kärsimyskukka (Passiflora incarnata) -uute 11 %, L-teaniini -uute 8 %, happamuudensäätöaine trikalsiumfosfaatti, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat, melatoniini 0,2 %. Ei sisällä gluteenia, laktoosia, sokeria eikä eläinperäisiä ainesosia.

Kategoria: Bertil's

Tarkoitus: Kotimainen ravintolisä. Nukahtamisen ja unen tueksi.

Käyttöohje: Annostus: 1–2 tablettia illalla n. 2 tuntia ennen nukkumaanmenoa. Kokeile, kuinka 1 tabletin annos rauhoittaa mieltä myös päivällä kiireen keskellä. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytys lasten ulottumattomissa. Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojattuna. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Saatavilla tuotesetissä

product package image

Täydelliset yöunet
24,10 € 21,50 €

21,50€
Säästösi 2,60€

Säästösi 2,60€

Osta

Suosittelemme sinulle

Uusi
(0)
4102

Vitamin E Käsivoide mini

3,20 € / 50 ml

Osta
Uusi
(1)
4082

Sensitive Intiimipesuvaahto

7,90 € / 150 ml

Osta
Bestseller
(53)
3083

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Osta
Uusi
(0)
9857

Käsisaippua muuttolinnut

5,90 € / 500 ml

Osta

Viimeksi katsomasi tuotteet

Tuotetta ei ole vielä arvioitu