Meikki Mä siveltimiä putsailen…! Lue lisää
Ihonhoito Ihanat kamalat vuodenajat Lue lisää
Hemmottelu Pidä huolta jaloistasi, ne kuljettavat sinut läpi elämän Lue lisää
Hemmottelu Lupauksia uudelle vuodelle Lue lisää

Mä siveltimiä putsailen…!

Meikki

Minun täytyy tunnustaa jotain noloa. Kun tammikuun uutuus, Meikkisiveltimien puhdistaja, tuli myyntiin, katsoin meikkisiveltimiäni ja kauhistuin. En edes muista tarkkaan koska ostin siveltimet, enkä ole missään vaiheessa luonut ajatustakaan siveltimien puhdistamiselle. Ja se todentotta näkyi! Käytän siveltimiä miltei päivittäin, joten en tahdo edes ajatella, miten paljon kuollutta ihosolukkoa, pölyä ja likaa olen hipsutellut meikin mukana kasvoilleni joka päivä. Hui sentään!

Asian tajutessani oli pakko nieleskellä hetken ja tarttua sitten toimeen. Nyt siveltimeni ovat ihanan puhtaat ja raikkaat. Tuntuu, että meikin lopputuloskin on niillä nyt paljon kauniimpi ja tasaisempi!

Näillä ohjeilla sinäkin saat siveltimesi raikkaan puhtaiksi:

– Aloita puhdistaminen huuhtelemalla sivellin vedellä.
– Aseta sitten Meikkisiveltimien puhdistaja sormenpäihin ja lisää sille pieni määrä saippuaa. Hyvä valinta saippuaksi on Sensitive Mieto Saippua, koska se on hellä iholle ja sisältää puhdistavia tensidejä.


– Tee kostealla siveltimellä pientä, pyörivää liikettä puhdistajaa vasten ja hiero niin kauan, kunnes siitä ei enää irtoa likaa. Kärjessä oleva nystyrällinen alue sopii erityisesti pienikokoisille siveltimille, suurempi raidallinen alue on tarkoitettu isompien siveltimien puhdistamiseen.


– Huuhtele lopuksi sivellin huolellisesti ja aseta kuivumaan vaakatasoon, jotta vesi ei pääse valumaan harjasten kiinnityskohtaan. Huutele myös itse puhdistaja, jotta se on puhdas seuraavia pesukertoja varten!

Voilá, valmista!

Toinen meikkisiveltimiin liittyvä tammikuun uutuus on muuten Meikkisiveltimien puhdistussieni – aika näppärä vekotin sekin! Tähän pikapuhdistajaan ei kuitenkaan tarvita pesuainetta tai vettä, sillä se on tarkoitettu puuterimaisten tuotteiden puhdistamiseen siveltimestä meikkaamisen lomassa. Oikein kätevä esimerkiksi silloin, kun vaihdat puuterista poskipunaan tai luomivärin sävystä toiseen. Pyöräytä vain sivellintä kevyesti sientä vasten ja meikkien eri sävyt eivät sekoitu!

Putipuhtain terveisin

Sanna
viestintäassistentti

Ihanat kamalat vuodenajat

Ihonhoito

Oletteko koskaan ajatelleet, millainen haaste neljä eri vuodenaikaamme ovat hiusten- ja ihonhoidolle? Miten paljon yksinkertaisempaa elämä olisikaan, jos vuodenaikojen vaihtelu ei olisi niin jyrkkää, kuin se meillä täällä Pohjolassa on. Mutta toisaalta, miten tylsää olisi, jos meiltä puuttuisivat ärhäkät paukkupakkaset, kevään hempeä valo, kesän vehreys tai syksyn upea väriloisto!

Neljän eri vuodenajan keskellä eläminen on kuitenkin loppujen lopuksi asennekysymys ja samalla myös tavallaan välineurheilua. Oikeilla varusteilla kylminkään pakkanen tai ärhäkkä viima eivät tunnu mahdottomilta. Onneksi osaan jo varautua talven sähköistämiin hiuksiin jätettävällä suihkehoitoaineella ja muistan kaivaa kaapin kätköistä esiin D-vitamiinipurkin, kun päivät alkavat lyhentyä. Tiedän koska ottaa käyttöön täyteläisen kasvovoiteen ja huulibalsamin suojaamaan herkkää ihoa pakkasilta ja kylmältä viimalta. Tänä talvena olen ollut erityisen onnellinen Extra Voide Vitamin E:stä. Se on ollut ehdoton kuivien talvikäsieni pelastaja!

1. Suihkehoitoaine, 2. D-vitamiini, 3. Extra Voide Vitamin E, 4. Iho- ja huulibalsami
5.
Talvivoide kasvoille

Yritänkin aina tsempata itseäni ajattelemaan positiivisesti ja nauttimaan täysin rinnoin jokaisen vuodenajan parhaista puolista. Pidämme tuotekehityksemme lähtökohtana sitä, että voimme tarjota asiakkaillemme ihoystävällisiä, pohjoiseen ilmastoon sopivia tuotteita – kaikkina vuodenaikoina!

Nautitaan siis vaihtuvista vuodenajoista, luonnon ihmeellisyydestä!

Ihoystävällisin terveisin

Sanna
viestintäassistentti

Pidä huolta jaloistasi, ne kuljettavat sinut läpi elämän

Hemmottelu

Rakastan jalkahoitoja! Minulle parasta hemmottelua on istahtaa tuoliin ja nostaa jalat hellittäviksi. Silloin on lupa olla hetken aloillaan, hengähtää. Ja mikä parasta, hoidon tulokset näkee ja tuntee aina heti. Viimeisin jalkahoitoni sai minut kuitenkin mietteliääksi. Kosmetologini nimittäin totesi, että minun täytyisi pitää jaloistani parempaa huolta. Nehän kuljettavat minut läpi elämän!

Asiaan havahduttuani päätin, että jalkojeni hyvinvointi on asia, jolle minun on raivattava aikaa. Niinpä jalkojenhoito on nyt olennainen osa viikoittaista kauneudenhoitorutiiniani. Kerran viikossa tehty jalkakuorinta ja jalkaraspin käyttö silloin tällöin tekevät jaloille ja mielelle ihmeitä!

Haluankin jakaa kanssanne nyt hyväksi havaitsemani vinkit ja tuotteet. Tuotteita voi tietenkin yhdistellä oman mielen mukaan, eikä jalkahoitoa suinkaan tarvitse joka viikko tehdä näin pitkän kaavan kautta. Tärkeintä on, että jaloista tulee pidettyä huolta!

Ja näin se onnistuu:
1. Loihdi itsellesi tunnelmavalaistus ja laita soimaan rauhoittavaa musiikkia.

2. Ensin jalkakylpy! Sekoita jotain näistä haaleaan, ei liian kuumaan veteen:
– tilkka viinietikkaa tai oliiviöljyä
– puoli ruokalusikallista Nature Jalkakylpysuolaa ja -öljyä
– noin ruokalusikallinen Jalkakylpysuolaa 4 vesilitraa kohti

3. Liota jalkoja vedessä noin kolme minuuttia.

4. Nosta toinen jalka kylvystä ja hankaa koko jalka Jalkaraspilla, erityisesti kantapää ja muut kovettuneet kohdat. Tämä vie aikaa noin kaksi minuuttia. Raspia voi kastaa välillä veteen. Kädenulottuvilla kannattaa pitää pyyhettä suurempien vesivahinkojen välttämiseksi. Muista kuitenkin, ettei jalkoja saa hangata liian kovakouraisesti!
VINKKI! Jos et käytä liotusvedessä jalkakylpysuoloja, voit hieroa jalkoihin Jalkojen kuorintavoidetta ennen jalkojen raspaamista.

5. Jalkaraspin jälkeen kuivaa jalka huolellisesti. Tässä vaiheessa on hyvä vilkaista myös varpaankynsiä. Pitäisikö ne leikata? Voit myös siistiä kynnen pintaa ja muotoilla kynsinauhoja vaikkapa Sharp-pakkauksesta löytyvän manikyyripuikon avulla. Kolme minuuttia ja sinulla on siistit kynnet!

6. Tämän jälkeen voit levittää jalkaan vaikkapa ihanan Jalkaseerumin. Tämä vie aikaa noin minuutin, hieman enemmän, jos haluat tehdä samalla myös pienen jalkahieronnan. Sitten onkin aika siirtyä toisen jalan kimppuun ja tehdä samat hemmottelut myös tälle jalalle!

7. Lopuksi kosteutus! Halkeilleisiin kantapäihin on ihana sivellä ensin kerros Karbamidipuikon hoitavaa voidetta ja tämän jälkeen kosteusvoidetta. Minä hemmottelen karheita ja kuivia jalkojani Sensitive Extra voiteella, mutta jokaiselle jalalle löytyy varmasti oma kosteusvoidesuosikin. Esimerkiksi Jalkavoide Shea, Yövoide käsille ja jaloille, Karbamidi Jalkavoide sekä Jalkavoide ovat ihania vaihtoehtoja. Tämä jalkahoidon viimeinen vaihe vie aikaa kahdesta viiteen minuuttiin.

VINKKI! Levitä jalkoihin jalkavoidetta joka ilta ja sujauta jalat lopuksi Puuvillasukkiin tehostaaksesi kosteusvoiteen vaikutusta. Voit pitää sukat jalassa koko yön, jos ne vain pysyvät! Näin lakanatkin säilyvät raikkaina, vaikka hellitkin jalkojasi täyteläisillä voiteilla.

Jalkojen hyvinvoinnista huolehtiminen ei lopulta vie niin tavattomasti aikaa. Arkisten puuhien lomassa on sen sijaan aivan paikallaankin pysähtyä silloin tällöin hetkiseksi ja hemmotella hieman itseään. Joten ota itsellesi aikaa ja pidä huolta jaloistasi, jotta ne voivat terveinä ja hyvinvoivina kuljettaa sinut läpi elämän.

Raikkain jaloin kohti uusia haasteita,

Pia
tuotepäällikkö, Accessories

Lupauksia uudelle vuodelle

Hemmottelu

Vuoden alussa on omanlaistaan juhlavuutta, kutkuttavaa odotusta. Uusi vuosi on aina omalla tavallaan uuden alku. Vaikka arki usein tammikuun alussakin jatkaa tavanomaista kulkuaan, kääntyvät ajatukset silti huomaamatta kohti tulevaa. Mielessä pyörii suunnitelmia, lupauksia, haaveita ja toiveita. Mitä tuleva vuosi tuo tulleessaan? Mitä haasteita eteeni avautuu, mitä ihanaa minulla on odotettavana?

En ole suuri uuden vuoden lupausten ystävä. Tämä johtuu siitä, että vuoden alussa tekee usein lupauksia, jotka ovat liian jyrkkiä tai ehdottomia ja jäävät siksi alkuinnostuksen jälkeen helposti toteutumatta. En pidä myöskään siitä, että uuden vuoden lupaukset ovat kietoutuneet pelottavasti yhteen sen ajatuksen kanssa, että en ole hyvä tällaisena. Siksi ole ajatellut ottaa tänä vuonna erilaisen lähestymistavan uuteen vuoteen ja odotuksiini tulevasta.

Tänä vuonna aion opetella välittämään itsestäni. Aion keskittyä rauhoittumiseen ja rentoutumiseen, itseni hemmotteluun ja hyvinvoinnista huolehtimiseen. Aivan liian usein huomaa laiminlyövän itseään kiireen ja stressin, arjen pyörittämisen varjolla. Uskon, että omasta itsestä huolehtiminen, itsensä rakastaminen ja arvostaminen ovat kuitenkin lähtökohtia tavoitteiden saavuttamiselle. En tarvitse jyrkkiä ja ehdottomia tavoitteita, vaan uskon, että minussa piilee jo kaikki se voima ja päättäväisyys, jota tarvitsen onnistuakseni. Täytyy vain osata antaa itselleen tilaa ja mahdollisuus.

Itsestä välittäminen on vaikeaa. Sitä ei opi hetkessä. Siksi aionkin edetä pienin askelin ja aloittaa saunomalla. Sauna on luonteva paikka rauhoittumiselle ja rentoutumiselle. Se on paikka, johon on helppo vetäytyä päivän päätteeksi, ottaa itselleen aikaa. Hämärän saunan, lempeiden löylyjen, hemmottelevien tuoksujen ja saunatuotteiden jälkeen voi jo aavistuksen rentoutuneempana astua kohti uuden vuoden haasteita.

Tervetuloa, uusi vuosi! Odotan sinua innolla.

Sanna
viestintäassistentti

Dermosil-suosikit 2017

Ihonhoito

Vuosi on ollut tapahtumarikas, täynnä uusia tuulia ja kokemuksia. Pian on kuitenkin aika heittää hyvästit tälle vuodelle ja suunnata katse kohti uutta ja tulevaa. Haluamme kuitenkin ihastella vielä hetken kulunutta vuotta, silläkin uhalla, että sanonta menneiden muistelemisesta ja tikulla silmään sohimisesta toteutuisikin!

Haluamme nimittäin kertoa teille, mitkä ovat olleet asiakkaidemme suosikkituotteet kuluneen vuoden aikana.

On hassua, että vaikka valikoimaamme on tullut herkullisia uutuuksia pitkin vuotta, pitävät vanhat tutut ihanuudet silti pintansa. Vuoden 2017 suosikkituote on nimittäin Puhdistusvaahto Vitamin E! Vuodesta toiseen tämä pinkki ja ihanan kuohkea vaahto kipuaa myyntilistojen kärkeen. Eikä ihme, sillä mekin rakastamme sitä! Tänä vuonna myimme miltei 80 000 puhdistusvaahtopulloa. Uskomatonta!


Toiselle sijalle päässyt tuote hellii myös kasvoja, nimittäin Classic sarjan Kasvopesu on suosikkituotteiden listalla kakkosena.

Kolmanneksi myydyin tuote oli sen sijaan keittiön kunkku, Keittösaippua täyttöpussi. Ihana huomata, että yksi täyttöpussikin on löytänyt tiensä asiakkaiden suosikkeihin! Neljännelle sijalle kipusi tänä vuonna suloinen joulupakkauksemme Magic, joka piti sisällään viisi valloittavaa käsivoidesuosikkia. Ja viidentenä suosikkilistalla onkin ihana yrtintuoksuinen Keittiösaippua Salvia!

Kasvojen ja käsien hyvinvoinnista huolehtivat, ylelliset tuotteet näyttivät olevan tänä vuonna suuria suosikkeja. Toki tämä oli vain hyvin lyhyt yhteenveto vuoden lemppareistanne, ja valikoimastamme löytyy vaikka millä määrin lempituotteita jokaiseen makuun.

Tammikuun uutuudet löytyvät muuten jo verkkokaupasta. Ehkäpä joku niistä voisi olla tulevan vuoden lempparituote..?

Uuden vuoden terveisin,

Johanna
Customer & community manager

En etsi valtaa, loistoa

Joulu

Täällä Korsnäsissä toimisto ja varasto hiljenevät vähitellen joulun viettoon. Vaikka meillä valmistellaan joulua ympäri vuoden, on viimeisten, joulua edeltävien työpäivien tunnelma aina erityinen.

Luulen, että me täällä Dermoshopilla voimme kuvitella, miltä tontuista tuntuu, kun kiire viimein helpottaa. Lasten satukirjoissahan tontut kokoontuvat syömään puuroa ja viettämään joulujuhlaa sitten joulupäivän jälkeen, kun lahjat on jaettu myös toiselle puolelle maapalloa.

Me joulupukin apurit täällä Korsnäsissä kokoonnuimme joulupuurolle tänä aamuna. Koko henkilökuntamme vietti yhteisen jouluhetken ja sitten palasimme vielä työpisteillemme valmistelemaan välipäivien tempauksia ja ensi vuotta.

Pian on juhlan, valon ja yhdessäolon aika.

Rauhallista joulunaikaa kaikille teille meiltä täältä Dermoshopista, Jean Sibeliuksen sävelin ja Sakari Topeliuksen sanoin:

En etsi valtaa, loistoa, en kaipaa kultaakaan,
mä pyydän taivaan valoa ja rauhaa päälle maan.
Se joulu suo, mi onnen tuo ja mielet nostaa Luojan luo.
Ei valtaa eikä kultaakaan, vaan rauhaa päälle maan.

Suo mulle maja rauhaisa ja lasten joulupuu,
Jumalan sanan valoa, joss´ sieluin kirkastuu.
Tuo kotihin, nyt pieneenkin, nyt joulujuhla suloisin,
Jumalan sanan valoa ja mieltä jaloa.

Luo köyhän niin kuin rikkahan saa, joulu ihana!
Pimeytehen maailman tuo taivaan valoa!
Sua halajan, sua odotan, sä Herra maan ja taivahan.
Nyt köyhän niinkuin rikkaan luo suloinen joulus tuo!

Varpu
Viestintäpäällikkö

 

Tyylikäs viime hetken joululahjavinkki

Joulu

Hei joulukuun pimeyteen! Tai no, eihän tässä todellakaan voi puhua pimeydestä kaikkien jouluvalojen ja kimaltavien koristeiden keskellä. Ajattelin nyt jakaa kanssanne tyylikkään ja hyväntuoksuisen viime hetken joululahjavinkin!

Nimittäin… Living-tuotteet! Tyylikkäät ja tummanpuhuvat Living-tuotteet ovat täydellinen joululahja ystävälle, joka on tarkka kylpyhuoneessa esillä pidettävistä tuotteista. Kun käärit Living-tuotteet punavalkoiseen pakettiin, jouluin hienon lahja on valmis kuusen alle!

Minun suosikkiyhdistelmäni joululahjaa varten on Living Huonetuoksu, Suihkugeeli, Käsisaippua sekä Käsi- ja vartalovoide. Tämä paketti maksaa yhteensä 38,50 €. Sopisiko tällainen lahja vanhemmillesi, sisarukselle tai ystävälle? Tai miksipä et antaisi joulun kauneinta lahjaa sinulle itsellesi..? 🙂

Kun teet tilauksen viimeistään 19. joulukuuta, paketti ehtii varmasti perille ennen jouluaattoa.

Hanna
Content & Social Media Manager

Pieni mutta hieno joululahja ystävälle

Joulu

Joulun lähestyessä voi iskeä stressi: onko kaikki perheen joululahjat hankittu, onko joulusiivous vielä tehty, missä jouluaattoa tänä vuonna vietetään, mitä laitetaan tarjolle joulupöytään… Tämän hässäkän keskellä ystäville hankittavat joululahjat saattavat päästä unohtumaan. Yleensä ystävien joululahjoihin ei panosteta niin paljon, mutta tietysti on mukava antaa ystävälle lahjaksi jotain hienoa ja ajatuksella hankittua.

Dermosil-tuotevalikoimasta on helppo löytää pieniä lahjaideoita, sillä valikoima on pullollaan kaikille sopivia ihonhoitotuotteita. Ajattelinkin nyt vinkata tuotteista, joita ystävä osaa ihan varmasti arvostaa!

Saksanpähkinäkäsivoide ja –käsisaippua ovat kaksi vanhaa kunnon suosikkia. Molemmat tuotteet ovat erittäin hellävaraisia ja sopivat mainosti talvikauteen. Valkoinen käsisaippua muistuttaakin vähän pullotettua lunta! Molemmissa tuotteissa on myös houkuttelevan pähkinäinen tuoksu.

Tyylikkäät ja tehokkaat käsienhoitotuotteet mahtuvat täydellisesti jouluiseen, huovasta valmistettuun lahjakassiin. Yhdessä nämä kolme tuotetta maksavat 11,90 €. Ajatuksella koottu, mutta kuitenkin sopivan hintainen lahja! Tämä paketti sopisi lahjaksi esimerkiksi kollegalle tai sisarukselle.

Mukavaa joulunodotusta!

Hanna 
Verkko- ja somevastaava

LOAD MORE