Dermosil on Tour Iloista kuhinaa bussissa Lue lisää
Hemmottelu Taianomainen juhannus Lue lisää
Herkkä iho Pigmenttimuutokset iholla Lue lisää
Miesten ihonhoito Onko ihosta huolehtiminen miehekästä? Lue lisää

Iloista kuhinaa bussissa

Sanna Dermosil on Tour

O-ou, nyt kyllä jännittää! Pian nimittäin hyppään Dermosil on Tour -bussin kyytiin ja suuntaamme kohti Lahtea ja Hyvinkäätä. Olen ensimmäistä kertaa mukana myymäläauton matkassa, enkä voisi olla iloisempi. Työkaverini ovat nimittäin kertoneet, miten kivaa myymäläautossa on. Kiirettä kyllä varmasti pitää, sillä meitä odotetaan kovasti jokaisella paikkakunnalla. Mutta kiireen ja tungoksenkin keskellä kaikki ovat iloisia ja jaksavat hymyillä. Kukaan ei tule bussiin mököttämään!

Myymäläauton paras puoli on se, että pääsen vihdoin näkemään teitä asiakkaita! Verkkokaupassa työskenteleminen kun jättää asiakkaan harmillisesti melko kasvottomaksi. Vaikka meillä on ihana yhteisö verkossa, on kiva nähdä asiakkaita myös kasvokkain. Olen varma, että teidän hymyilevät kasvonne antavat minulle arkiseen aherrukseen valtavasti energiaa. Te asiakkaat kun olette tämän työn suola!

Samalla odotan innolla myös sitä, että saan tuoda hieman hyvää mieltä ympärilleni. Tiedän omasta kokemuksesta, miten ihanaa Dermosil-paketin avaaminen ja tilattujen tuotteiden hypisteleminen on. Pääkonttorilta käsin en kuitenkaan pääse tähän ihanaan hetkeen osalliseksi. Bussissa ilo ja innostus tuotteista on kuitenkin käsin kosketeltavaa. On mukava päästä kertomaan ja vinkkaamaan teille tuotteita, joista itsekin pidän tavattomasti.

Toivottavasti nähdään siis Lahdessa ja Hyvinkäällä, bussin iloisessa kuhinassa! Näiden päivien jälkeen jäämme pienelle tauolle ja jatkamme kesän kiertuetta taas elokuussa. Koko kesän kiertueaikataulun voit kurkata täältä. Ehkäpä tulemme sinunkin kotikulmillesi!

Nähdäänkö bussissa? : )
Sanna
sisällöntuottaja

3 kommenttia

Taianomainen juhannus

Sanna Hemmottelu

Pian on juhannus! Keskikesän juhla, jonka tunnelmassa on aina hippunen taikaa. Juhannusperinteitä alkaa olla jos jonkinlaista, mutta jollain tavoin juhannusmieli on kaikilla meillä suomalaisilla sama. Juhannuksena jokainen tuntuu jättävän huolet nurkkaan, nauttivan hetkestä ja kesän maagisuudesta. Juhannus kertoo samalla myös tavattoman paljon suomalaisuudesta ja siitä, miten tärkeä lyhyt kesä meille on. Oli juhannuksena sää millainen tahansa, kukaan ei mökötä. Joku saattaa vähän voi mutista, mutta ei jää kuitenkaan sisälle yksikseen. Juhannuksesta nautitaan, vaikka sitten toppavaatteet päällä!

Vietti juhannusta sitten kaupungissa tai kesämökillä, tuntuu juhannuksen olennaisin elementti olevan kaikilla sama. Nimittäin sauna. Voin miltei vannoa, että juhannussauna kuuluu meistä jokaisen juhannukseen. Ja ehkäpä juuri saunan hämärässä ja lämmössä piileekin juhannuksen taian ydin.

Minun mielessäni luonto on myös yksi tärkeä juhannuksen elementti. Suomen luonto on kauneimmillaan juuri kesän alussa, jolloin luonto on herännyt eloon, mutta sen vihreydessä on vielä jotain ujoa. Kotimaisen luonnon ihmeellisyys kutoutuukin luontevasti osaksi juhannussaunan taikaa.

Kaura Käsivoide / Käsisaippua / Suihkuvoide / Vartalon sokerikuorinta / Vartalovoi

Minun juhannussaunani kruunaavat tänä vuonna Dermosil Kaura-tuotteet, joiden maanläheisyys ja lempeä luonnollinen pehmeys tuovat saunaan ripauksen ylellisyyttä. Tuotteiden sisältämä kotimainen kaurajauho kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Kauranjyvästä saatava antioksidanttinen siemenöljy puolestaan kosteuttaa ja vahvistaa ihoa. Silkkisen sileät Kaura-tuotteet antavat myös iholle silkkistä pehmeyttä ja iholle jää viipyilemään hedelmäisen kevyt viljapellon tuoksu.

Hurmaavaa juhannussaunaa ja taianomaisia juhannuksen hetkiä toivottaen

Sanna
sisällöntuottaja

Ei kommenttia

Pigmenttimuutokset iholla

Hanna Herkkä iho

Jos olet kuten minä ja nautit viettää aikaa ulkona auringossa, voi elämä herkän ja helposti palavan ihon kanssa tuntua hankalalta. Erityisen harmillista on saada lisäksi pigmenttimuutoksia iholle… Olen kuitenkin oppinut, että herkän ihon ja pigmenttimuutosten kanssa on mahdollista oppia elämään!

Olen ensinnäkin oppinut käyttämään aina aurinkosuojaa, erityisesti niillä ihoalueilla, jotka palavat helposti ja joilla minulla on usein pigmenttimuutoksia (kuten esimerkiksi nenällä, otsassa ja huulen yläpuolella). Rehellisesti sanottuna valikoimamme Aurinkosuojapuikko SPF 50+ on minulla käytössä aivan jokaisena kesän aurinkoisena päivänä! Puikko on uskomattoman kätevä pitää mukana laukussa.

Tärkeä oppi on ollut myös se, etten vietä liian pitkää aikaa kerralla auringossa. Aurinkosuojista huolimatta iho ei voi hyvin, jos se joutuu viettämään aivan liian monta tuntia tauotta polttavassa auringossa. Lyhyemmät hetket auringossa on parempi vaihtoehto! Minulla pigmenttimuutokset ovat kaikki kasvojen iholla, ja siksi huolehdin aina mukaan lippiksen tai hatun, jos tiedän viettäväni auringossa pidemmän aikaa.

Koska minulla on tavattoman herkkä iho, en kuori ihoani käytännössä lainkaan kesäisin. Olen huomannut, että kuorinta tekee ihosta entistä herkemmän ja samalla kasvattaa riskiä pigmenttimuutoksiin. Sen sijaan käytän mietoja puhdistustuotteita, kuten esimerkiksi valikoimamme uutta Sensitive Kasvovettä (kuvassa). Se on hajustamaton ja sisältää muun muassa rauhoittavaa aloe veraa sekä kosteuttavaa glyseriiniä, joka auttaa ihoa säilyttämään kosteustasapainonsa. Ehdoton uusi suosikki kasvojenhoitorutiinissani!

Silloin kun vahinko on jo päässyt tapahtumaan ennaltaehkäisevistä rutiineista huolimatta, voi pigmenttimuutoksia halutessaan peittää helpolla tavalla. Itse en ole mikään paksun meikkipohjan ihailija, ja tapaankin siksi sipaista kasvoille vain vähän Mineraalipuuteriamme silloin, kun haluan hieman peittää ihon epätasaisuutta. Halutessaan peittävämmän lopputuloksen, voi pigmenttimuutoksia peittää esimerkiksi peitevoiteella tai valokynällä. Minun valintani on ehdottomasti valikoimamme Valokynä, joka sopii erityisen hyvin meille herkkäihoisille.

Jos pigmenttimuutokset ovat erityisen häiritseviä ja olet niistä huolissasi, on hyvä kääntyä ihotautilääkärin puoleen. Käytettävissä on paljon erilaisia hoitokeinoja. Pigmenttimuutokset saattavat harvinaisissa tapauksissa johtua myös suuremmista ihovaurioista tai sairaudesta, ja siksi asia onkin tärkeää tutkia, jos se huolestuttaa.

Ota siis aurinkoa maltilla ja pidä huolta ihostasi!

Terveisiä aurinkohatun alta,

Hanna
Content & social media manager

Ei kommenttia

Onko ihosta huolehtiminen miehekästä?

Vieraskirjoittaja Miesten ihonhoito

Joskus kuulen miesten sanovan, että he eivät käytä muuta kuin suihkusaippuaa ja shampoota. Ja ehkä deodoranttia. Voiko se olla totta? Tuskin. Riittääkö se? Ei. Saattaa olla miehekästä sanoa niin, mutta fakta se ei ole. Sekä miesten että naisten on pidettävä huolta ihostaan. Joskus samoilla, joskus eri tuotteilla.

Kasvojen iho on miehillä tavanomaisesti hieman ”karkeampi”. Parta tekee sen. Vaikka minun parrankasvuni ei ole erityisen voimakasta, täytyy minun silti ajaa partani päivittäin. Erittäin hyvä tuote tähän tarkoitukseen on Dermosil Parranajo- & Puhdistusgeeli, joka nimensä mukaisesti puhdistaa kevyesti ihoa ja toimii samalla erinomaisena geelinä parranajossa. Mainio yhdistelmä.

Man Kasvojenhoitosetti:
Virkistävä Mattaseerumi kasvoille / Ravitseva Kasvovoide Challenger
Puhdistusvaahto Sport & Sauna

Kun käy useasti suihkussa iho kuivuu helposti, ja siksi suihkugeelin laadusta ei kannata tinkiä. Sen sijaan on hyvä varmistaa, että käyttämäsi suihkugeeli kosteuttaa ihoa. Itse käytän tämän lisäksi myös kosteuttavaa vartalovoidetta ja valitsen voiteeksi miltei aina hajustamattoman vaihtoehdon.

Haluan kuitenkin korostaa, että pidän tuoksuista. Vinkkinä sanonkin, ettei kannata sekoittaa keskenään monia tuoksuja! Jos käyttää hajustamatonta saippuaa tai kosteusvoidetta, voi hyvällä omallatunnolla käyttää EdT:tä ja saada erittäin hyvän lopputuloksen – puhtaan tuoksun! Tai voit käyttää hyvältä tuoksuvaa suihkugeeliä, jolloin sen tuoksu riittää mainiosti.

After Shave Balsami Sport & SaunaPuhdistusvaahto Sport & Sauna
Shampoo & Suihkugeeli Sport & SaunaDeo Roll-On Sport & Sauna

Vaikka työskentelen alalla ja tapaan sanoa, että käytän paljon ihonhoitotuotteita – sanomattakin selvää – käytän kuitenkin hyvin harvoin jalkatuotteita. Tiedän kuitenkin, että monet miehet tarvitsevat jalkatuotteita ja saammekin siitä jatkuvasti kommentteja asiakkailtamme. Miehenkin on hyvä silloin tällöin käydä läpi koko proseduuri – ottaa jalkakylpy, tehdä kuorinta ja käyttää jalkavoidetta.

Deodoranteista löytyy kaikenlaisia vaihtoehtoja. Dermosil-deodoranteissamme – sekä miesten että naisten – on mieto tuoksu. Tästä olen erityisen ylpeä! Sillä minä, kuten moni muukin, voin yksikertaisesti huonosti liian vahvasti tuoksuvasta deodorantista. Tämän vinkin voinkin antaa jokaiselle – käytä tehokasta deodoranttia, jossa on mieto tuoksu!

Ihosta huolehtiminen on miehekästä.

Myös erikoistuotteiden käyttäminen voi olla perusteltua – palaan aiheeseen myöhemmin.

Henry
toimitusjohtaja

Ei kommenttia

Kesän selviytymispakkaus

Sanna Ihonhoito

Kyllähän te tiedätte kesän? Sen uskomattoman vuodenajan, jolloin aurinko porottaa, on hiki ja kuuma, ötökät surraavat ympärillä ja sormet ovat sulaneesta jäätelöstä tahmeat. Kesä pahimmillaan ja parhaimmillaan! Niin ihana kuin kesä onkin, se on samalla vähän myös välineurheilua. Oikeilla apuvälineillä kaikki on miellyttävämpää!

Auringolta suojautuminen on olennainen osa kesää, mutta tavalliset tahmaiset voiteet jäävät ainakin minulta helposti käyttämättä. Aurinkosuojasuihke SPF 30 on kuitenkin helppo suihkuttaa iholle eikä se koostumuksensa vuoksi jätä jälkeensä tahmeaa tunnetta. Suihkeen lisäksi herkille ihoalueille, kuten huuliin, nenänpäähän, poskille ja olkapäille, on helppo ja miellyttävä sivellä lisäsuojaa vedenkestävällä Aurinkosuojapuikko SPF 50+:lla.

Aurinkosuojatuotteiden lisäksi kesään kuuluvat ehdottomasti myös ihoa viilentävät ja rauhoittavat tuotteet auringossa oleskelun jälkeen. Lämpimän päivän päätteeksi ihoa onkin ihana hoitaa after sun -tyylisillä tuotteilla, jotka helpottavat myös hyönteisten puremien kutinaa. Valitse ihoa rauhoittavaksi ja kosteuttavaksi tuotteeksi Aloe Geeli ja etsi viilennystä ja hoitoa auringon polttamille ihoalueille Kylmävoiteesta. Kun vielä säilytät tuubeja jääkaapissa ja sivelet geeliä puhtaalle iholle suihkun jälkeen, on rentoutuminen täydellistä!

Antiperspirantti jalkasuihke /  Hyttys- ja Punkkisuihke / Aurinkosuojasuihke SPF 30
Aurinkosuojapuikko SPF 50+ / Kylmävoide / Aloe Geeli / Sensitive Puhdistusliinat

Pienet kesäretket, eväiden syöminen ulkona ja mökkimatkat ovat olennainen osa kesää. Aamulla ennen liikkeelle lähtöä kannattaa suihkauttaa jaloille hikoilua ja hajujen muodostumista ehkäisevä raikas Antiperspirantti jalkasuihke. Se pitää jalat mukavan raikkaina ja on luottotuote ainakin minun hikijaloilleni. Ja silloin kun juoksevaa vettä ei ole kesäretkellä saatavilla, ovat kertakäyttöiset Sensitive Puhdistusliinat yksi ehdottomista kesän varusteista. Kosteilla liinoilla puhdistat kätevästi tahmaiset kädet, taaperon suupielet tai vesiliukoisen meikin.

Ja vielä lopuksi, kesäisen mielenrauhan mahdollistaja: Hyttys- ja Punkkisuihke! Kun toukokuun uskomaton lämpö toi heti mukanaan vanhat tutut inisijät, hyttyset, en olisi voinut olla onnellisempi tästä suihkeesta. Se osoittautui olevan välttämättömyys ulkona oleskelusta selviämiselle! Suihkeen tehoaine Icaridin estää hyttysiä, paarmoja ja punkkeja puremasta. Se ei vähennä hyönteisten määrää ympäriltäsi, mutta vapauttaa sinut huitomiselta ja mahdollistaa kesäsäästä nauttimisen. Voitteko kuvitella, että näin rento elämä on edes mahdollista?!

Seitsemän tuotetta, täydellinen kesän selviytymispakkaus!

Sanna
sisällöntuottaja

1 kommentti

Nyt lähdetään matkaan!

Varpu Saari Dermosil on Tour

Vatsanpohjassa kipristelee, vähän jännittääkin, mutta hyvällä tavalla. Vaikka lähdemme kesäkiertueelle jo kolmatta kertaa, se on aina vain yhtä jännittävää!

Dermosil on Tour kurvaa tänä kesänä sekä tutuille paikkakunnille että ihan uusiinkin kaupunkeihin, kuten Kokkolaan ja Lappeenrantaan. Myymäläautomme reittikartan suunnittelu oli jälleen haastava homma, sillä tiedän, että meitä odotetaan niin monissa kaupungeissa ja kunnissa. Kun järjestimme verkkosivuilla aktiviteetin, jossa kysyimme asiakkailta toivekohteita, oli ehdotusten ja perusteluiden vyöry suorastaan mykistävä. Laitoin monta hyvää ehdotusta korvan taakse ensi kesää varten!

Pääset katsomaan koko kesän kiertueohjelmaa täältä.

Nestemäinen mattahuulipuna chestnut / Nestemäinen mattahuulipuna punch

Myymäläautomme valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin. Mukanamme on reilu neljäsosa valikoimamme tuotteista. Valikoimassa on tuotteita muun muassa Spa & Sauna, Man, Classic ja Vitamin E -sarjoista. Ja tietenkin mukana on meikkejä ja kesän ihanat omenaiset Apple-uutuudet!

Ja ehkä mietit jo, onkohan tarjouksia?! On toki, esimerkiksi kaikki ihanat Kaura-tuotteet! Jos et ole niihin vielä tutustunut, niin nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen. Myymäläautostamme saat Kaura-tuotteet yli 25 % edullisemmin kuin verkkokaupasta tilattuna.

Kaura Käsisaippua

Koko Dermosil on Tour -tiimi odottaa jo innolla kohtaamisia teidän, asiakkaidemme kanssa. Nämä päivät, kun kierrämme myymäläautolla ympäri maata, ovat ehdottomasti vuoden rankimpia, mutta samalla ylivoimaisesti parhaita työpäiviä! Nämä päivät ovat täynnä hymyntäyteisiä kohtaamisia. Se on meille aina ilon aihe, kun asiakas löytää bussista tarvitsemansa tuotteen, päättää kokeilla uutta tuotetta tai kertoo saaneensa avun johonkin ihonhoidon ongelmaan jostain tuotteestamme.

Keskiviikkona urakkamme alkaa nykyisestä kotikaupungistani, Vaasasta. Siitä se sitten lähtee. Ai, että! 😀

Kiertuefiiliksissä,
Varpu
Viestintäpäällikkö

3 kommenttia

Vireyttä vitamiineista

Sanna Terveys ja liikunta

Olen laiskoista laiskoin ravintolisien syöjä. Talvisin yritän aina ryhdistäytyä ja muistaa napata D-vitamiinit päivittäin. Keväällä valon lisääntyessä vitamiinipurkit kuitenkin hautautuvat turhan helposti kaapin perälle, vaikka keho saattaa tarvita pientä vitamiinibuustia myös kesäaikaan! Ravintolisät eivät korvaa terveellistä ruokavaliota tai muita arjen terveellisiä valintoja. Niillä voi kuitenkin antaa tukea omalle hyvinvoinnille ja tarjota keholle välineitä kokonaisvaltaisen terveyden ylläpitämiseen.

Tänä kesänä aion ottaa itseäni niskasta kiinni ravintolisien suhteen. Yksi kesälle ominainen elementti, aurinko, osaa nimittäin olla todella tuima ja tehdä pahaa jälkeä, mikäli itsensä altistaa sille ajattelematta. Aurinkovoiteita ei kannata koskaan unohtaa, mutta auringolta voi suojautua myös sisäisesti. Solistica-aurinkokapselit nimittäin aktivoivat melaniinin tuotantoa ja nopeuttavat rusketusta, mikä vähentävät yliherkkyyttä auringossa ja antaa suojaa UV-säteiden haitallisilta vaikutuksilta. Aurinkokapseleilla on hyvä valmistautua aurinkolomaan ja auringonottokauteen aloittamalla kapseleiden nauttiminen 2 viikkoa ennen auringonottoa.

Hiusket ja kynnet

Kesä saattaa olla kova paikka myös hiuksille ja kynsille. Stressi, paahtava aurinko ja kuumat muotoilulaitteet haurastuttavat hiuksia. Mutta tiesittekö, että myös kynnet voivat kärsiä kuivuudesta ja ravinteiden puutteesta? Lohkeilevia kynsiä ja hauraita hiuksia voi vahvistaa Hiukset ja kynnet -ravintolisällä. Tuotteen vaikuttavat ainesosat, kuten piihappo, sinkki ja C-vitamiini, edistävät hiusten kasvua ja kynsien rakennetta. Ravintolisä on mainio tapa antaa uutta elinvoimaa hiuksille ja kynsille.

Kuivalle ja elottomalle iholle voi sen sijaan löytää uutta voimaa ihanasta supermarjastamme puolukasta! Puolukansiemenöljykapselit kosteuttavat ihoa, edistävät sen hyvinvointia ja lisäävät kimmoisuutta. Niiden sisältämä puolukan siemenöljy vähentää tutkitusti ikääntymisen merkkejä, silottaa ihoa ja auttaa ihoa säilymään nuorekkaana. Puolukan erinomaiset ominaisuudet voivat siis tuoda ihollesi aivan uudenlaista hyvinvointia.

Puolukansiemenöljykapselit

Tiesittekö muuten, että D-vitamiinia voi nauttia ravintolisänä jopa ympäri vuoden? Etenkin alle 18-vuotiaille, raskaana oleville ja imettäville sekä keski-iän ylittäneille suositellaan D-vitamiinivalmisteita ympäri vuoden. D-vitamiini ylläpitää kehon normaalia kalsiumpitoisuutta sekä vahvoja luita ja hampaita. Se myös tukee immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Älä siis unohda D-vitamiinia kaapin perälle kesälläkään! (Psst, perheen junioreille, yli 2-vuotiaille lapsille, löytyy valikoimastamme oma Jr. D-vitamiini 10 mcg!)

Lue ravintolisistä lisää verkkokaupastamme ja valmistaudu kesään!

Ihoystävällisin terveisin
Sanna
sisällöntuottaja

 

Ei kommenttia

Vihreä vaihtoehto

Hanna Luonnonkosmetiikka

Minä pidän vihreästä. Vihreistä smoothieista, luonnosta vihreimmillään, armeijanvihreästä lempipaidastani, vihreistä valinnoista… Ja tietysti myös vihreästä kosmetiikasta, luonnonkosmetiikasta.

Minulle luonnon kunnioittaminen on aina ollut erityisen tärkeää. Rakastan viettää aikaa luonnossa, ja toivon voivani nauttia puhtaasta luonnosta vielä piiiitkän aikaa… Kaunista, vihreää, rentouttavaa. Valitsen joka päivä maaseudun mieluummin kuin kaupungin, sillä luonnollisuus on minulle tärkeää. En pidä keinotekoisista tai tarpeettomista asioista. Minulle on ollut aina tärkeää myös tukea kotimaista, sillä miksi en antaisi tukeani maalle, jossa asun?

Ikioma luonnonkosmetiikkasarjamme Dermosil Nature edustaa kaikkea tätä tärkeänä pitämääni. Se on ympäristöystävällinen, luonnollinen ja kotimainen. Lisäksi kaikki sarjan tuotteet ovat saaneet Ecocert- tai Ecocert Cosmos -sertifikaatin. Sertifikaatti takaa sen, että tuotteet täyttävät aidon luonnonkosmetiikan vaatimukset niin raaka-aineiden kuin valmistusmenetelmienkin osalta. Miten hyvä?

Kun aloitin työt Dermosililla, ensimmäinen tuote, josta aivan erityisesti pidin oli Nature-sarjan Käsi- ja Kynsivoide. Voide on vielä nykyäänkin ehdoton suosikkini! Tuotteen tuoksu on niiiin tavattoman suloinen ja pakkaus kooltaan täydellinen käsilaukussa kuljetettavaksi. Käsi- ja Kynsivoide on käytännöllinen myös työpöydän kulmalla, josta se on aina saatavilla – voide imeytyy iholle ennätysvauhtia, eikä tahmeista konttorikäsistä ole tietoakaan!


1. Nature Porkkanaöljy, 2. Nature Käsi- ja Kynsivoide

Toinen supertuote Nature-luonnonkosmetiikkasarjasta on Porkkanaöljy… Ah, miten ihanaa sitä onkaan sivellä iholle, erityisesti kesällä! Myös tässä tuotteessa on valloittava tuoksu, josta on helppo pitää. Öljy kosteuttaa ihoa erityisen hyvin ja antaa sille ihanaa hehkua. Täydellinen tuote kesään!

Kaiken kaikkiaan olen sitä mieltä, että luonnonkosmetiikka tuntuu iholla paremmalta, ihoystävällisemmältä vaihtoehdolta. Jos olet allerginen tai yliherkkä jollekin tuotteen ainesosalle, voivat luonnon raaka-aineet aiheuttaa ihoärsytystä. Näissä tapauksissa luonnonkosmetiikkaa kannattaa kokeilla varoen. Muutoin uskon vahvasti, että vähemmän kemikaaleja sisältävä, luonnollinen tuote on aina ihoystävällisempi vaihtoehto.

Valitsetko SINÄ vihreän vaihtoehdon? Miten tärkeää luonnonkosmetiikka on SINULLE?

Vihrein alkukesän terveisin,

Hanna
Content & Social media manager

3 kommenttia
LOAD MORE