Kiinnitä kunnolla

Sanna Dermoshop Blogi

Vielä lisään yhden postauksen hiusteemaan näin syksyn kunniaksi. En koskaan muista tarpeeksi hehkuttaa näitä kierrätettävästä muovimateriaalista valmistettuja hiuslenkkejä. Ovat nimittäin kampausten, ponnareiden ja lettien pelastus.

Kiinnitä letti näkymättömällä hiuslenkillä.

Läpinäkyvät hiuslenkit sopivat jokaiselle, eivätkä ne kuluta tai katko hiuksia. Lenkki venyy käytön myötä, joten paksuhiuksisille riittää muutama kierros ponnarin ympärille kun taas ohuemmille hiuksille saattaa mennä kolme-neljäkin kierrosta. Aluksi lenkki on tiukempi, mutta venyy käytön myötä hieman löysemmäksi.

Hiuslenkit pitävät hiukset kuosissaan koko päivän, paketissa 8kpl lenkkejä ja hinta 5,90€.

Kätevä ja näkymötän hiuslenkki sopii niin lasten kuin myös aikuisen naisen kampauksen kiinnittämiseen. Ainut huono puoli on tuo värittömyys jonka vuoksi lenkit katoavat turhan nopeasti…

Läpiväkyvät hiuslenkit kannattaa säilyttää vaikkapa hiusharjan varressa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *