Lahjavinkki saunojille

Sanna Dermoshop Blogi

Joulu lähestyy jo kovaa vauhtia ja saattaa olla, että lahjat on vielä hankkimatta. Joulupakkauksiamme on vielä saatavilla ja toimituskin ehtii jouluksi perille. Huomasithan, että toimitamme kaikki tilaukset maksutta perille jouluun saakka! Kannattaa siis tarttua tilaisuuteen. 18.12.2013 mennessä tilatut tuotteet toimitamme perille vielä ennen joulua.

sauna3

Lahjavinkki saunojille. Sopii niin naisille kuin miehillekin!

sauna2

Kaunis 500 ml:n Saunasaippuapullo, jossa on kätevä flippikorkki.

Sauna1

Pakkauksessa on mukana kaksi istuinaslustaa (koko 30 x 50 cm), jotka on valmistettu pellavan ja puuvillan sekoituksesta.

Yksi joulun suosikkilahjoista on Sauna-pakkaus, joka sopii lahjaksi niin naisille kuin miehillekin. Tyylikäs laatikko sisältää kaksi istuinalustaa sekä Saunasaippuan kauniissa pullossa. Sauna-joulupakkauksella on hintaa 15,90€.

Lahja sopii myös hyvin tuliaiseksi joulun pyhinä!

Muihin joulupakkauksiin pääset tutustumaan tästä.

Onko teillä jo lahjat hankittuina?

/ Sanna

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *