Ihon pikakaunistaja

Essi Saukko Dermoshop Blogi

Tuoko elokuu tullessaan vielä helteitä, vai saammeko tyytyä siihen, että tänä kesänä ilmat olivat vähän viileämmät? Itseäni viileät ilmat eivät ole niin haitanneet. Loma on aina loma.

Auringon tuoma kevyt päivetys olisi kyllä tervetullutta! Koska näin ei omalla kohdallani tänä kesänä ole, onkin ehdottomaksi kesän suosikkituotteekseni noussut Heleyttävä Vartalovoide, jonka avulla saa kauniin ja luonnollisen päivetyksen hetkessä. Nappituote esimerkiksi juhliin tuomaan vähän väriä iholle, tai ihan yhtä hyvin myös kaunistustuotteeksi arkeen.

essille_DSC0020Kevyt päivetyskin saa uutta puhtia, kun laittaa kerroksen tätä iholle. Voide sisältää myös kimalletta, joka mielestäni sulautuu hyvin iholle, kun voiteen levittää ja tuo näin heleyttävän efektin.

Voide on ruskean sävyistä, mutta lopputulos on silti luonnollinen! Kannattaa vain muistaa antaa voiteen kuivua huolellisesti ennen pukeutumista. Suosittelen kokeilemaan, jos et ole vielä kokeillut!

Suhtaudun auringonottoon maltilla. En makaa auringossa tuntitolkulla ja käytän aina aurinkovoidetta, vaikka en palakaan helposti. Aina en ole ollut yhtä varovainen, mutta Australiassa vietetty vuosi opetti varovaisuutta. Siellä varoitellaan mediassa voimakkaasti auringon vaaroista. Tietysti australialaisilla auringossa vietetty aika on moninkertainen verrattuna meihin täällä Suomessa – kun sitä räntää ja loskaakin riittää.

Minulla on 3- ja 5-vuotiaat tytöt. Lapsillani käytän suojana pääsääntöisesti vaatteita, mutta myös  Aurinkosuojavaahto SPF 50 on osoittautunut erittäin toimivaksi myös vanhemmalla tyttärelläni. Hän saa helposti aurinkoihottumaa ihan pienestäkin hetkestä auringossa.

Muut tämän kesän suosikkituotteeni ovat Huulikiilto Blossom ja Meikinpohjustusvoide Blossom, joissa molemmissa suojakerroin on 20.

Nautitaan vielä valoisista illoista ja elokuun päivistä!

Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *