Tonttuja tutuista pulloista

Hanna Hattar Dermoshop Blogi

Viikonloppu oli harmaa, ainakin täällä Pohjanmaalla. Ulkoilin lasten kanssa ja mietin lähestyvää joulua, missä joulutunnelmani oikein luuraa? Nurmikenttä vihersi ympärillä ja vesilammikot olivat syviä, joskin sunnuntaina edes hieman pinnastaan jäätyneitä. Onneksi vihertävän harmaa ulkotilanne korjaantui sisälle päästyämme.

Päätimme leipoa piparkakkuja ja iltapäivällä innostuimme askartelemaan. Joulukortteihin varaamieni tarvikkeiden joukosta löysimme huopakangasta ja liimaa. Päätimme askarrella uutta ilmettä juuri kotiin tuomiini minikokoisiin Dermosil-matkapulloihin. Ajatukseni oli luoda joulun tunnelmaa vessaan ja kylpyhuoneeseen jouluun sopivilla väreillä. Yhdessä lasten kanssa veimme ajatuksen vielä pidemmälle.

Mitäs pidätte näistä joulun tontuista, jotka ovat kerääntyneet kuusen ympärille?Askartelu_2

Täytimme matkakokoiset pikkupullot Dermosil Suihkugeeli Karpalolla ja Saksanpähkinä-käsisaippualla. Punaisesta ja harmaasta huovasta teimme pulloille pienet hiippalakit.

Vihreä Käsisaippua sai toimia joulukuusen runkona. Koska saippuan väri oli melko vaalean vihreä, tyhjensin puolet pullosta tyhjään täyttöpulloon ja sekoitin Käsisaippuan joukkoon Keittiösaippua Grapefruit & Thymeä. Näin kuusesta tuli syvemmän vihreä! Kuusi sai tuuheutta oksiinsa vihreästä kartongista ja koristeeksi latvaansa keltaisen tähden.

Mielikuvituksella ja leikkimielisyydellä saa monesta kodin käyttötarvikkeesta hauskan yksityiskohdan sisustukseen vuoden eri juhlapäiviin liittyen.

Mitä sinä olet innostunut askartelemaan jouluksi? Kerro se meille kirjoittamalla kommenttisi alla näkyvään kenttään. Ehkä muutkin innostuvat juuri sinun askarteluistasi!

Mukavia joulun valmisteluja kaikille!

 

Hanna Hattar
Dermoshopin tiedotuspäällikkö

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *