Ihana juhannusviikonloppu saaristossa

Hanna Dermoshop Blogi

Hei kaikki!

Toivottavasti teillä oli oikein ihana juhannus. Itselläni ainakin oli kun vietin koko juhannusviikonlopun mökillä Maalahden saaristossa. Mökillä en tehnyt mitään muuta kuin otin rennosti, ja se oli ihanaa!

Aina kun lähdemme mökille viikonlopun viettoon, meidän on suunniteltava tarkasti etukäteen mitä otamme mukaan, esimerkiksi miten paljon juomavettä on otettava joukkoon. Mökkimme sijaitsee nimittäin saarella, jossa ei ole hanavettä saatavilla. Mökille on myös matkaa, on varauduttava noin 30-60 minuutin venematkaan Bergöstä. Mutta rauhallinen saaristolaiselämä on kaiken vaivan arvoinen!

Untitled-1

Mökillä saaressa on aina niin ihanan rauhallista. Ainoat häiritsevät tekijät ovat kirkuvat vesilinnut ja ne pahuksen hyttyset… Juhannusaaton iltana unohdimme kaikki suihkautella Hyttys- ja Punkkisuihketta ja illan edetessä saimmekin kärsiä ärsyttävistä, kutiavista hyttysenpistoista. Silloin kiitin itseäni, että olin pakannut mukaan Viilentävän Roll-Onin – todellinen pelastus illansuussa, voin vain todeta!

Untitled-5

Yksi hankaluus mökillä on se, että meillä ei ole käytössä juoksevaa hanavettä. Yhtenä iltana kävimme onneksi saunassa – siinä yhteydessä sain pestyä kasvoni kunnolla. Toisena iltana kävin pesemässä kasvoni laiturilla kuvassa näkyvien tuotteiden avulla.

Untitled-2

Ensin puhdistin käteni Sensitive Puhdistusliinoilla (todellakin yksi ehdottomista suosikeistani!). Sen jälkeen levitin iholleni Pesuvoidetta, jonka sitten hellävaraisesti pyyhin pois vanulapulla. Lopuksi puhdistin koko kasvot (+ poistin ripsivärin) Micellar Meikinpoistoaineella ja vanulapuilla (käytin Nature Vanulappuja) minkä jälkeen levitin kasvoilleni yövoiteen. Helppoa ja toimivaa!

Untitled-3

Juhannus saaristossa tarjosi hersyvää naurua, hyvää ruokaa ja ihania jälkiruokia (mm. mansikoita kermavaahdon kera, nam!), saunomista, reilusti raikasta meri-ilmaa, riittävän määrän hyvälaatuista unta sekä yleistä rauhaa ja rentoutumista. Odotan jo nyt seuraavaa juhannusta!

Voikaa hyvin ja nauttikaa heinäkuun ensimmäisestä viikonlopusta!

Kesäterveisin,

Hanna
Markkinointiassistentti

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *