Ylellisyyttä kotiin Living Huonetuoksulla

Hanna Dermoshop Blogi

Hei!

Olen ehdottomasti koti-ihminen! Rakastan sitä kun kotona on kaunista ja tykkään kun kotiin voi jollain konstilla luoda pikkuisen ylellistä tunnelmaa. Minulle se tarkoittaa vaikkapa leikkokukkia maljakossa, hyvää tuoksua ja muhkeita tyynyjä sohvalla. Olen sitä mieltä, että juuri koti on se paikka, jossa on viihdyttävä parhaiten.

IMG_3654

Tulin niin iloiseksi kun ensimmäisen kerran näin uusia Living-tuotteitamme. Vihdoinkin – ajattelin mielessäni – vihdoinkin aivan ihastuttavan kauniita tuotteita, jotka sopivat kotiimme täydellisesti! Kotimme on hyvin mustavalkoinen, väriä tuovat lähinnä kukat, joita silloin tällöin ostan kotiin! Yleensä ne ovat valkoisia ruusuja tai tulppaaneja.

IMG_3647

Uudet Living-tuotteet ovat todella tyylikkäitä ja kauniita ja sopivat siksi aivan upeasti kotiimme! Aivan erityisesti olen viehättynyt tuoksusta, joka on mm. käsisaippuassa ja huonetuoksussa… Se on mielestäni todella ihana! Kuvailisin sitä raikkaaksi mutta kuitenkin tyylikkääksi. Huonetuoksu on löytänyt kotonamme paikan olohuoneen pöydältä ja aina kun istahdan sohvalle, tuoksu saa minut hyvälle tuulelle!

Hyvän mielen toivotuksin,

Hanna
Markkinointiassistentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *