Raikas ja helppo kesämeikki

Vieraskirjoittaja Dermoshop Blogi

Kesän aikana monet meistä kaipaavat vähemmän meikkiä. Iho on saanut raikkaan päivettyneen sävyn, talven kuivuus on kadonnut ja tummat silmänalusetkin ovat vaalenneet. Sanotaan, että kesä on lyhyt, joten näinä kuukausina ei ole aikaa eikä haluakaan pakertaa pitkään meikkien kanssa.

Onneksi suihkunraikas look on tullut trendiksi meikkimaailmassa. Ehkä olet nähnyt lehdistä malleja, jotka näyttävät aivan meikittömiltä? Miten he voivat olla niin freesin näköisiä ilman meikkiä? Harvoin mallit ovat täysin ilman meikkiä, mutta meikkituotteita on käytetty säästeliäästi, jotta on saatu sellainen lopputulos, joka näyttää siltä, kun malli olisi juuri tullut suihkusta.

henrietta4
Sellaisen meikin teen usein itselleni, kun aikaa on vähän ja kuitenkin haluan vähän raikastaa ilmettä. Ensin puhdistan kasvot ja kosteutan ihon, minkä jälkeen levitän kasvoille Meikinpohjustusvoide Sport & Beach SPF 20:a. Meikinpohjustusvoiteen avulla meikki pysyy kasvoilla paremmin ja samalla saan myös aurinkosuojan.

Sitten levitän Trio Peitevoiteen kellertävää sävyä tai Valokynää silmien alle, jotta katse kirkastuu. Peitevoiteella peitän myös ihon pienet epätasaisuudet.  Sitten levitän Trio Peitevoiteen punertavaa sävyä silmäluomille, mikä piristää heti ilmettä.

Sen jälkeen vielä levitän Aina-voidetta tai Meikkivoidetta, jotta iho saa hehkua. Viimeistelen levittämällä koko kasvoille puuteria ja Aurinkopuuteria poskipäille ja hiukan otsallekin.

henrietta7
Olen tarkka siitä, että levitän luomille puuterimuotoista tuotetta, esimerkiksi Baked Duo Lumiväri nudea, jottei peitevoide keräänny luomella ikäviksi raidoiksi. Jos kaipaan muotoa kulmakarvoille, käytän Trio Kulmaväriä. Lopuksi saatan sipaista vähän Moist Proof Ripsiväri Sport & Beachia ripsiin.

Tämän vaikeampaa ei ole raikkaan kesämeikin tekeminen!

henrietta8

Jos haluan vielä vähän lisää väriä kesälookiin, lakkaan kynnet jollain kesäisen ihanalla kynsilakalla. Nyt kynsilläni on Kynsilakka Sweetheart.

Kesäisen raikas, eikö vain?

Aurinkoisin terveisin Korsnäsistä,

Henrietta
Sales Assistant

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *