Valmiina aurinkolomalle!

Hanna Matkustaminen

Tänään lennän Miamiin kymmenen päivän aurinkolomalle. On uskomattoman hienoa saada viettää aikaa auringon lämmössä keskellä talvea! Erityisesti nyt, kun pakkaset täällä kotona alkavat olla erityisen purevia ja ylle saa kiskoa kaikki lämpimät vaatteet, jotta selviytyisi kylmästä… Aloitin matkaa varten valmistautumisen muutama viikko sitten, ja ajattelin nyt jakaa valmistautumisvinkkini teillekin.

Pari-kolme viikkoa sitten aloin syödä Solistica-aurinkokapseleita. Niiden käyttö suositellaan aloitettavaksi kaksi viikkoa ennen auringonottoa, ja käyttöä jatketaan koko auringonottokauden ajan. Minä syön kapselin päivässä, ja jatkan niiden ottamista koko matkani ajan. Olen aiemminkin kertonut täällä blogissa, että olen hyvin herkkä auringolle ja palan herkästi. Toivonkin todella, että ihoa auringolta suojaavat Solistica-kapselit auttavat!

solkapslar

Luonnollisesti pakkaan laukkuuni mukaan myös Aurinkosuojapuikko SPF 50:n. Erittäin korkean suojakertoimen sisältävä puikko suojaa ihoa UVA- ja UVB-säteiltä, ja lisäksi se on hajustamatonta ja vedenkestävää! Aurinkosuojapuikko oli suursuosikkini viime kesänä, ja luulen, että se tulee olemaan ahkerassa käytössä myös Miamin kuumuudessa.

img_4573

Viikko sitten hoidin jalkani lomakuntoon ottamalla todella pitkän ja rentouttavan jalkakylvyn. Lisäsin veteen Nature Jalkakylpysuola ja -öljy, organicia ja kylvetin jalkojani siinä puolen tunnin ajan. Jalkakylpysuolan suositeltu käyttöaika on 10–20 minuuttia, mutta 30 minuutistakaan ei ole mitään haittaa. Kylvyn jälkeen viilasin jalkojen kuivia kohtia Jalkaraspilla ja lisäsin iholle sen jälkeen reilun kerroksen Sensitive Runsasta Hoitovoidetta. Nyt jalkani ovat valmiit Miamin katuja ja rantahiekkoja varten!

img_4530

Olen valmistautunut aurinkolomaa varten myös kosteuttamalla ihoani huolellisesti. Näin talvisin ihoni on hyvin herkkä ja kuiva, ja siksi olen kosteuttanut ihoani tavallistakin tunnollisemmin saadakseni aikaan hyvän kosteustasapainon. Kuiva ja herkkä iho nimittäin palaa hyvin kosteutettua ihoa nopeammin.

Ehdoton suosikki-ihonhoitotuotteeni on Sensitive Extra Voide 40 %, jota olen levittänyt iholleni lähes joka ilta suihkun jälkeen viime viikkojen ajan. Ison plussan tuote saa hajustamattomuudestaan, sillä sekä ihoni että hajuaistini ovat todella herkkiä. Olenkin iloinen, että valikoimissamme on erityisesti herkälle iholle kehitettyjä hajustamattomia tuotteita!

img_4570

Huuliani olen hoitanut lomakuntoon Jr. Vedettömällä Salvalla. Aloitin sen käytön noin viikko sitten, ja olen jo ihan koukussa! Salva ei nimensä mukaan sisällä vettä, mutta siinä on ihanasti kosteuttavia ainesosia, kuten sheavoita, puuvillansiemenöljyä, mehiläisvahaa ja hunajaa. Jos et ole vielä testannut salvaa, suosittelen sitä lämpimästi!

img_4549

Olen myös viime viikkojen aikana juonut tavallista enemmän vettä. Yhdentoista tunnin pituinen lento kuivattaa taatusti kehoa, joten on tärkeää, että keho on kosteutettu sekä sisältä että ulkoa.

Phuh, tänään lähtö viimein koittaa! Matkasta tulee hieno, sillä olen odottanut sitä jo reissun varaamisesta eli viime kesästä asti. Ehkä jaan hieman reissukuvia myös Dermoshopin Instagram-tilillä, katsotaan! Blogikirjoitus lomasta on ainakin varmasti luvassa, kunhan taas pääsen kotiin.

Ehkä sinäkin olet pian suuntaamassa aurinkolomalle?

Ihanaa vuoden ensimmäisen kuukauden jatkoa toivottaa

Hanna
Markkinointiassistentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *