Aurinkoiset terveiset Miamista

Hanna Matkustaminen

Olen palannut ihanalta reissulta Atlantin takaa. Se oli viides matkani USA:han, mutta ensimmäinen Floridaan. 10 päivää tässä aurinkoisessa osavaltiossa meni nopeasti ja tuntui kuin loma olisi loppunut aivan liian aikaisin. Mutta siltähän se aina tuntuu.

Meillä oli mukavaa ja sää oli lämmin. Ensimmäiset päivät taivas oli välillä pilvinen ja tuuli kovaa (siksi mereltä ajautui rantaan maneetteja ja niitä lojui ympäriinsä hiekalla – ei siis huvittanut yrittää uimaan), ja yksi päivä satoi aamusta iltaan. Mutta muuten sää oli täydellinen: aurinkoa ja lähes 30 astetta lämmintä.

Ensimmäiset päivät rannalla olimme todella varovaisesti auringossa ja levitimme Aurinkosuojavaahto SPF 50:ttä koko vartalolle ja Aurinkosuojapuikko SPF 50:tä kasvoille. Aurinkosuojapuikko on kyllä käytännöllisin tuote ikinä! Meillä oli molemmilla omat puikot mukana minne menimmekin ja ne toimivat hyvin.

Minä pidän kauniista paikoista, joten tietysti myös Miami Beach oli mielestäni kaunis. Hienoa valkoista hiekkaa, joka kohtaa turkoosin meren, vihreät palmut huojuivat – niin ihanaa! Napsin puhelimen kameralla kuvia ihan jatkuvasti. Jouduin itse asiassa tyhjätä puhelimen muistin kuvista ja videoista kahdesti reissun aikana. Hups…

Kuvasin eniten kauniita palmuja ja niiden lehtiä…


… ja tietysti merta ja ihania rantoja!

Kun vietti pitkiä päiviä rannalla, sormet tulivat tietysti tahmaisiksi, varsinkin kuin uimisen jälkeen levitti lisää aurinkorasvaa. Hiki, suolavesi, aurinkorasva, hiekka – tietänet mitä tarkoitan. Sensitive Puhdistusliinat olivat ihan pakollinen varuste rantakassissa, sillä ne oli helppo ottaa esiin tarpeen vaatiessa.

Kun aloimme tottua aurinkoon, vaihdoimme kevyempään Aurinkosuojasuihke SPF 30:een. Suihkeen levittäminen on helppoa ja öljy imeytyy nopeasti ihoon. Melkein liiankin nopeasti, jos on kuiva iho, kuten minulla. Minun kikkani välttää laikut, on levittää Aurinkosuojasuihketta ihon ollessa vielä vähän kostea aamusuihkun tai uimisen jälkeen.

Nautimme rannalla oleilusta. Olen onnellinen, että aloitin Solistica aurinkokapseleliden syömisen ennen matkaa. En palanut juuri lainkaan (ja normaalisti ihoni palaa AINA!) ja uskon sen olevan aurinkokapseleiden ansiota. Joten niitä voin suositella kaikille, jotka aikovat aurinkolomalle.

Jaa, mitäs muuta me teimmekään, kuin nautimme auringosta? Kävimme Sawgrass Millsissa ostoksilla, katsomassa Wynwood Wallsin katutaidetta (todella mahtavia, kokeilepa googlettaa!), pikaveneellä ajelemassa auringon laskiessa ja koripallo-ottelussa. Kävimme myös tutustumassa Ocean Driveen ja New Yorkia muistuttavan Miamin Downtown-alueeseen.

Meillä ei ollut vuokra-autoa, joten kävelimme todella paljon. Minulla oli rakkoja käytännössä joka puolella jalkoja ja voitte kuvitella, miltä se tuntuu. Tuskaa helpottaakseni levitin Aloe Geeli Summeria jalkoihin joka ilta. Säilytimme tuubia kylmässä ja siksi se viilensikin niin ihanasti!

Huh, reissusta voisi kirjoittaa vaikka miten paljon. Ja kuviakin voisin näyttää kymmenittäin, mutta nyt tämä saa riittää. Täytyy jatkaa muiden työtehtävien parissa. Ja tietysti voin alkaa haaveilla seuraavasta matkasta.

Toivottavasti piditte kuvista ja matkakuulumisista! Hei sitten ensi kertaan!

Hanna
Markkinointiassistentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *