Äidin hemmotteluhetki

Varpu Saari Hemmottelu

Kaikki äidit varmasti tietävät sen tunteen, kun illalla koti hiljenee ja lapset ovat jo nukkumassa. Kello on jo paljon, mutta silloin alkaa se pieni hetki itselle. Äidin oma aika.

Joskus lähden lenkille, joskus katselen televisiota ja joskus viestittelen ystävieni kanssa, jotka ovat samassa tilanteessa, nauttimassa päivän rauhallisimmasta hetkestä.

Eniten nautin omasta ajasta suihkussa. Meillä ei ole kauniisti sisustettua trendikylppäriä. Meidän kylpyhuoneessa on epäilemättä fengshuit päin mäntyä, mutta jotain meditatiivista siinä on, kun lämmin vesi ropisee päälaelle. Rauhoitun ja arjen murheet kaikkoaa.

Suosikkituotteet ovat tietysti osa suihkuelämystä. Varsinkin suihkugeeliä tykkään vaihdella usein, sillä kyllästyn nopeasti. Toiset tuotteet palaavat suihkuun aina uudestaan ja uudestaan, kuten esimerkiksi Arganöljyshampoo.

Minulla on kuiva iho. Lämpimässä suihkussa oleilun (kyllä, olen siellä omasta mielestänikin liian kauan!) jälkeen kosteus pitäisi sitoa ihoon ihonhoitovoiteella. Olen välillä aika laiska kosteusvoiteen käyttäjä, vaikka ihania vaihtoehtoja olisi miten paljon.

Koska lämmin suihku päivän päätteeksi on minun oma hemmotteluhetkeni, sopii In-shower ihonhoitovoide Punainen Appelsiini siihen paremmin kuin hyvin. Saan olla kauemman suihkussa, eikä tarvitse enää levitellä kosteusvoidetta ihon kuivaamisen jälkeen.

Levitän puhtaalle, kostealle iholle In-shower ihonhoitovoidetta ja huuhtelen ihon huolellisesti. Kuivaan ihon pehmeästi pyyhkeellä taputellen, jotta en hinkkaa iholta pois voiteen vaikuttavia aineita. Sitten vain pyjama päälle ja sänkyyn lukemaan jotain kiinnostavaa artikkelia – eli nukahtamaan lehti kasvoilla ja valot päällä…

Rentouttavia suihkuhetkiä toivottaen,

Varpu
Viestintäpäällikkö

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *