Ideoita äidin juhlapäivään

Hanna Hemmottelu

Ensi viikon lopulla juhlitaan äitienpäivää. Minulla on suunnitelmissa leipoa äidille jotain hyvää ja ehkä myös hankkia hänelle lahjaksi jotain pientä ihanaa… Enempää en paljasta, sillä äitini on Dermoblogin ahkera lukija 🙂

Tässä muutama vinkki äitienpäivän lahjaa varten. Ilahtuisiko sinun äitisi jostain näistä lahjakokonaisuuksista?

Matkustamisesta pitävä äiti ilahtuisi varmasti Summer Dreams -pakkauksesta, joka sisältää viisi kätevää ja kesällä tarpeellista minituubia kauniissa pahvipussukassa. Ehkä suunnittelette äidin kanssa yhteisen retken tulevalle kesälle?

Sisustamisesta innostunut äiti arvostaisi varmasti tyylikkäitä Living-tuotteita. Esimerkiksi Huonetuoksu sopii todella monen tyyliseen sisustukseen. Kannattaa myös hyödyntää kiva kampanjakoodimme: syöttämällä tilauksen yhteydessä koodin LIVING saat kaupan päälle Living Käsisaippuan! Tarjous on voimassa toukokuun 8. päivään asti.

Hemmottelua kaipaavan äidin lahjatuotteet löytyvät Spa & Sauna -sarjasta. Kesän lähestyessä esimerkiksi Kuorintasukille löytyy varmasti käyttöä. Samalla saa hyvillä mielin istahtaa alas puolentoista tunnin ajaksi! Ylellistä jalkahoitoa täydentää raikkaantuoksuinen Jalkojen kuorintavoide.

Puutarhassa viihtyvä äiti pitäisi varmasti Likaisten käsien saippuasta ja Kynsiharjasta – varsinkin jos kylkeen hankkii vielä kauniin ruukkuruusun.

Jos et ole varma millaisille tuotteille äidillä voisi olla käyttöä, Lahjakortti toimii takuuvarmasti. Lahjakortteja on saatavilla 20, 30, 50, 75 ja 100 euron arvoisina. Lahjakortti on voimassa vuoden ajan ostopäivästä ja sen summan voi jakaa useampaan ostokertaan.

Kun teet tilauksen viimeistään 8. toukokuuta, äitienpäivän lahjat ehtivät luoksesi hyvissä ajoin ennen juhlapäivää.

Toivottavasti äitienpäivänä paistaa aurinko!

Mari
Viestintäassistentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *