Ystävällisyys kaunistaa

Hanna Kulissien takana

Viimeisen viikon aikana olen silloin tällöin pitänyt työpäivän aikana pienen hengähdystauon ja piipahtanut lukemaan Ystävällisemmälle foorumillemme kirjoitettuja viestejä. Voi miten hyvä mielen ne saavatkaan aikaan!

Ystävällisyys tekee jokaisesta ihmisestä kauniin ja kiinnostavan. On aina upeaa tavata ihminen, joka säteilee hyvää fiilistä ympärilleen ja esimerkiksi jakaa kohteliaisuuksia ääneen. Kivan kommentin sanominen ei maksa mitään, mutta vastaanottajalle kohteliaisuus voi olla koko päivän tai ehkä jopa viikon kantava voimavara.

Ystävällisemmällä foorumillamme voit käydä todella helposti jakamassa ystävällisyyttä ympärillesi. Kirjoita kiva kommentti läheisellesi, kerro kuulemastasi ikimuistoisesta kohteliaisuudesta tai kerro vaikka, mitä ystävyys sinulle merkitsee. Kampanjaan voi osallistua 27. syyskuuta asti. Palkitsemme sinut ensimmäisestä kirjoittamastasi kommentista 250 bonuspisteellä, ja lisäksi arvomme kaikkien osallistujien kesken tuotepalkintoja.

Tässä muutamia poimintoja sydäntä lämmittävistä foorumikommenteista. Näistä löytyy hyviä vinkkejä siihen, kuinka toteuttaa ystävällisiä tekoja ihan tavallisina arkipäivinä!

”Asiakaspalvelijana asiakkaan kehut ja hyvät palautteet piristää pitkäksi aikaa! Kiitos teille!”

Jessica M

”Valmistuin toukokuussa sairaanhoitajaksi ja olin ensimmäisen kesän sairaalassa sairaanhoitajan työssä. Kerran yövuorossa aamuyöllä vanhempi kollega pysäytti minut käytävällä ja sanoi minulle ”olet niin sydämellinen hoitaja ja puhut ihanasti potilaille. Jos olisin itse hoidossa täällä niin haluaisin, että sinä hoitaisit minua”. Tuli kyllä niin hyvä mieli, varsinkin kun koko alkukesän olin ollut melko epävarma omasta osaamisesta ja siitä, kuinka minut otetaan uudessa työpaikassa vastaan. Kaikkein eniten mieltä lämmitti se, että kyseessä oli vanhempi kollega, joka on nähnyt hoitotyötä jo kymmeniä vuosia.”

Salla P

”Tällä viikolla metsässä kävelyllä ollessani kohtasin toisen kulkijan, joka pysähtyi ja kertoi parhaat puolukkapaikat. Tulipa hyvä mieli!”

Minna R

”Kerran löysin huoltsikan wc-kopin peilistä post-it lapun mihin oli käsin kirjoitettu teksti ”Olet kaunis!”. Sillon ei ollut erityisen kaunis olo joten tuli erittäin hyvä mieli, varsinkin ajatuksesta että joku oli nähnyt vaivaa tuottaakseen toisille kenties hyvää mieltä.”

Elina L

”Tulee hyvä mieli, kun hiljentää ja pysähtyy hyvissä ajoin ennen suojatietä ja antaa jalankulkijalle tietä. Ja jalankulkija hymyilee ja heilauttaa kättä. Sitä lisää!”

Teija H

”Kehu, jonka sain tuntemattomalta kesken päivän, koskien ”ihan vain” vaatekappalettani, piristi synkkää päivääni paljon! Siitä on muutama vuosi aikaa, mutta olen laittanut hyvän kiertoon, ja kehunut samaan tyyliin usein tuntemattomia. Yleensä saan hymyn palkinnoksi ja ihana huomata, kuinka voi piristää toisen päivää pelkällä muutamalla sanalla!”

Tiina M

———

Ollaan ystävällisiä toisillemme!

Mari
Viestintäassistentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *