Kauniiden hiusten salaisuus

Hanna Hiukset

Olen ollut onnekas saadessani todella helppohoitoiset hiukset, jotka ovat aina olleet hyväkuntoiset ilman erityisen suurta vaivannäköä. Silti minunkin on tietysti hoidettava hiuksiani ja annettava niille niiden ansaitsemaa huolenpitoa.

Arganöljy on ollut jo pitkään suosikkini hiustenhoidossa. Arganöljyä sisältävät tuotteet kosteuttavat hiuksia tehokkaasti ja antavat niille erityistä kiiltoa! Voin lämpimästi suositella arganöljyä sisältäviä Dermosil-hiustenhoitotuotteita, erityisesti shampoota ja hoitoainetta.

Pesen hiukseni yleensä kolmen-neljän päivän välein ja käytän hoitoainetta vain noin kerran kuussa – se toimii hyvin pitkille ja paksuille hiuksilleni. Silloin tällöin, kun haluan hemmotella hiuksiani, käytän Arganöljyhiusnaamiota. Se antaa todellista lisäboostia hiusten kosteutukseen!

Uskon, että hyvinvoiva ulkokuori saa alkunsa kehon sisältä. Siksi juon paljon vettä pitääkseni yllä hyvää nestetasapainoa. Lisäksi käytän ravintolisiä, jotka vahvistavat hiuksiani.

Minun ravintolisäsuositukseni hiusten hoitoon on uusi Dermosil Hiukset ja kynnet! Otan päivittäin kaksi tablettia, yhden aamulla ja toisen ennen nukkumaanmenoa. Ravintolisä sisältää muun muassa piihappoa ja sinkkiä, jotka vahvistavat hiuksia, sekä B5-vitamiinia eli pantoteenihappoa, joka esimerkiksi ehkäisee hiustenlähtöä.

Olen käyttänyt Hiukset ja kynnet -ravintolisää nyt noin kuukauden ajan ja huomannut, että hiukset tuntuvat aiempaa vahvemmilta eivätkä ne rasvoitu/likaannu yhtä helposti kuin ennen. Kokemukset voivat tietysti vaihdella olosuhteista ja hiustyypistä riippuen, mutta minä olen ollut erittäin tyytyväinen siihen, miten hiukseni ovat alkaneet reagoida ravintolisään!

Mitkä ovat sinun parhaat vinkkisi kauniiden hiusten saavuttamiseksi?

Hanna
Markkinointiassistentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *