Pian juhlitaan taas isää!

Vieraskirjoittaja Kulissien takana

Isän- ja äitienpäivät eivät ole koskaan olleet minun perheessäni mitenkään erityisen tärkeitä. Vanhempieni mielestä he eivät tarvinneet tunnustusta vanhempina. Sen sijaan heidän mielestään oli tärkeää, että keskittyisimme seurustelemaan isovanhempiemme kanssa. Tapaaminen oli tärkeintä, eivät lahjat.

Nyt aikuisena omien lasteni kanssa olen samalla linjalla. On tottakai hienoa olla isä tai äiti, mutta tärkeämpää isän- ja äitienpäivinä on huomioida lasten isovanhemmat. Koska näitä juhlia vietetään vain kerran vuodessa, emme ehdi vierailemaan kaikissa paikoissa yhden päivän aikana. Siksi kokoonnumme juhlapäivää edeltävänä lauantai-iltana veljeni perheen kanssa vanhempieni luo, ja sunnuntaina iltapäivällä kyläilemme mieheni vanhempien luona, jonne heidän perheensä kokoontuu. Tämä järjestely on toiminut hienosti meidän perheessämme! Yhteinen aika koko perheen kesken tuntuu aina vain tärkeämmältä, kun jokaisen arki on täynnä töitä ja muita kiireitä.

Perheeseeni kuuluvat mieheni, 7-vuotias poikamme ja 3-vuotias tyttäremme. Yleensä lapset valmistavat koulussa ja päiväkodissa itse tehtyjä lahjoja, mikä on tosi hauskaa. Ensin lapset kuljettavat lahjat kotiin ja piilottavat ne, ja sitten he yrittävät vielä pitää lahjat salaisuutena h-hetkeen asti. Se ei ole aina niin helppoa 😉 Pian on taas lahjojen aika, ja onkin mielenkiintoista nähdä, mitä lapset ovat askarrelleet isälle! 😊

Kuten sanoin, meillä ei käytetä rahaa kalliisiin isänpäivälahjoihin, mutta itsetehtyjen lahjojen lisäksi yritämme aina löytää jonkin pienen ja mukavan lahjan, jonka lapset voivat antaa isälleen. Tämän vuoden Dermosil-joulukokoelmassa on useita miehille tarkoitettuja tuotteita, jotka sopivat täydellisesti myös isänpäivälahjoiksi – ne ovat kohtuullisen hintaisia ja sopivat kaikenikäisille isille. Lisäksi pakkausten design on melko ajaton, joten tuotteet sopivat hyvin myös marraskuiseen juhlapäivään! Jos joulutuotteiden joukosta ei löydy sopivaa tuotetta, myös Man-sarja on täynnä miehille sopivia tuotteita!

Toivotan kaikille mukavaa isänpäivää ja yhteistä aikaa rakkaiden kanssa!

Ann-Sofie
Markkinointipäällikkö

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *