Joululahja nelijalkaiselle ystävälle

Hanna Joulu

Olet jo varmaan huomannut koirille tarkoitetun Best Friend -joulupakkauksen? Oi, miten iloinen olenkaan siitä! Kun kuulin, että valikoimaan tulee koirille sopiva paketti, aloin heti suunnittelemaan kaikki koiria joille voisin pakkauksen hankkia.

Valitettavasti minulla ei ole omaa koiraa. Minulla on kuitenkin melkoinen koirakuume, sillä olen kasvanut kodissa, jossa on useita koiria. Avopuolisoni ei ole yhtä innokas koiranhankinnan suhteen, mutta katsotaan… 😊

Joka tapauksessa, aion antaa Best Friend -pakkauksen perheeni ja ystävieni koirille. Tarkemmin sanottuna näille neljälle hurmurille: poikaystäväni vanhempien koirille Askalle ja Bronjalle, pikkuveljeni söpölle amstaffille Buddylle sekä kaverini Tupu-karvapallolle. Uskon että ne kaikki tulevat pitämään joululahjoistaan valtavasti, tai ainakin heidän omistajansa tulevat ilahtumaan, hehe.

Best Friend -pakkaus sisältää hajustamattoman koirashampoon sekä tyylikkään tassupyyhkeen. Shampoo täyttää samat laatuvaatimukset kuin muutkin ihonhoitotuotteemme, ja sille on myös myönnetty Allergy Certified -allergiatunnus. Hellävarainen shampoo sopii kaikenkarvaisille ja -kokoisille koirille.

Voit lukea lisää pakkauksesta ja sen sisältämistä tuotteista täältä.

Hanna
Content & Social Media Manager

2 kommenttia

Kaarina Aaltonen marraskuu 25, 2017 at 12:44

Onko kisut unohdettu? Minulla on 10-vuotias ihana kisu ja kyllä sillekin joululahja kelpaa. Aina vain koirat.

Vastaa

Hanna Löfholm marraskuu 27, 2017 at 14:01

Hei Kaarina!

Kisut ei ole unohdettu. Talossamme on paljon kissa-ihmisiä mutta päätettiin kuitenkin ensin lanseerata tuote koirille. On mahdollista että kissatkin saavat ensi vuonna oma tuote. Mikään ei ole kuitenkin päätetty vielä.

Mukavaa joulunodotusta!

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *