Dermosil influencer-tapahtumassa

Hanna Kulissien takana

Toissaviikolla vierailin viestintäpäällikkömme Varpun kanssa Influencer meetup -tapahtumassa, jonka Aveo-sisustusverkkokauppa oli järjestänyt. Tapahtuma järjestettiin Glasbruketissa Uusikaarlepyyssä.

Aveo oli järjestänyt supermukavan illan hyvän ruoan ja musiikin parissa. Tapahtumaan oli kutsuttu noin 15 somevaikuttajaa. Oli todella hauskaa tavata heidät kaikki!

Kuva lainattu: Simone Envall.

Illan aikana järjestimme muille osallistujille pientä ohjelmaa. Varpu piti yritysesittelyn ja minä järjestin pienen kilpailun testin muodossa. Kilpailijoiden täytyi arvata, kumpi heidän haistamistaan tuoksuista oli peräisin Dermosil-tuotteesta.

Kuva lainattu: Victoria Snellman, Lykkeliten.

Mukaan osallistui kolme testaajaa, joiden silmät peitettiin Good Night -joulupakkauksen silmälapuilla. Olimme laittaneet kolmeen lasiin erilaisia Dermosil-tuotteita, ja toiset kolme lasia pitivät sisällään syötäviä ja juotavia asioita. Testaajat haistoivat yhden lasin sisältöä kerrallaan ja he saivat arvata, oliko kyseessä Dermosil-tuote vai ei.

Testi oli erittäin viihdyttävä, ja huomasimme, että on aika vaikeaa erottaa tuoksuja toisistaan. Kokeilimme, erottavatko testaajat toisistaan lakritsijäätelön ja Let’s Celebrate -pakkauksen lakritsituotteet. Vertailtavana olivat myös Mint-pakkauksen Vartalovoi minttu ja minttutee, sekä Sweet-joulupakkauksen Karpalovartalokuorinta ja vadelmahillo. Nyt heitänkin sinulle haasteen: erotatko sinä näitä tuoksuja toisistaan? Se ei todellakaan ole ihan helppoa!

Tapahtuma oli todella onnistunut ja oli hauskaa tavata monia uusia kasvoja. Kiitos Aveolle kutsusta, ja kiitos kaikille mukana olleille somevaikuttajille.

Marraskuisin terveisin,

Hanna
Verkko- ja somevastaava

2 kommenttia

Ritva Suomalainen marraskuu 29, 2017 at 12:52

olipa kivasti järjestetty tyttöjen ilta ja panostettu kaikkeen kokonaisuuteen…

Vastaa

Ritva Suomalainen marraskuu 29, 2017 at 12:53

kivannäköinen tyttöjen ilta ja kauniit koristelut

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *