Pieni mutta hieno joululahja ystävälle

Hanna Joulu

Joulun lähestyessä voi iskeä stressi: onko kaikki perheen joululahjat hankittu, onko joulusiivous vielä tehty, missä jouluaattoa tänä vuonna vietetään, mitä laitetaan tarjolle joulupöytään… Tämän hässäkän keskellä ystäville hankittavat joululahjat saattavat päästä unohtumaan. Yleensä ystävien joululahjoihin ei panosteta niin paljon, mutta tietysti on mukava antaa ystävälle lahjaksi jotain hienoa ja ajatuksella hankittua.

Dermosil-tuotevalikoimasta on helppo löytää pieniä lahjaideoita, sillä valikoima on pullollaan kaikille sopivia ihonhoitotuotteita. Ajattelinkin nyt vinkata tuotteista, joita ystävä osaa ihan varmasti arvostaa!

Saksanpähkinäkäsivoide ja –käsisaippua ovat kaksi vanhaa kunnon suosikkia. Molemmat tuotteet ovat erittäin hellävaraisia ja sopivat mainosti talvikauteen. Valkoinen käsisaippua muistuttaakin vähän pullotettua lunta! Molemmissa tuotteissa on myös houkuttelevan pähkinäinen tuoksu.

Tyylikkäät ja tehokkaat käsienhoitotuotteet mahtuvat täydellisesti jouluiseen, huovasta valmistettuun lahjakassiin. Yhdessä nämä kolme tuotetta maksavat 11,90 €. Ajatuksella koottu, mutta kuitenkin sopivan hintainen lahja! Tämä paketti sopisi lahjaksi esimerkiksi kollegalle tai sisarukselle.

Mukavaa joulunodotusta!

Hanna 
Verkko- ja somevastaava

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *