Dermosil-suosikit 2017

Hanna Ihonhoito

Vuosi on ollut tapahtumarikas, täynnä uusia tuulia ja kokemuksia. Pian on kuitenkin aika heittää hyvästit tälle vuodelle ja suunnata katse kohti uutta ja tulevaa. Haluamme kuitenkin ihastella vielä hetken kulunutta vuotta, silläkin uhalla, että sanonta menneiden muistelemisesta ja tikulla silmään sohimisesta toteutuisikin!

Haluamme nimittäin kertoa teille, mitkä ovat olleet asiakkaidemme suosikkituotteet kuluneen vuoden aikana.

On hassua, että vaikka valikoimaamme on tullut herkullisia uutuuksia pitkin vuotta, pitävät vanhat tutut ihanuudet silti pintansa. Vuoden 2017 suosikkituote on nimittäin Puhdistusvaahto Vitamin E! Vuodesta toiseen tämä pinkki ja ihanan kuohkea vaahto kipuaa myyntilistojen kärkeen. Eikä ihme, sillä mekin rakastamme sitä! Tänä vuonna myimme miltei 80 000 puhdistusvaahtopulloa. Uskomatonta!


Toiselle sijalle päässyt tuote hellii myös kasvoja, nimittäin Classic sarjan Kasvopesu on suosikkituotteiden listalla kakkosena.

Kolmanneksi myydyin tuote oli sen sijaan keittiön kunkku, Keittösaippua täyttöpussi. Ihana huomata, että yksi täyttöpussikin on löytänyt tiensä asiakkaiden suosikkeihin! Neljännelle sijalle kipusi tänä vuonna suloinen joulupakkauksemme Magic, joka piti sisällään viisi valloittavaa käsivoidesuosikkia. Ja viidentenä suosikkilistalla onkin ihana yrtintuoksuinen Keittiösaippua Salvia!

Kasvojen ja käsien hyvinvoinnista huolehtivat, ylelliset tuotteet näyttivät olevan tänä vuonna suuria suosikkeja. Toki tämä oli vain hyvin lyhyt yhteenveto vuoden lemppareistanne, ja valikoimastamme löytyy vaikka millä määrin lempituotteita jokaiseen makuun.

Tammikuun uutuudet löytyvät muuten jo verkkokaupasta. Ehkäpä joku niistä voisi olla tulevan vuoden lempparituote..?

Uuden vuoden terveisin,

Johanna
Customer & community manager

2 kommenttia

Tiina Vuorinen joulukuu 29, 2017 at 14:51

Hei!
Niinhän se on, että hyväksi havaittu kannattaa pitää myynnissä.
Minun kohdalla on käynyt niin, että olen joutunut luopumaan eräistä suosikeista.
Valmistus on lopetettu. Esim. Oliivi Body cream vartalovoiteesta. Lapsen lapsenikin sanoi sen olevan parasta mitä on käyttänyt. Monta muutakin tuotetta.
Kai se sitten on niin, että koko ajan pitää keksiä uusia.
On vielä onneksi muutama suosikkiani, mitä saan tilattua.

Vastaa

Maire Vinni joulukuu 29, 2017 at 19:28

Paras tuote kasvojen puhdistukseen ei kuivata antaa vireän olon

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *