Ihanat kamalat vuodenajat

Sanna Ihonhoito

Oletteko koskaan ajatelleet, millainen haaste neljä eri vuodenaikaamme ovat hiusten- ja ihonhoidolle? Miten paljon yksinkertaisempaa elämä olisikaan, jos vuodenaikojen vaihtelu ei olisi niin jyrkkää, kuin se meillä täällä Pohjolassa on. Mutta toisaalta, miten tylsää olisi, jos meiltä puuttuisivat ärhäkät paukkupakkaset, kevään hempeä valo, kesän vehreys tai syksyn upea väriloisto!

Neljän eri vuodenajan keskellä eläminen on kuitenkin loppujen lopuksi asennekysymys ja samalla myös tavallaan välineurheilua. Oikeilla varusteilla kylminkään pakkanen tai ärhäkkä viima eivät tunnu mahdottomilta. Onneksi osaan jo varautua talven sähköistämiin hiuksiin jätettävällä suihkehoitoaineella ja muistan kaivaa kaapin kätköistä esiin D-vitamiinipurkin, kun päivät alkavat lyhentyä. Tiedän koska ottaa käyttöön täyteläisen kasvovoiteen ja huulibalsamin suojaamaan herkkää ihoa pakkasilta ja kylmältä viimalta. Tänä talvena olen ollut erityisen onnellinen Extra Voide Vitamin E:stä. Se on ollut ehdoton kuivien talvikäsieni pelastaja!

1. Suihkehoitoaine, 2. D-vitamiini, 3. Extra Voide Vitamin E, 4. Iho- ja huulibalsami
5.
Talvivoide kasvoille

Yritänkin aina tsempata itseäni ajattelemaan positiivisesti ja nauttimaan täysin rinnoin jokaisen vuodenajan parhaista puolista. Pidämme tuotekehityksemme lähtökohtana sitä, että voimme tarjota asiakkaillemme ihoystävällisiä, pohjoiseen ilmastoon sopivia tuotteita – kaikkina vuodenaikoina!

Nautitaan siis vaihtuvista vuodenajoista, luonnon ihmeellisyydestä!

Ihoystävällisin terveisin

Sanna
viestintäassistentti

3 kommenttia

Aune tammikuu 16, 2018 at 17:30

Nykyään D vitamiinin suositus on paljon korkeampi niin olisi hyvä jos toute olisi edes 50 mikrogrammaa / pilleri voisi olla jopa 100 mikrog
Suihkehoitoaine on tosihyvä.
Ja talvi saa olla niikuin on aina ollutkin sitä on vaikeaa mennä muutteleen ☺
Kevättäkohden

Vastaa

Sanna tammikuu 17, 2018 at 11:30

Onneksi ei pystytäkkään muuttamaan, sehän kävisi ihan tylsäksi! : )

Tuotepäällikkömme opasti minua ja kertoin, että D-vitamiinin virallinen suositus päivittäiselle annokselle on 10 mikrogrammaa vuorokaudessa. Turvallisesti voi käyttää 20 tai 50 mikrogrammaa vuorokaudessa talviaikaan. Kun ikää karttuu yli 60 vuotta, voi D-vitamiinia käyttää ympäri vuoden. 100 mikrogrammaa on EU:n mukaan korkein turvallinen annos aikuisille.

Vastaa

Tiina Hautala tammikuu 16, 2018 at 21:46

5
Talvivode kasvoille

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *