Sivele piiloon talven punoitus

Sanna Meikki

Punoittaako ihosi talvisin tai onko siinä ikäviä näppyjä, jotka haluaisit piilottaa? Minä olen varsinainen punanenä. Aina! Mutta etenkin talvella ihoni punoittaa nenänseudulta ja otsasta erityisen herkästi. Vaikka pidän ihostani hyvää huolta, punoittavat alueet kasvoissa vain tuntuvat olevan kiinteä osa minua. Ominaisuus, joka ei mene piiloon pelkällä meikkivoiteella.

Onneksi olen löytänyt Dermosil-valikoimasta täydelliset tuotteet punoittavan ihon ja pienten näppyjen peittämiseen. Näillä aineksilla syntyy täydellinen meikkipohja, ja samalla menevät piiloon myös tummat silmänaluset!

Sävyä korjaava peitekynä / Nestemäinen peiteväri light
Sävyä tasoittava Meikinpohjustusvoide / Ihoa tasapainottava Seerumi

Sivelen aamuin illoin puhtaille kasvoille Ihoa tasapainottavan Seerumin. Annan seerumille aikaa imeytyä ihoon kunnolla ennen meikkiä, ja jos iho tuntuu erityisen kuivalta, laitan seerumin päälle vielä kasvovoiteen. Seerumi on tarkoitettu helposti rasvoittuvalle tai sekaiholle ja se tekee ihon raikkaaksi ja hyvännäköiseksi, rauhoittaa ihanasti punoittavaa ihoani meikin alle.

Kun seerumi ja kasvovoide ovat imeytyneet iholle kunnolla, levitän kasvojen punoittavalle T-alueelle Sävyä tasoittavan Meikinpohjustusvoiteen, joka neutralisoi ihon punaisuutta. Käytän voiteen levittämiseen uutta Meikkiapplikaattoria, joka on superkätevä apuri nestemäisten ja voidemaisten tuotteiden levittämiseen. Se on hygieeninen, eikä ime meikkituotetta itseensä.

MeikkiapplikaattoriMeikkivoide

Ne punoittavat kohdat, joita iholle vielä tämän ihmekaksikon jälkeen jää, peitän Sävyä korjaavalla peitekynällä. Kynää on helppo sipaista nenänpieliin ja muihin punoittaviin kohtiin ja töpötellä voide Meikkiapplikaattorin reunalla niin, ettei iholle jää typeriä rajoja. Peitevoide tuntuu iholla kevyeltä ja sen vihreä väri sulautuu ihon sävyyn.

Lopuksi peitän vielä näpyt ja tummat silmänaluset Nestemäisellä peitevärillä. Minun iholleni sopii sävy light, mutta valikoimastamme löytyy myös hieman tummempi sävy beige. Levitän peiteväriä sen pakkauksen applikaattorilla ja taputtelen värin paikoilleen Meikkiapplikaattorin reunalla. Applikaattorin kapea pää on kätevä käyttää silmänalusilla ja nenänpielissä.

Valmiin meikkipohjan viimeistelen vielä meikkivoiteella ja puuterilla, eikä puna vaivaa minua koko päivän aikana! Miten onnellinen voikaan olla muutamasta pienestä purnukasta!

Sanna
viestintäassistentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *