Ystävänpäivän hemmotteluhetki

Sanna Hemmottelu, Ihonhoito

Pian on ystävänpäivä, tilaisuus hemmotella rakkaimpia oikein luvan kanssa! Ja hyvä syy kertoa rakkaimmille ystävilleni, miten tärkeitä he minulle ovat ja miten kiitollinen olen siitä, että he kuuluvat elämääni. Turhan usein kun tällaisia asioita ei tule ääneen sanottua. Tänä vuonna aion viettää ystävänpäivää kutsumalla kylään kaikki elämäni naiset. Tarkoituksena on viettää rento ilta yhdessä, pukea päälle villasukat ja aamutakit, herkutella ja hemmotella itseämme oikein kunnolla. Olen varannut iltaa varten neljä erilaista kasvonaamiota, ja aiomme helliä kasvojemme ihoa näin paukkupakkasten keskellä.

Kasvonaamio on mainio lisä päivittäiseen ihonhoitoon, sillä naamiolla voi pari kertaa viikossa antaa kasvojen iholle erityistä hoivaa ja juuri sitä, mitä iho kulloinkin tarvitsee. Kasvonaamio kannattaakin aina valita ihotyyppiä ja ihon tarpeita kuunnellen. Näistä neljästä naamiosta löytyy varmasti tuote jokaisen ihon tarpeisiin!

Kosteuttava naamio / Savinaamio
Saunanaamio kasvoille ja dekolteelle / Nature Kasvonaamio

Kosteuttava naamio on oikea kuivan ihon ystävä, sillä se on varsinainen tehokosteuttaja. Naamio kosteuttaa kuivaa ja elotonta ihoa, samalla vahvistaen ihon ulointa suojakerrosta, tuoden iholle elinvoimaa ja tehden siitä pehmeämmän. Savinaamio on sen sijaan hyvä valinta epäpuhtaalle, rasvoittuvalle ja sekaiholle. Naamio syväpuhdistaa ja raikastaa ihoa sekä imee siltä rasvaa ja talia.

Saunanaamio kasvoille ja dekoteelle antaa  iholle virkistävän lepohetken. Kosteuttavan ja hellävaraisesti kuorivan naamion vaikutus tehostuu saunassa, mutta naamiota voi käyttää myös tavallisen kasvonaamion tapaan. Nature Kasvonaamio on nappivalinta luonnonkosmetiikkaa suosivalle! Ecocert-sertifioitu, pehmeä hoitonaamio sopii kaikille ihotyypeille. Naamio silottaa ja raikastaa kasvojen ihoa, ja sen hoitavina ainesosina on ylellisiä luonnon raaka-aineita, kuten mustaherukansiemenöljyä ja mehiläisvahaa.

Levitä kasvonaamio puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle sormenpäillä tai Meikkiapplikaattorin avulla. Anna naamion vaikuttaa 5-10 minuuttia ja huuhtele iholta lämpimällä vedellä. Naamion jälkeen iho kannattaa vielä kosteuttaa kunnolla seerumilla tai kasvovoiteella.

En millään malttaisi odottaa yhteistä hemmotteluhetkeämme! Muistathan sinäkin helliä rakkaimpiasi ensi viikolla. Kasvonaamioiden lisäksi valikoimastamme löytyy vaikka millä mitalla tuotteita, joilla voit ilahduttaa läheisiäsi. Oletko jo katsonut verkkokauppamme ystävänpäivävinkit? : )

Sanna
viestintäassistentti

2 kommenttia

Sirpa helmikuu 13, 2018 at 18:23

Meillä oli Turkissa oma asunto.Olin siellä enimmäkseen yksin.Vilkkaana ja puheliaana tutustuin paikallisiin naisiin.Kutsuin heitä kylään,tein heille kasvohoitoja Dermoshopin tuotteilla.Lakkasimme toisetemme kynnet,niin sormien kuin varpaidenkin.Laitoin suomalaista musiikkia soimaan,nautimme vähän hyvää viiniä ja herkuttelimme tekemilläni herkuilla.He olivat niin iloisia ja onnellisia noin pienistä asioista.He puolestaan hieroivat minua päästä jalkoihin.Voi että,se oli ihanaa aikaa.- Sitten tapahtui asia jota suren vieläkin.Oikeasta pohkeestani lähti kaksi tukosta liikkeelle.Pikaisesti sairaalaan (minä tajuttomana) suoraan leikkaukseen.Olin siellä 21 vrk,sitten lento Vantalle ja sieltä Satakunnan keskussairaalaan jossa tehtiin leikkauhaavaan ihonsiirto.
Lääkäri ilmoitti,nyt rouva lennot ovat teidän kohdaltanne lennetty.Se on vieläkin niin surullinen asia.Ainoa lohtu on se,että ihanan asunnon osti turkkilainen ystäväni ja toinen lohtu on se,että turkkilaisia ystävia tulee ensi kesänä meille. – Silti ikävöin niitä ihania,aitoja ystäviä jotka aina olivat auttamassa ja kysymässä tarvitsenko jotain kaupasta ym.

Vastaa

Sanna helmikuu 14, 2018 at 9:17

Oi voi, kaikkea se elämä eteemme heittääkin! Mutta miten ihanaa, että saat ystäviä kylään kesällä. Toivottavasti Dermosil-tuotteet tuovat teille iloa myös täällä kotimaassa. : ) <3

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *