Kotipäivien heleä meikki

Sanna Meikki

Tuntuu, että talvi ei ole osannut päättää ollako vai ei. Joulun aikaan saimme tänne Korsnäsiin hetkeksi kauniin valkoiset ja muhkeat kinokset. Sitten satoi monta päivää vettä ja ihana valkeus valui loskana pois. Nyt on taas pakkanen paukkunut ja talvi antanut parastaan. Sään ja lämpötilan vaihteluissa on kuitenkin jotain ihanaakin, sillä ne ovat toisinaan mainio syy viettää rentoa kotipäivää. Itseasiassa odotan, että talviloman aikana olisi ainakin yhtenä päivänä huono sää, jotta saisi löhötä oikein luvan kanssa. Kun ulos ei huvita mennä, on ihana kietoutua lämpimiin villapaitoihin, touhuta ja oleilla kotona rakkaimpien seurassa. Vain olla.

Vaikka olisin suunnitellut viettäväni koko päivän kotona, on minusta silti ihanaa kiinnittää hieman huomiota ulkonäkööni. Sipaisen hiukset nätille nutturalle ja herätän kasvot eloon kevyellä meikillä. Luomivärit ja rajauskynät tuntuvat kuitenkin melkoiselta liioittelulta villasukkien ja kotisohva seuraksi. Kotimeikin tulee olla kevyt ja heleä, ja olen viimein löytänyt erinomaisen kombon rentojen päivien varalle.

iDeal Kevyesti sävyttävä Päivävoide yhdessä Mineraalipuuterin kanssa tasoittavat juuri sopivasti kasvojen värieroja, eivätkä jätä iholle pakkelimaista kerrosta. Levitän puuterin aina Kabuki-siveltimellä, sillä rakastan sen tuntua iholla! Se on kuin rentouttavaa hipsutusta ja samalla puuteri levittyy kasvoille keveästi ja tasaisesti. Viimeistelen kotimeikin sipaisemalla poskipäille ja nenänvarteen aavistuksen Heleyttävää puuteria. Sen sisältämä kaunis helmiäinen tasoittaa ihon sävyä ja antaa kasvoille raikkaan hehkun. Lopuksi laitan vielä huulikiillon huuliin ja meikki on valmis! Voin kaivautua viltin kätköihin tai ruveta valmistelemaan rauhassa päivällistä.

Ihania kotipäiviä!

Sanna
viestintäassistentti

2 kommenttia

Elina helmikuu 16, 2018 at 10:46

Parhaita vinkkejä arkikäyttöön ja muutenkin ovat nämä vinkit, joilla saa itsensä huolitellun muttei liian laitetun näköiseksi! Arkeen kun yleensä riittää juuri pieni ehostus. Ei liikaa meikkiä, mutta kiva kuitenkin on olla jotain 🙂 Kiitokset!

Vastaa

Sanna helmikuu 16, 2018 at 11:49

Ihana kuulla, että vinkit olivat mieluiset! Monesti vähemmän onkin enemmän. : )

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *