Herätä hiuksesi talviunesta

Sanna Hiukset

Ihanaa, että talvi alkaa vihdoin jäädä taakse ja ilmassa viipyy jo lupaus kesästä! Kunnon talvi oli mahtava, mutta hyytävä kylmyys jätti myös jälkensä. Hiukseni ovat nimittäin talven jäljiltä varsinainen ritisevä ja karhea pehko. Tuntuuko teistä samalta? Onneksi kuivien hiusten kanssa ei tarvitse kärvistellä! Kerronkin teille nyt, mistä tuotteista olen saanut avun kuiville ja vahingoittuneille hiuksilleni.

Kosteuttava shampoo ja hoitoaine on hurmaava kaksikko hoitamaan ja hellimään kuivia, hauraita ja pörröisiä hiuksia. Shampoo ja hoitoaine sisältävät betaiinia, joka vahvistaa hiusta ja tekee hiuksista kiiltävämmät, joustavammat ja pehmeämmät. Shampoon pantenoli ja hoitoaineen glyseriini sen sijaan kosteuttavat hiuksia tehokkaasti. Täydellinen pari!

Kosteuttava shampoo / Kosteuttava hoitoaine

Näiden kosteuttavien tuotteiden lisäksi olen ottanut apuun hoitavat arganöljytuotteet. Tuotteet sopivat kaikille hiustyypeille, mutta ovat erityisen hyviä kuivien ja vahingoittuneiden hiusten hoitoon. Käytän näitä supertuotteita täsmätuotteina aina, kun tilanne alkaa näyttää huolestuttavalta.

Tavanomaisesti hoidan hiuksia kerran viikossa Arganöljyhiusnaamiolla, joka hoitaa ja kosteuttaa hiuksia sekä antaa niille kiiltoa ja elinvoimaa. Naamio levitetään puhtaisiin kosteisiin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia. Tämän jälkeen kuivasta karheudesta ei ole jälkeäkään, vaan hiukset ovat ihanan pehmeät, taipuisat ja kiiltävät! Useimmiten levitän naamion vain latvoihin, etteivät ohuet ja hentoiset hiukseni turhaan latistu tyvestä, joka on latvoja paremmassa kunnossa. Välillä on kuitenkin paikallaan levittää naamio koko hiuksiin, hoitamaan hiusta aivan tyvestä latvaan.

1. Arganöljyhiusnaamio, 2. Arganöljyseerumi
3. Lämmöltä suojaava Arganöljymuotoilusuihke

Arganöljyseerumia käytän aina tarvittaessa, taltuttamaan hiusten pörheyden. Toisinaan aamuisin hiuksia laittaessa nimittäin tuntuu, että latvat hapsottavat kuivina ja kurittomina sinne tänne. Silloin hieron muutaman pisaran seerumia käsien kautta hiusten latvoihin. Näin hiuksista tulee hetkessä siistit ja helpommin muotoiltavat. Seerumi hoitaa ja ravitsee hiusta ja saa latvat näyttämään kauniin kiiltäviltä ja sileiltä. Seerumia voi käyttää myös hiusnaamion tavoin. Saat aikaan oikean tehohoidon kuivilla hiuksille, kun kampaat seerumin koko hiuksiin vähintään vartin ennen suihkuun menoa ja peset sitten hiukset normaalisti!

Arganöljytuotteet tuntuvat toimivan hiuksilleni kuin taika! Kun vielä muistaa suojata hiukset föönin kuumalta ilmalta ja muotoilulaitteilta saa nauttia hurmaavan pehmeistä ja kauniista hiuksista. Rakastan Lämmöltä suojaavaa Arganöljymuotoilusuihketta, sillä se antaa hiuksille lämpösuojan lisäksi myös miellyttävää tuuheutta sekä rakennetta, joka helpottaa kampausten tekoa ja hiusten muotoilua.

Nyt on täydellinen aika hoitaa kutrit kuntoon ennen kesän polttavaa aurinkoa!

Sanna
sisällöntuottaja

P.S. Valikoimastamme löydät ylelliset tuotteet myös värjätyille hiuksille! Shampoo & Hoitoaine värjätyille hiuksille kosteuttavat ja vahvistavat värjättyä hiusta sekä suojaavat hiusväriä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *