Vierailulla laboratoriossa

Sanna Kulissien takana

Rauhallinen, seesteinen tunnelma. Kiiltävän puhtaita pintoja, mittalaseja, jännittävän näköisiä laitteita. Hymyilevät kasvot suojalasien takana. Kutkuttava loikka minulle aivan uuteen maailmaan. Arvaatteko missä olen käynyt?

Otsikko paljastaa vastauksen tähän arvoitukseen. Pääsin nimittäin kyläilemään pääkonttorilla sijaitsevassa laboratoriossamme. Ja ette arvaa miten innoissani olin, kun kemianteknisten palveluiden johtaja Rosmarie kutsui minut vierailulle! Oli tavattoman mielenkiintoista päästä näkemään, millainen maailma laboratorion ovien takaa avautuu.

Jokaisen Dermosil-tuotteen turvallisuus arvioidaan tarkasti tiukkojen kosmetiikkaa säätelevien lakien mukaisesti ennen tuotteen lanseeraamista. Tämän lisäksi kaikki valikoimamme yli 400 tuotetta käyvät säännöllisesti läpi laadunvalvontaprosessin. Näin pystymme helposti havaitsemaan pienetkin muutokset tuotteiden laadussa ja varmistamaan sen, että tuotteemme ovat aina laadukkaita ja turvallisia. Laadunvalvonta omassa laboratoriossa on tärkeä osa toimintaamme – voimme olla aidosti ylpeitä tuotteidemme laadusta ja turvallisuudesta!

Esitellessään minulle laboratorion toimintaa Rosmarie otti esimerkiksi suositun Puhdistusvaahto Vitamin E:n. Kävimme läpi laadunvalvontaprosessin eri vaiheet, ja pääsin seuraamaan muun muassa tuotteen viskositeetin ja pH:n mittaamista. Tällaiselle maallikolle riitti jännittävää katseltavaa kaiken sen tekniikan keskellä! Rosmarie kertoi myös, että saamamme reklamaatiot ja asiakkaiden tuotteista antama palaute käydään huolellisesti läpi.

Tutustuimme myös mielenkiintoiseen valokaappiin, jota käytetään muun muassa meikkien sävyjen tarkasteluun. Valokaapin avulla sävyjä pystyy analysoimaan eri valaistuksessa. Kunpa samanlaiset valotusmahdollisuudet saisi myös omaan kylpyhuoneeseen! : D

Oli hienoa päästä tutustumaan laboratorion maailmaan ja seuraamaan kokeneen laadunvalvojan työskentelyä. Yllättävintä vierailussa oli se, miten rauhallinen olo siitä minulle jäi. Tarkemmin asiaa ajateltuani tämä ei kuitenkaan ole ihme. Oikeastaan tuntuu täysin luonnolliselta, että varmuus käyttämänsä kosmetiikan laadusta ja turvallisuudesta rauhoittaa mieltä.

Ihoystävällisin terveisin
Sanna
sisällöntuottaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *