Lahjavinkkejä äidille

Sanna Hemmottelu

Ensi viikolla on äitienpäivä, mikä ihana tekosyy hemmotella äitiä! Toisaalta myös oikea stressin aihe. Olisi nimittäin ihana antaa lahjaksi jotain huolella mietittyä ja lahjan saajan näköistä. Mutta millä ilahduttaa äitiä, jolla on jo kaikkea?!

Päätin, että tänä vuonna mietin asiaa kunnolla. Niinpä hieman innostuin ja tulin koonneeksi yhteen neljä erilaista lahjakokonaisuutta neljälle erilaiselle äidille. Toivottavasti näistä on apua teille, kun mietitte lahjaa omalle äidillenne. 😊

Aktiiviselle äidille
Ahkerasti liikkuva ja aktiivinen äiti osaa varmasti arvostaa raikasta suihkua sekä rauhoittavia ja rentouttavia tuotteita. Hurmaavat omenatuotteet takaavat äidille täydellisesti virkistävän suihkun. Rasittunutta kehoa on suihkun jälkeen ihana helliä lämmittävällä ja rentouttavalla Linimenttivoiteella. Kipeytyneille lihaksille äitisi voi tarjota viilennystä ja hoivaa Kylmävoiteella.

1. Apple Vartalon kuorintavoide, 2. Kylmävoide, 3. Apple Deo roll-on
4. Linimenttivoide, 5. Apple Suihkugeeli

Estetiikan ystävälle
Kauniita asioita rakastavalle on ihana antaa lahjaksi jotain kaunista. Jos äidin koti, kesämökki ja vaatekaappi ovat jo täynnä ihania asioita, ovat käytännölliset lahjat hyviä vaihtoehtoja. Tänä kesänä meikeissä nähdään kaunista viehkeää hehkua sekä hempeää kimallusta. Ehkäpä suloiseen paljetti-ihanuuteen pakatut heleät meikit voisivat ilahduttaa estetiikkaa rakastavaa äitiä?

1. Heleyttävät tipat, 2. Meikkilaukku Happy, 3. Nestemäinen luomiväri lemonade & breeze
4. Tulips, nestemäinen mattahuulipuna & huulikiilto, 5. Korostuspuuteri, 6. Kynsikoristeet

Ahkeralle äidille
Onko äidilläsi aina jokin puuha tai projekti meneillään? Kädet puutarhan mullassa, päästä varpaisiin remonttipölyn peitossa, kastiketahroja kasvoillaan herkkukokkailujen keskellä? Äiti, joka ei pelkää liata käsiään, nauttii varmasti lahjasta, joka huuhtoo lian ja hien ahkeran päivän päätteeksi ja jättää iholle puhtaan raikkaan tunteen.

1. Likaisten käsien Saippua, 2. Käsivoide, 3. Saunasaippua, 4. Ihonhoitovoide

Hemmottelua rakastavalle
Jokainen äiti ansaitsee pientä hemmottelua aina silloin tällöin. Äitienpäivänä, jos koskaan, on hyvä muistuttaa äitiä siitä, että välillä saa ihan vain olla ja nautiskella. Laita siis sauna lämpiämään ja anna äidille koko kehoa ja mieltä hemmotteleva lahja, rentouttava lepohetki arjen kiireiden keskellä.

1. Silottava vartalogeeli, 2. Toilettilaukku, 3. Kaura Vartalon sokerikuorinta
4. Kaura Suihkuvoide, 5. Rentouttava löylytuoksu, 6. Konjac Pesusieni kasvoille

Millainen on sinun äitisi ja miten aiot häntä ensi viikolla hemmotella?

Hempeää äitienpäivää kaikille äideille!
Sanna
sisällöntuottaja

P.S. Hyvä lahjavinkki äidille on myös ylellinen kasvojenhoitosetti! Tutustu setteihin tarkemmin verkkokaupassamme. Lisää äitienpäivävinkkejä löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *