Vihreä vaihtoehto

Hanna Luonnonkosmetiikka

Minä pidän vihreästä. Vihreistä smoothieista, luonnosta vihreimmillään, armeijanvihreästä lempipaidastani, vihreistä valinnoista… Ja tietysti myös vihreästä kosmetiikasta, luonnonkosmetiikasta.

Minulle luonnon kunnioittaminen on aina ollut erityisen tärkeää. Rakastan viettää aikaa luonnossa, ja toivon voivani nauttia puhtaasta luonnosta vielä piiiitkän aikaa… Kaunista, vihreää, rentouttavaa. Valitsen joka päivä maaseudun mieluummin kuin kaupungin, sillä luonnollisuus on minulle tärkeää. En pidä keinotekoisista tai tarpeettomista asioista. Minulle on ollut aina tärkeää myös tukea kotimaista, sillä miksi en antaisi tukeani maalle, jossa asun?

Ikioma luonnonkosmetiikkasarjamme Dermosil Nature edustaa kaikkea tätä tärkeänä pitämääni. Se on ympäristöystävällinen, luonnollinen ja kotimainen. Lisäksi kaikki sarjan tuotteet ovat saaneet Ecocert- tai Ecocert Cosmos -sertifikaatin. Sertifikaatti takaa sen, että tuotteet täyttävät aidon luonnonkosmetiikan vaatimukset niin raaka-aineiden kuin valmistusmenetelmienkin osalta. Miten hyvä?

Kun aloitin työt Dermosililla, ensimmäinen tuote, josta aivan erityisesti pidin oli Nature-sarjan Käsi- ja Kynsivoide. Voide on vielä nykyäänkin ehdoton suosikkini! Tuotteen tuoksu on niiiin tavattoman suloinen ja pakkaus kooltaan täydellinen käsilaukussa kuljetettavaksi. Käsi- ja Kynsivoide on käytännöllinen myös työpöydän kulmalla, josta se on aina saatavilla – voide imeytyy iholle ennätysvauhtia, eikä tahmeista konttorikäsistä ole tietoakaan!


1. Nature Porkkanaöljy, 2. Nature Käsi- ja Kynsivoide

Toinen supertuote Nature-luonnonkosmetiikkasarjasta on Porkkanaöljy… Ah, miten ihanaa sitä onkaan sivellä iholle, erityisesti kesällä! Myös tässä tuotteessa on valloittava tuoksu, josta on helppo pitää. Öljy kosteuttaa ihoa erityisen hyvin ja antaa sille ihanaa hehkua. Täydellinen tuote kesään!

Kaiken kaikkiaan olen sitä mieltä, että luonnonkosmetiikka tuntuu iholla paremmalta, ihoystävällisemmältä vaihtoehdolta. Jos olet allerginen tai yliherkkä jollekin tuotteen ainesosalle, voivat luonnon raaka-aineet aiheuttaa ihoärsytystä. Näissä tapauksissa luonnonkosmetiikkaa kannattaa kokeilla varoen. Muutoin uskon vahvasti, että vähemmän kemikaaleja sisältävä, luonnollinen tuote on aina ihoystävällisempi vaihtoehto.

Valitsetko SINÄ vihreän vaihtoehdon? Miten tärkeää luonnonkosmetiikka on SINULLE?

Vihrein alkukesän terveisin,

Hanna
Content & Social media manager

3 kommenttia

Sari toukokuu 07, 2018 at 20:41

Luonnonkosmetiikka on itselleni aina vaan tärkeämpää, erityisen iloinen olen saadessani tilata sitä Dermoshopista!

Vastaa

Hanna toukokuu 08, 2018 at 8:53

Ihana kuulla! 🙂

Vastaa

Eija toukokuu 09, 2018 at 6:26

Luonto kokonaisuudessaan on tärkeää, siellä koen rentouvani.Mikään ei tuoksu niin ihanalta kuin metsä ja ruoho sateen jälkeen, kesän ensimmäinen sauna vasta huumaa tuoksullaan. Sielu lepää kauniissa maisemassa.Luonnosta kun pitää huolta, saamme hyötykäyttöön sieltä monia antimia joita käytetään iloksemme niin sisäisesti kuin ulkoisesti.

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *