Kesän selviytymispakkaus

Sanna Ihonhoito

Kyllähän te tiedätte kesän? Sen uskomattoman vuodenajan, jolloin aurinko porottaa, on hiki ja kuuma, ötökät surraavat ympärillä ja sormet ovat sulaneesta jäätelöstä tahmeat. Kesä pahimmillaan ja parhaimmillaan! Niin ihana kuin kesä onkin, se on samalla vähän myös välineurheilua. Oikeilla apuvälineillä kaikki on miellyttävämpää!

Auringolta suojautuminen on olennainen osa kesää, mutta tavalliset tahmaiset voiteet jäävät ainakin minulta helposti käyttämättä. Aurinkosuojasuihke SPF 30 on kuitenkin helppo suihkuttaa iholle eikä se koostumuksensa vuoksi jätä jälkeensä tahmeaa tunnetta. Suihkeen lisäksi herkille ihoalueille, kuten huuliin, nenänpäähän, poskille ja olkapäille, on helppo ja miellyttävä sivellä lisäsuojaa vedenkestävällä Aurinkosuojapuikko SPF 50+:lla.

Aurinkosuojatuotteiden lisäksi kesään kuuluvat ehdottomasti myös ihoa viilentävät ja rauhoittavat tuotteet auringossa oleskelun jälkeen. Lämpimän päivän päätteeksi ihoa onkin ihana hoitaa after sun -tyylisillä tuotteilla, jotka helpottavat myös hyönteisten puremien kutinaa. Valitse ihoa rauhoittavaksi ja kosteuttavaksi tuotteeksi Aloe Geeli ja etsi viilennystä ja hoitoa auringon polttamille ihoalueille Kylmävoiteesta. Kun vielä säilytät tuubeja jääkaapissa ja sivelet geeliä puhtaalle iholle suihkun jälkeen, on rentoutuminen täydellistä!

Antiperspirantti jalkasuihke /  Hyttys- ja Punkkisuihke / Aurinkosuojasuihke SPF 30
Aurinkosuojapuikko SPF 50+ / Kylmävoide / Aloe Geeli / Sensitive Puhdistusliinat

Pienet kesäretket, eväiden syöminen ulkona ja mökkimatkat ovat olennainen osa kesää. Aamulla ennen liikkeelle lähtöä kannattaa suihkauttaa jaloille hikoilua ja hajujen muodostumista ehkäisevä raikas Antiperspirantti jalkasuihke. Se pitää jalat mukavan raikkaina ja on luottotuote ainakin minun hikijaloilleni. Ja silloin kun juoksevaa vettä ei ole kesäretkellä saatavilla, ovat kertakäyttöiset Sensitive Puhdistusliinat yksi ehdottomista kesän varusteista. Kosteilla liinoilla puhdistat kätevästi tahmaiset kädet, taaperon suupielet tai vesiliukoisen meikin.

Ja vielä lopuksi, kesäisen mielenrauhan mahdollistaja: Hyttys- ja Punkkisuihke! Kun toukokuun uskomaton lämpö toi heti mukanaan vanhat tutut inisijät, hyttyset, en olisi voinut olla onnellisempi tästä suihkeesta. Se osoittautui olevan välttämättömyys ulkona oleskelusta selviämiselle! Suihkeen tehoaine Icaridin estää hyttysiä, paarmoja ja punkkeja puremasta. Se ei vähennä hyönteisten määrää ympäriltäsi, mutta vapauttaa sinut huitomiselta ja mahdollistaa kesäsäästä nauttimisen. Voitteko kuvitella, että näin rento elämä on edes mahdollista?!

Seitsemän tuotetta, täydellinen kesän selviytymispakkaus!

Sanna
sisällöntuottaja

1 kommentti

Eija kesäkuu 02, 2018 at 15:49

Tutulta kuulostaa kesän luotto tuotteet : aurinko suojat 30 ja 50, aloe geeli, hyttys -ja punkki suihke . Näillä mennään mökki kesä 🙂

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *