Nyt lähdetään matkaan!

Varpu Saari Dermosil on Tour

Vatsanpohjassa kipristelee, vähän jännittääkin, mutta hyvällä tavalla. Vaikka lähdemme kesäkiertueelle jo kolmatta kertaa, se on aina vain yhtä jännittävää!

Dermosil on Tour kurvaa tänä kesänä sekä tutuille paikkakunnille että ihan uusiinkin kaupunkeihin, kuten Kokkolaan ja Lappeenrantaan. Myymäläautomme reittikartan suunnittelu oli jälleen haastava homma, sillä tiedän, että meitä odotetaan niin monissa kaupungeissa ja kunnissa. Kun järjestimme verkkosivuilla aktiviteetin, jossa kysyimme asiakkailta toivekohteita, oli ehdotusten ja perusteluiden vyöry suorastaan mykistävä. Laitoin monta hyvää ehdotusta korvan taakse ensi kesää varten!

Pääset katsomaan koko kesän kiertueohjelmaa täältä.

Nestemäinen mattahuulipuna chestnut / Nestemäinen mattahuulipuna punch

Myymäläautomme valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin. Mukanamme on reilu neljäsosa valikoimamme tuotteista. Valikoimassa on tuotteita muun muassa Spa & Sauna, Man, Classic ja Vitamin E -sarjoista. Ja tietenkin mukana on meikkejä ja kesän ihanat omenaiset Apple-uutuudet!

Ja ehkä mietit jo, onkohan tarjouksia?! On toki, esimerkiksi kaikki ihanat Kaura-tuotteet! Jos et ole niihin vielä tutustunut, niin nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen. Myymäläautostamme saat Kaura-tuotteet yli 25 % edullisemmin kuin verkkokaupasta tilattuna.

Kaura Käsisaippua

Koko Dermosil on Tour -tiimi odottaa jo innolla kohtaamisia teidän, asiakkaidemme kanssa. Nämä päivät, kun kierrämme myymäläautolla ympäri maata, ovat ehdottomasti vuoden rankimpia, mutta samalla ylivoimaisesti parhaita työpäiviä! Nämä päivät ovat täynnä hymyntäyteisiä kohtaamisia. Se on meille aina ilon aihe, kun asiakas löytää bussista tarvitsemansa tuotteen, päättää kokeilla uutta tuotetta tai kertoo saaneensa avun johonkin ihonhoidon ongelmaan jostain tuotteestamme.

Keskiviikkona urakkamme alkaa nykyisestä kotikaupungistani, Vaasasta. Siitä se sitten lähtee. Ai, että! 😀

Kiertuefiiliksissä,
Varpu
Viestintäpäällikkö

3 kommenttia

salme pakanen kesäkuu 11, 2018 at 21:07

Moi
Mahtavaa tulen käymään

Vastaa

salme pakanen kesäkuu 11, 2018 at 21:10

Moi
Mahtavaa tulen käymään Oulussa.

Vastaa

Sanna kesäkuu 12, 2018 at 7:45

Kiva, siellä nähdään! : )

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *