Taianomainen juhannus

Sanna Hemmottelu

Pian on juhannus! Keskikesän juhla, jonka tunnelmassa on aina hippunen taikaa. Juhannusperinteitä alkaa olla jos jonkinlaista, mutta jollain tavoin juhannusmieli on kaikilla meillä suomalaisilla sama. Juhannuksena jokainen tuntuu jättävän huolet nurkkaan, nauttivan hetkestä ja kesän maagisuudesta. Juhannus kertoo samalla myös tavattoman paljon suomalaisuudesta ja siitä, miten tärkeä lyhyt kesä meille on. Oli juhannuksena sää millainen tahansa, kukaan ei mökötä. Joku saattaa vähän voi mutista, mutta ei jää kuitenkaan sisälle yksikseen. Juhannuksesta nautitaan, vaikka sitten toppavaatteet päällä!

Vietti juhannusta sitten kaupungissa tai kesämökillä, tuntuu juhannuksen olennaisin elementti olevan kaikilla sama. Nimittäin sauna. Voin miltei vannoa, että juhannussauna kuuluu meistä jokaisen juhannukseen. Ja ehkäpä juuri saunan hämärässä ja lämmössä piileekin juhannuksen taian ydin.

Minun mielessäni luonto on myös yksi tärkeä juhannuksen elementti. Suomen luonto on kauneimmillaan juuri kesän alussa, jolloin luonto on herännyt eloon, mutta sen vihreydessä on vielä jotain ujoa. Kotimaisen luonnon ihmeellisyys kutoutuukin luontevasti osaksi juhannussaunan taikaa.

Kaura Käsivoide / Käsisaippua / Suihkuvoide / Vartalon sokerikuorinta / Vartalovoi

Minun juhannussaunani kruunaavat tänä vuonna Dermosil Kaura-tuotteet, joiden maanläheisyys ja lempeä luonnollinen pehmeys tuovat saunaan ripauksen ylellisyyttä. Tuotteiden sisältämä kotimainen kaurajauho kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Kauranjyvästä saatava antioksidanttinen siemenöljy puolestaan kosteuttaa ja vahvistaa ihoa. Silkkisen sileät Kaura-tuotteet antavat myös iholle silkkistä pehmeyttä ja iholle jää viipyilemään hedelmäisen kevyt viljapellon tuoksu.

Hurmaavaa juhannussaunaa ja taianomaisia juhannuksen hetkiä toivottaen

Sanna
sisällöntuottaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *