Iloista kuhinaa bussissa

Sanna Dermosil on Tour

O-ou, nyt kyllä jännittää! Pian nimittäin hyppään Dermosil on Tour -bussin kyytiin ja suuntaamme kohti Lahtea ja Hyvinkäätä. Olen ensimmäistä kertaa mukana myymäläauton matkassa, enkä voisi olla iloisempi. Työkaverini ovat nimittäin kertoneet, miten kivaa myymäläautossa on. Kiirettä kyllä varmasti pitää, sillä meitä odotetaan kovasti jokaisella paikkakunnalla. Mutta kiireen ja tungoksenkin keskellä kaikki ovat iloisia ja jaksavat hymyillä. Kukaan ei tule bussiin mököttämään!

Myymäläauton paras puoli on se, että pääsen vihdoin näkemään teitä asiakkaita! Verkkokaupassa työskenteleminen kun jättää asiakkaan harmillisesti melko kasvottomaksi. Vaikka meillä on ihana yhteisö verkossa, on kiva nähdä asiakkaita myös kasvokkain. Olen varma, että teidän hymyilevät kasvonne antavat minulle arkiseen aherrukseen valtavasti energiaa. Te asiakkaat kun olette tämän työn suola!

Samalla odotan innolla myös sitä, että saan tuoda hieman hyvää mieltä ympärilleni. Tiedän omasta kokemuksesta, miten ihanaa Dermosil-paketin avaaminen ja tilattujen tuotteiden hypisteleminen on. Pääkonttorilta käsin en kuitenkaan pääse tähän ihanaan hetkeen osalliseksi. Bussissa ilo ja innostus tuotteista on kuitenkin käsin kosketeltavaa. On mukava päästä kertomaan ja vinkkaamaan teille tuotteita, joista itsekin pidän tavattomasti.

Toivottavasti nähdään siis Lahdessa ja Hyvinkäällä, bussin iloisessa kuhinassa! Näiden päivien jälkeen jäämme pienelle tauolle ja jatkamme kesän kiertuetta taas elokuussa. Koko kesän kiertueaikataulun voit kurkata täältä. Ehkäpä tulemme sinunkin kotikulmillesi!

Nähdäänkö bussissa? : )
Sanna
sisällöntuottaja

3 kommenttia

Salli Karjalainen kesäkuu 20, 2018 at 12:03

Harmittaa, kun ette käyneet Kajaanissa. Jospa ensi kesänä?

Vastaa

Leena Törrö kesäkuu 21, 2018 at 8:10

Eikö bussi tule nyt tänä vuonna Kajaaniin?

Vastaa

Sanna kesäkuu 21, 2018 at 9:27

Voi harmi, Kajaani ei ole mukana tämän kesän kiertueohjelmassa. Mutta pidämme Kajaanin mielessä, kun suunnittelemme ensi kesän kiertuetta. : )

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *