Raikas meikki uusilla silmänrajauskynillä

Sanna Meikki

Uusien silmänrajauskynien värikkäät sävyt tuovat ihanaa vaihtelua kesämeikkiin. Kokeile vaihtaa tummat silmänrajauskynäsi vihreään tai siniseen – näillä raikkailla sävyillä luot helposti kiinnostavan lookin ja tuot meikkiin pehmeämmän vaikutelman! Silmänrajauskynän sävyillä green, blue ja ivory teet helposti tasaisen rajauksen, joka kestää koko päivän.

Saadaksesi rajauksesta tasaisen, piirrä silmänrajauskynällä lyhyin vedoin pitkin ripsien tyveä. Aloita silmän sisänurkasta ja jatka kohti ulkonurkkaa. Saat katseeseen syvyyttä, jos piirrät rajauksen silmän ulkonurkasta hieman ylöspäin, kulmakarvoja kohti, ja häivytät sen luomivärisiveltimellä kohti silmäluomea. Tekemällä rajauksen myös alaripsien tyveen, saat katseeseen lisää intensiivisyyttä ja voimaa.

Mallin meikissä on käytetty yläluomella Magnetic luomivärin
uutta sävyä sparkly silver. Alaluomen rajaus on
tehty Silmänrajauskynän sävyllä blue ja sen päälle
on sipaistu Magnetic luomivärin sävyä ocean.
Silmän sisäkulmaan on vielä sipaistu Silmänrajauskynä ivorya.

Ripset näyttävät tuuheammilta, kun teet rajauksen yläripsiin niiden alapuolelta. Voit halutessasi piirtää silmänrajauskynällä rajauksen kevyesti myös ripsien väliin, jolloin ripsien välistä ei näy vaaleaa ihoa ja vaikutelmasta tulee syvempi. Jos puolestaan haluat hieman pehmentää tai vaalentaa rajausta, voit sipaista luomiväriä kevyesti pitkin rajausta. Tämä onnistuu parhaiten esimerkiksi Magnetic luomiväripaletin litteällä, hieman viistopäisellä luomivärisiveltimellä.

Silmänrajauskynä green sopii ihanasti yhteen sammaleenvihreän Magnetic luomiväri magic forestin kanssa. Silmänrajauskynä blue muodostaa puolestaan kauniin parin yhdessä Magnetic luomivärin yönsinisen sävyn midnight kanssa. Levitä luomiväriä tekemääsi rajausta pitkin ja ylös kohti silmän ulkonurkkaa. Viimeistele meikki ripsivärillä ja kaunis katse on valmis!

Piirrä ensin rajaus Silmänrajauskynä bluella pitkin ripsien tyveä
ja
vahvista rajaus Magnetic luomivärin sävyllä midnight.
Voit sipaista luomiväriä myös koko luomelle. 
Vaaleanbeige
Silmänrajauskynä ivory avartaa katsetta alaripsien yläpuolelle levitettynä.

Silmänrajauskynä ivory on tyyliltään hieman erilainen kuin vihreä tai sininen sävy. Kaunis vaaleanbeige sävy nimittäin sopii täydellisesti piristämään väsyneitä päiviä! Vaaleanbeige sävy tuo katseeseen pirteyttä, kun teet rajauksen pitkin alaluomen reunaa, sekä ripsien ylä- että alapuolelle. Sitä voi sipaista myös silmän sisänurkkaan, josta se antaa katseelle eloisuutta. Vinkki, jota kannattaa ehdottomasti kokeilla!

Kokeile rohkeasti uusia silmänrajauskyniä, sillä kauniilla rajauksella on uskomatonta voimaa!

Värikkäin terveisin
Henrietta & Sanna

 

1 kommentti

Uotila Pirkko heinäkuu 13, 2018 at 16:45

Todella raikas meikki..kynät ihanan värisiä..

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *