Tuoksumuistoja nuoruudesta

Sanna Ihonhoito

Tiedät varmasti sen tunteen, kun joku tuoksu kuljettaa sinut vuosien päähän menneisyyteen? Yksi tietty käsitiskiaine tuo mieleeni aina lapsuuden kesät ja saippuakuplat kesämökillä. Mutta enpä osannut aavistaa, miten voimakkaasti Fresh!-sarjan tuotteiden tuoksu heittäisi minut takaisin teini-ikään!

Dermosil Fresh! -sarjan tuotteet ovat olleet ensikosketukseni ihonhoidon maailmaan. Tätini on pitänyt Dermosil-tuotteista niin kauan kuin muistan, ja häneltä olen myös saanut ensimmäiset kasvojenhoitotuotteeni. Puhdistusgeeli, Kasvovesi ja Anti-Spot & Red Neutralizer Peitevoide, siinä luottokolmikko, jonka avulla selvisin nuoruuden tyrskyistä.

Kasvovesi Puhdistusgeeli

Vaikka ihoni epäpuhtaudet ovat huomattavasti vähentyneet iän myötä, on iho edelleen varsin rasvainen. Siksi halusinkin testata toimivatko nuoruuden lempituotteeni edelleen. Ja toimivathan ne! Fresh!-tuotteet on kehitetty hoitamaan nuoren ihoa, mutta ne toimivat täydellisesti myös aikuisen epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle.

Jos ihosi on rasvainen ja epäpuhdas, voin ikääsi katsomatta lämpimästi suositella Fresh!-sarjan tuotteita. Ne sisältävät talirauhasten toimintaa hidastavaa ja ihon rasvaisuutta vähentävää Regu®-Sebiä. Puhdistusgeeli pesee kasvoilta epäpuhtaudet ja meikin, ja sen kuorivat rakeet syväpuhdistavat ihohuokosia. Kasvovesi viimeistelee kasvojen puhdistuksen ja tasapainottaa, rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Peitevoide puolestaan peittää punoittavat näppylät ja finnit samalla hoitaen ihon epäpuhtauksia. Sarjasta löytyy myös muita kokeilemisen arvoisia tuotteita, kuten esimerkiksi Kosteuttava Mattageelivoide ja Syväpuhdistava Yönaamio.

Syväpuhdistava Yönaamio / Peel-Off KasvonaamioAnti-Spot Geeli
Anti-Spot & Red Neutralizer Peitevoide

Niin kuin varmasti tiedätkin, valikoimastamme löytyy ihonhoitotuotteita kaikille kasvoille, kaikkiin erilaisiin ihonhoidon haasteisiin. Jotta löytäisit helpommin omiin tarpeisiisi sopivat tuotteet, tulemme design-uudistuksen myötä järjestelemään sarjoja hieman uudestaan. Fresh!-sarja tuleekin syksyllä yhdistymään Faces-sarjan kanssa uudeksi Skin Solutions -sarjaksi. Uusi sarja kokoaa yhteen tuotteet, jotka tarjoavat ratkaisuja erilaisiin ihonhoidon haasteisiin. Emme nimittäin halua rajata hyviä tuotteita vain tietyn ikäryhmän tuotteiksi, sillä niin nuori kuin aikuinenkin voi löytää niistä apua ja juuri itselleen sopivat tuotteet.

Fresh!-sarjan Puhdistusgeeli ja Kasvovesi ovat muuten ehtineet saada jo Skin Solutions -sarjan nimen sekä uuden hienon ulkoasun. Kauniit, vai mitä! Mikä on se sinun suosikkituotteesi, jolla päihität omat ihonhoidon haasteesi?

Ihoystävällisin terveisin
Sanna
sisällöntuottaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *