Kevyt ja heleä kesäpäivän meikki

Sanna Meikki

Voi kuinka kesä meitä helliikään. Lämmintä taitaa olla nyt ihan koko Suomessa, mutta mikäs sen ihanampaa! Ainut asia, mikä hieman aiheuttaa päänvaivaa näinä helteisinä päivinä on meikki. Lämpimällä säällä paksu meikkikerros tuntuu helposti epämiellyttävältä ja meikki on vaikea saada kestämään kauniina koko päivän. Olenkin ehdottomasti sitä mieltä, että kesällä meikin tulee olla kevyt ja raikas. Tänä kesänä meikissä saa myös olla hieman helmiäishohdetta! Heleä ja kuulas meikki on todella kaunis kun kesän valo välkkyy kasvoilla.

Nestemäinen luomiväri lemonadeKorostuspuuteri Heleyttävät tipat  
Nestemäinen luomiväri breeze

Tänä kesänä olenkin mieltynyt kahteen meikkiyhdistelmään, joilla syntyy vaivatta kevyt ja heleä meikki. Kesäisen kuulas iho syntyy sekoittamalla muutama Heleyttävä tippa kasvovoiteeseen ja sipaisemalla poskille poskipunaa. Muuta ei tarvita! Toinen lyömätön yhdistelmä on puuterin, Korostuspuuterin ja poskipunan yhdistelmä. Puuterilla saa tasoitettua kevyesti kasvojen sävyeroja, ja Korostuspuuteri ja poskipuna tuovat poskiluun muodon uskomattoman kauniisti esille. Sirolla Poskipunasiveltimellä poskipuna ja Korostuspuuteri levittyvät kauniisti.

Korostuspuuteri / Poskipunasivellin / Poskipuna

Näillä kahdella yhdistelmällä syntyy siis vaivatta kevyesti hehkuva kesämeikki! Juhlavamman meikistä saa sipaisemalla huulille huulipunan ja luomille jotain kauniisti kimaltelevaa. Nestemäinen luomiväri on minun valintani, sillä se pysyy kauniina koko päivän.

Olemme koonneet verkkokauppaan vinkkejä kesäpäivän kestävää meikkiä varten. Löydät ne Kestävä kesämeikki -kategoriasta. Vinkkejä ja inspiraatiota kannattaa etsiä myös uudelta YouTube-kanavaltamme! Sieltä löydät videoita, joissa opastetaan muun muassa Korostuspuuterin ja Heleyttävien tippojen käyttöä sekä annetaan vinkkejä kevyen meikkipohjan tekoon. Antaa siis auringon paistaa ja lämmön helliä!

Helmiäishohtoisin terveisin
Sanna
sisällöntuottaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *